Znači dođem prije 2 sata u importanne galeriju kad ono kompletno ispražnjen Extreme Digital, ostavljena obavijest da u Hrvatskoj više neće biti njihovih poslovnica, piše da naručim preko web shopa te da će dostava biti besplatna za bilo kakvu narudžbu, ok, odlično. Odem sad na webshop, odaberem si slušalice, podatke svoje za dostavu unesem, ali mi broj mobitela neće prihvatit 095xxxxxxx, neka greška kao prihvaća samo numeričke znakove, pa šta je s tim, ne mogu sad naručit, jesam možda krivo unio broj u krivom formatu ili šta? Molim hitno pomoć. Hvala.
To je meni bilo. Nemoj dodavat svoj broj prilikom narudžbe jer im je nešto zbugano. Klikni gore na "Osobna stranica" i onda s lijeve strane u izborniku na "Osobni podaci" i tamo dodaj broj. Meni je +385 bilo već odabrano. Samo ne smiješ ispred stavit nulu, npr. 0991234567, nego pišeš u 991234567 obliku.
Meni je jučer stigao mail da je procesor u rukama kurirske službe i dobio sam link za praćenje pošiljke, no sva sreća pa je sve na mađarskom jeziku pa sve kužim, ali ajde, bacio u chrome link i prevelo mo. Koji su to likovi. Vidjet ću sad dal će mi sutra stići.