Evo posto ima dosta igraca (koliko sam ja vidio) na ovom forumu da igraju Call of Duty 4, sta mislite o prijedlogu da osnujemo i CoD4 Bug.hr klan, kao sto je i za TM, Babo Violent, i ostale igre? Ako se slazete TU!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ali ne igraju warove :S Ono je vise cult :S
Ja sam za, btw jel ma zainteresiranih za CoD 2 bug.hr klan?
Evo posto ima dosta igraca (koliko sam ja vidio) na ovom forumu da igraju Call of Duty 4, sta mislite o prijedlogu da osnujemo i CoD4 Bug.hr klan, kao sto je i za TM, Babo Violent, i ostale igre? Ako se slazete TU!
moze to bi bilo super ja san za! ;D
Jos barem dva TU-a i osnovat cemo ga!
Ako ste Steamovci, oformljena je i nova grupa: "Croatian Call of Duty 4: Modern Warfare Community". Khm...konačno.
Ako ste Steamovci, oformljena je i nova grupa: "Croatian Call of Duty 4: Modern Warfare Community". Khm...konačno.
nismo steamovci, igramo preko xfire i cb.........
Znam da je potpuno nepovezano, ali može pitanje? Dostigunća preko legalnih servera, i Steam-a nemaju veze sa xfire-om ili Gametrackerom? Vrijedi da skupljanja bodova na neće dodavati bodove na drugom, jel tak?
Sorry za offtopic
ja igram cod 2 imam 1000 h i super mi je ideja jos da je server i supp :DDD
ae dajte xf-ove, i nek se javi ko oce bit admin klana....
Moj xfire fizicar05
Imam tek nekoliko sati jer sam napravio novi xfire
Mozel mi netko pomoci...evo 4 stranica od kako sam pokusao da igram ...skino sam patch, crack na single,i onda kada otvorim ikonu od multy izbaci me ono sranje Dont send..(Windows Xp)..
weite2009 nick Ivan "weitE!" Varenica
filips28