Extreme Digital - iskustva

poruka: 2.398
|
čitano: 1.077.565
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Extreme Digital - iskustva
Gamer6669 kaže...

Znači dođem prije 2 sata u importanne galeriju kad ono kompletno ispražnjen Extreme Digital, ostavljena obavijest da u Hrvatskoj više neće biti njihovih poslovnica, piše da naručim preko web shopa te da će dostava biti besplatna za bilo kakvu narudžbu, ok, odlično. Odem sad na webshop, odaberem si slušalice, podatke svoje za dostavu unesem, ali mi broj mobitela neće prihvatit 095xxxxxxx, neka greška kao prihvaća samo numeričke znakove, pa šta je s tim, ne mogu sad naručit, jesam možda krivo unio broj u krivom formatu ili šta? Molim hitno pomoć. Hvala.

To je meni bilo. Nemoj dodavat svoj broj prilikom narudžbe jer im je nešto zbugano. Klikni gore na "Osobna stranica" i onda s lijeve strane u izborniku na "Osobni podaci" i tamo dodaj broj. Meni je +385 bilo već odabrano. Samo ne smiješ ispred stavit nulu, npr. 0991234567, nego pišeš u 991234567 obliku.

Meni je jučer stigao mail da je procesor u rukama kurirske službe i dobio sam link za praćenje pošiljke, no sva sreća pa je sve na mađarskom jeziku pa sve kužim, ali ajde, bacio u chrome link i prevelo mo. Koji su to likovi. Vidjet ću sad dal će mi sutra stići.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 9:09 (xG4M3).
14 godina
neaktivan

E to, puno ti hvala, sad napokon sluške mogu naručit.

Since the hard kick pioneered the scene, no words are fit to describe how explosive the sound has become. With the force of headbangers and die hard producers, we are now at maximum power.
15 godina
neaktivan

Kojom dostavom oni šalju? Onaj link na praćenje pošiljke ima kutu trans-o-flex logo. Preko njih ili kod nas netko drugi preuzima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Kriva tema pa san obrisa post.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 17:34 (nicky.sl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni na paketu također pisalo trans-o-flex, a dostavio mi je Overseas pa pretpostavljam da je taj combo. Do sada su sve narudžbe, meni i kolegama, stizale Overseasom osim onih naručenih u poštanski ured, te su ili stigle u ured ili u ispostavu HPExpressa.

15 godina
neaktivan

Stigao mi danas procesor, i5-4690K, platio točno 1645kn. Samo što ga trenutno još ne mogu isprobati.

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
xG4M3 kaže...

Stigao mi danas procesor, i5-4690K, platio točno 1645kn. Samo što ga trenutno još ne mogu isprobati.

I tko sada dostavlja? Direktno iz Madžarske ili je iz Zagreba?

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then, brother, that person is a piece of sh*t
14 godina
xG4M3 kaže...

Koliko ti je onda na kraju prošlo od naruđžbe do isporuke ??

15 godina
neaktivan

Iz Mađarske do nas trans-o-flex, od tu do mene Overseas. Sveukupno sam čekao 5 radnih dana, s time da taj proc kad sam naručio nisu imali ni u Mađarskoj u skladištu, ali 2-3 maila su to riješila i odmah su nabavili (rekao sam im da zašto onda prodaju nešto što nemaju i vidi vraga za sat vremena mi došla obavijest da ga imaju :D)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima li ko ikakav kod za besplatnu dostavu ili 5% popusta meni su svi istekli

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FeeDzOR kaže...

Ima li ko ikakav kod za besplatnu dostavu ili 5% popusta meni su svi istekli

koliko sam skuzio sad su dostave besplatne

mojpismonosa
11 godina

Znači čekam, tjedan dana i očito ću još,http://prntscr.com/5x889i

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 12:12 (BeLLicus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BeLLicus kaže...

Znači čekam, tjedan dana i očito ću još,http://prntscr.com/5x889i

To ti ne updejtaju baš. Javi im se na mail. Ako napišeš mail njihovoj upravi ubrzat ćeš si proces dostave.

11 godina

Otkazao sam, i naručio iz magazin rs, i nikad više naručivat od njih. Dečki iz magazina mi još jučer poslali paket. Ovima je tjedan dana trebalo.

Moj PC  
9 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ukratko, loše je krenulo u 2015. god.

Dulja verzija: puno toga sam kupio u edigitalu, uvijek podizao robu u trgovini. Od 1.1.2015. kako nema trgovine, morao sam preuzeti od kurirske službe.

Mobitel mi je došao u "prožvakanoj" ambalaži, ali ispravan. Kako nisam bio zadovoljan jer je Samsung izbacio proximity senzor iz modela galaxy young 2 (jedinica ga je imala),

odlučio sam vratiti uređaj. Lijepo su mi poslali email da sutradan dolazi kurirska služba po uređaj. I došla je prošli četvrtak. Sad ih ne mogu dobiti niti na telefon niti na email, a bogme nisu mi ni vratili mojih 515 kn.  Sad samo čekam da mi jave kako je ambalaža zgužvana. A telefon je došao u kutiji koja je bila zamotana, umjesto u bubble foliju u običnu najlon foliju za zamatanje hrane i sve skupa u najlonskoj kuverti koja lići na najlon vrečicu.

to be continued...

0 2 hvala 0
15 godina
dado100 kaže...

Ukratko, loše je krenulo u 2015. god.

Dulja verzija: puno toga sam kupio u edigitalu, uvijek podizao robu u trgovini. Od 1.1.2015. kako nema trgovine, morao sam preuzeti od kurirske službe.

Mobitel mi je došao u "prožvakanoj" ambalaži, ali ispravan. Kako nisam bio zadovoljan jer je Samsung izbacio proximity senzor iz modela galaxy young 2 (jedinica ga je imala),

odlučio sam vratiti uređaj. Lijepo su mi poslali email da sutradan dolazi kurirska služba po uređaj. I došla je prošli četvrtak. Sad ih ne mogu dobiti niti na telefon niti na email, a bogme nisu mi ni vratili mojih 515 kn.  Sad samo čekam da mi jave kako je ambalaža zgužvana. A telefon je došao u kutiji koja je bila zamotana, umjesto u bubble foliju u običnu najlon foliju za zamatanje hrane i sve skupa u najlonskoj kuverti koja lići na najlon vrečicu.

to be continued...

koliko sam skužio, pravi razlog vraćanja je taj što ti mobitel nema proximity senzor!?

o tome si trebao razmišljati prije nego što si kupio mobitel, a ne kupiti ga, korstiti, pa vratiti

13 godina

Istina...al opet mozda prije nije znao, pa tek kada je dobio mob, probao ga, shvatio je da nema :=)

iako slazem se, to se moglo prije kupovine saznati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vecina nasih web shopova ima 2-week return policy, ne vidim problem u tome sto se kolega predomislio.

Problem vidim u tom sto ne znam oce li mu to poc za rukom.

mojpismonosa
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Kod svake kupnje na daljinu kupac može vratiti proizvod u roku 2 tjedna. Zakonski regulirano.

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then, brother, that person is a piece of sh*t
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vjerujem da nece bit tako jednostavno kod edigitala

mojpismonosa
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Šta ti je prava trgovina. Kupio jučer malo prije 12 sati preko Web shopa-a u HG Spotu napajanje i došlo mi danas prije 11 sati već tu u Osijek. To se zove brzina kad nije prošlo ni dan od kad sam kupio a došlo mi pred vrata .

16 godina
Mojpismonosa kaže...

Vjerujem da nece bit tako jednostavno kod edigitala

To je istina, ali ljudi svjesno ulaze u rizik... 

13 godina

evo i jednog pozitivnog isksutva.

narucio fotoaparat u petak popodne. U ponedjeljak u 12 bio na vratima. 

nine

0 0 hvala 0
12 godina

S garancijom il... ?

Moj PC  
4 0 hvala 3
13 godina

ima garanciju 2 god mislim

ako mislis na probleme s ostvarivanjem garancije, stpljiv sam,a i pravnik,pa cemo vidjet tko ce koga vise j***t

nine

0 0 hvala 0
12 godina

Nadajmo se da do toga nece doci.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
jake kaže...

ima garanciju 2 god mislim

ako mislis na probleme s ostvarivanjem garancije, stpljiv sam,a i pravnik,pa cemo vidjet tko ce koga vise j***t

Hahahahaha, pa ti si naivan ko Francuska sobarica! :D 

16 godina
neaktivan
Pozdrav, evo i ja sam doživio jedno veoma negativno iskustvo sa ED-om pa bih volio da mi netko preloži što i kako?
Znači još početkom 1. mjeseca naručio sam SHARP LED 3d 091204940 nije bitno neki model televizora, vidim cijenu, 3.300 kn, ima 3D, 117 cm, pa reko mogao bih to uzeti (s time da susjed nikada nije imao negativnih susjeda s njima, on mi ih je i predlozio)
Tv dolazi na moju adresu za 2 radna dana, super.. I ja sad sav sretan upalim TV, stavim skidat neki random 3D film tek tolko da vidim kvalitetu, uvalim se, kad ono TV nema 3D... ED je krivo napisao na stranici specifikacije TV-a... Ja to njima napisem za 2 sata isprave to na stranici itd. vele da ce kurirska sluzba doc po tv i dobit cu novac..
Kurirska služba je došla za 2 dana to bi bilo 20.1.!!!!!! Idući dan me zovu na mobitel da im kažem broj računa IBAN itd., ja im to sve dam i vele mi da će mi uplatit novac u roku od 14 dana... E pa danas je 5.2 nitko ne odgovara na mail, na telefon, na facebook, ćak mi je i prijatelj iz mađarske i na mađarskom sastavio poruku ( 3 dana nema odgovora )... Što bih ja sad trebao, da još malo pričekam ili? Imam kod kuće račun i sve ostalo..? Hvala
10 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, u ED-u sam kupio mobitel prije 2 mjeseca i u ta 2 mjeseca mob je bio 4 puta na servisu zbog problema sa kamerom.

Nakon što je završio 4. put na servisu zaključak servisa je bio da je uređaj neispravan i da bi bilo najbolje da ga reklamiram. ED-u sam poslao 8 mailova, na nezz ni ja koje sve adrese, preporučenu reklamaciju i čak sam išao i osobno u Kovinsku.

Zanima me da li je još neko imao iskustva oko povrata novca i koliko dugo im treba da bi mi odg na reklamaciju ili ću ih nakon 15 dana morat prijaviti Državnom inspektoratu i kolko to sve zajedno traje.

Naime već sam se raspitao kod zaštite potrošača i kod pravnika, i imam pravnu osnovu za povrat novca i čak za podizanje privatne tužbe.

0 0 hvala 0
13 godina
limach kaže...
Pozdrav, evo i ja sam doživio jedno veoma negativno iskustvo sa ED-om pa bih volio da mi netko preloži što i kako?
Znači još početkom 1. mjeseca naručio sam SHARP LED 3d 091204940 nije bitno neki model televizora, vidim cijenu, 3.300 kn, ima 3D, 117 cm, pa reko mogao bih to uzeti (s time da susjed nikada nije imao negativnih susjeda s njima, on mi ih je i predlozio)
Tv dolazi na moju adresu za 2 radna dana, super.. I ja sad sav sretan upalim TV, stavim skidat neki random 3D film tek tolko da vidim kvalitetu, uvalim se, kad ono TV nema 3D... ED je krivo napisao na stranici specifikacije TV-a... Ja to njima napisem za 2 sata isprave to na stranici itd. vele da ce kurirska sluzba doc po tv i dobit cu novac..
Kurirska služba je došla za 2 dana to bi bilo 20.1.!!!!!! Idući dan me zovu na mobitel da im kažem broj računa IBAN itd., ja im to sve dam i vele mi da će mi uplatit novac u roku od 14 dana... E pa danas je 5.2 nitko ne odgovara na mail, na telefon, na facebook, ćak mi je i prijatelj iz mađarske i na mađarskom sastavio poruku ( 3 dana nema odgovora )... Što bih ja sad trebao, da još malo pričekam ili? Imam kod kuće račun i sve ostalo..? Hvala

napiši pismo, pozovi se na zokone te pošalji preporučeno na njihovu adresu da se očituju. Malo prouči po internetu kako se i šta piše, imaš zaštitu potrošaća i ostalo...

nick1991 kaže...

Pozdrav ljudi, u ED-u sam kupio mobitel prije 2 mjeseca i u ta 2 mjeseca mob je bio 4 puta na servisu zbog problema sa kamerom.

Nakon što je završio 4. put na servisu zaključak servisa je bio da je uređaj neispravan i da bi bilo najbolje da ga reklamiram. ED-u sam poslao 8 mailova, na nezz ni ja koje sve adrese, preporučenu reklamaciju i čak sam išao i osobno u Kovinsku.

Zanima me da li je još neko imao iskustva oko povrata novca i koliko dugo im treba da bi mi odg na reklamaciju ili ću ih nakon 15 dana morat prijaviti Državnom inspektoratu i kolko to sve zajedno traje.

Naime već sam se raspitao kod zaštite potrošača i kod pravnika, i imam pravnu osnovu za povrat novca i čak za podizanje privatne tužbe.

nemoj uopce čekati, prijavi ih odmah

I dajte ljudi, toliko negativnih iskustva, bar netko da nešto pametno napravi...svi loša iskustva, počnu nešto...dobe lovu i zaborave i onda opet isto...

Treba to u novine jer ovo stvarno više nije ok.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 9:23 (FakeDeath).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice