25.5 Mini Turnir Besplatan ulaz Prvo mjesto dobiva server na 3 mjeseca i besplatan ulaz za Glavni turnir a 2. i 3. mjesto dobijaju besplatan ulaz za Glavni turnir tako da krenite iskoristite ovaj mini turnir kao svoju kvalifikaciju , zelite li saznati vise??? www.team-killer.com Glavni turnir - 1. Novčana nagrada , 2. Server i teamspeak na 1godine, 3. server na 3mjeseca i teamspeak. ulaz za glavni turnir bez kvalifikazije je 200kn po klanu ne brinite ne placate bezveze sto se vise teamova prijavi nagrade su vece :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozz
mi bugovci smo se okupili i zainteresirani smo za natjecanje..mozes mi reci to malo u detalje sta se igra, koliko se igra, kad se igra i sl.
hvala
Igra se Cod 4 5vs5 znaci From : Wednesday, 25 May 2011 07:00 PM
Until : Sunday, 29 May 2011 12:00 PM se igra, prvo ovaj mali turnir je besplatan upad igra se na hrvatskim serverima , ako ste prvi znaci netrebate placat upad u glavni turnir jos cemo poblize pojasnit na nasoj stranici , slobodno pitaj sta nije jasno mogu i tu objasnit .
Igra se Cod 4 5vs5 znaci From : Wednesday, 25 May 2011 07:00 PM
Until : Sunday, 29 May 2011 12:00 PM se igra, prvo ovaj mali turnir je besplatan upad igra se na hrvatskim serverima , ako ste prvi znaci netrebate placat upad u glavni turnir jos cemo poblize pojasnit na nasoj stranici , slobodno pitaj sta nije jasno mogu i tu objasnit .
ok onda se prijavljujemo za besplatan upad...imena igraca ti jos kazem svih...i jos nesto...mogu dvije ekipe svoje prijaviti posto nas ima preko 50
trebalo bi prijaviti 5 + 2 igraca po klanu (org key potreban ) a sad neznam prijavi bug2team ili nesto jer vas bas puno ima za jedan klan lol
trebalo bi prijaviti 5 + 2 igraca po klanu (org key potreban ) a sad neznam prijavi bug2team ili nesto jer vas bas puno ima za jedan klan lol
org key potreban? uh to ce biti mali problem jer nemaju svi org key
a gle razmisljali smo otome org ili ne al vecinom lakse pratit igrace s org key jer sa obicinim moze svako mjenjat i igrat za koji god tim oce tak da smo zakljucili da bolje org
a gle razmisljali smo otome org ili ne al vecinom lakse pratit igrace s org key jer sa obicinim moze svako mjenjat i igrat za koji god tim oce tak da smo zakljucili da bolje org
a neznam onda stvarno...ako skupimo pare do tad i kupimo keyeve javim ti a ako bude cracked natjecanje onda mi jse obavezno javi...e imam ideju jednu, mozes ti svoje natjecanje prebaciti na nas server(cracked)..tako ce nam se popraviti stanje na gametrackeru a i moci cemo mi igrati
ak dode do promjene javim ti makar imamo i mi creckane server uglavnom jos je daleko 25 tak da bit ce te obavjesteni na vrijeme
ak dode do promjene javim ti makar imamo i mi creckane server uglavnom jos je daleko 25 tak da bit ce te obavjesteni na vrijeme
ajde ako bude obavijesti obavijesti nas ovdje na forumu to cemo sigurno vidjet