IPhone X - [Rasprava] izdvojena tema

poruka: 1.314
|
čitano: 499.029
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: IPhone X - [Rasprava]
brada09 kaže...

na neki nacin povezano sa temom:

uzeo si danas neplanirano airpodse hehe (htio sam zapravo denon envaya zvucnik al su rasprodani pa reko za..ebi uzet cu si airpodse).

sve preporuke od mene tko hoce dat tolko para a okruzen je apple stvarcicama. u mom slucaju mac, macbook, iphone, ipad. zvuk je skroz solidan al mene je osvojio komfor. znaci nakon 10 min zaboravis da uopce imas slusalice na usima, trik sa pauziranjem /nastavljanjem reprodukcije mjuze,netflixa bilo ceg kad skines slusalicu s uha je genijalan.

zapravo mi je drago na kraju sto je denon bio rasprodan jer ko zna dal bi si ih ikad uzeo u tom slucaju..

e da i ono spajanje je vrh. u ducanu otpakiram, cim sam otvorio kutijicu na mobu mi izbacilo da kliknem ak se hocu spojit i to je bilo to. 

Kakve si sluske imao prije njih? Zanima me radi usporedbe zvuka (bass, sum i slicno)

8 godina
neaktivan
Ma brate apple je apple ali sad ozbiljno,ko ima para nek izvoli sve appleove proizvode i deri,nisam neki strucnjak da primjecujem neke razlike imam iphone x prije toga sam imao sve iphone i sve galaxye i nije mi zao svake kune za iphone x.. znaci imam osjecaj da imam nesto vrijedno kako je kuciste izradeno bez greske i taj ios na njemu meni radi bez ijedne trzavice.. o ekranu da ne pricam daleko najljepsi najtocniji i najbolji ekran koji sam imao

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
I najsvijetliji ekran

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
brada09 kaže...

uzeo si danas neplanirano airpodse hehe (htio sam zapravo denon envaya zvucnik al su rasprodani pa reko za..ebi uzet cu si airpodse).

sve preporuke od mene tko hoce dat tolko para a okruzen je apple stvarcicama. u mom slucaju mac, macbook, iphone, ipad. zvuk je skroz solidan al mene je osvojio komfor. znaci nakon 10 min zaboravis da uopce imas slusalice na usima, trik sa pauziranjem /nastavljanjem reprodukcije mjuze,netflixa bilo ceg kad skines slusalicu s uha je genijalan.

zapravo mi je drago na kraju sto je denon bio rasprodan jer ko zna dal bi si ih ikad uzeo u tom slucaju..

e da i ono spajanje je vrh. u ducanu otpakiram, cim sam otvorio kutijicu na mobu mi izbacilo da kliknem ak se hocu spojit i to je bilo to. 

Čestitam. Jesu li odmah uparene sa ostatkom apple ergele?

Ja rekoh
8 godina
neaktivan
Upravo sam si stavio muziku na iphone preko itunesa,iskreno to mi je inace bilo lose sto se mora preko itunesa stavit muzika a sad jos iskrenije napravio sam to za 2 minute dok sam vidio na youtubeu kako ide,prije na starijem iosu se morao valjda cijeli folder stavljati a sada moze jedna po jedna pjesma dode bas kao copy paste,i iz mobitela se onda mogu brisat force touch na pjesmu i izbrisi iz medijateke,prelako

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
Upravo sam si stavio muziku na iphone preko itunesa,iskreno to mi je inace bilo lose sto se mora preko itunesa stavit muzika a sad jos iskrenije napravio sam to za 2 minute dok sam vidio na youtubeu kako ide,prije na starijem iosu se morao valjda cijeli folder stavljati a sada moze jedna po jedna pjesma dode bas kao copy paste,i iz mobitela se onda mogu brisat force touch na pjesmu i izbrisi iz medijateke,prelako

moglo je pjesma po pjesma još od ios-a 3 i koji je itunes već bio tada aktualan. ja sam, doduše, to uvijek radio tako da sum pustio itunes da skenira računalo i nađe sve medijske datoteke pa bi onda poklikao kaj mi treba prebaciti na mob umjesto skrolanja kroz šumu foldera sa muzikom i pojedinačnog transfera...  preko itunesa sam i konvertirao stvari u ringtonove; e taj dio nije bio nimalo praktičan, ali je mogao poslužiti kad sam trebao baš nešto specijalno čega nije već bilo za pocuclati s interneta...

Ja rekoh
8 godina
neaktivan
Uglavnom nije nikakav problem,i sada se mogu brisati direkt s mobitela neznam jel se to moglo i prije?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
brada09 kaže...

Kakve si sluske imao prije njih? Zanima me radi usporedbe zvuka (bass, sum i slicno)

od tih malih koje idu uho sam koristio sony i sennheiser rang 200kn , kad sam otkrio earpods sony i senheiser sam podijelio sestri i curi.

od ovih velikih akg k77 i y50bt.

ma gle airpods ne uzimas radi nekog vrhunskog zvuka nego vrhunskog komfora. znaci imam akg y50bt koji imaju sigurno miljama bolji zvuk al sta mi to znaci kad su neprakticne i koristio sam ih zbog toga par puta a ostatak vremena su u ladici. drugim rijecima bacen novac (otprilike isto kostaju ko airpods).

14 godina
neaktivan
Feudalac kaže...
brada09 kaže...

Čestitam. Jesu li odmah uparene sa ostatkom apple ergele?

ne, macovi su mi na el capitanu pa sam njih morao "rucno" spojit ko i normalne bluetooth slusalice. treba ja mislim sierra za ovo automatsko spajanje

10 godina
Zanimljivo. Imam QC35 i dosta razmazi tim noise canceling-om. Tražim in-ear Bluetooth slušalice i ne znam dal bi uzeo te airpods.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
brada09 kaže...

od tih malih koje idu uho sam koristio sony i sennheiser rang 200kn , kad sam otkrio earpods sony i senheiser sam podijelio sestri i curi.

ma gle airpods ne uzimas radi nekog vrhunskog zvuka nego vrhunskog komfora. znaci imam akg y50bt koji imaju sigurno miljama bolji zvuk al sta mi to znaci kad su neprakticne i koristio sam ih zbog toga par puta a ostatak vremena su u ladici. drugim rijecima bacen novac (otprilike isto kostaju ko airpods).

Ma da jasno mi je, ali me cisto zanima kakav je zvuk na tako kompaktnim wireless sluskama. A reci mi jeli komfor tocnije dizajn jednak kao na onim obicnim Appleovim zicnim slusama? Jer ako je, meni su tr uzasne za moje uho osobno. Udobne jesu ali za bilo kakvu aktivnost (trcanje, trening), poprilicno ispadaju

14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
brada09 kaže...

Ma da jasno mi je, ali me cisto zanima kakav je zvuk na tako kompaktnim wireless sluskama. A reci mi jeli komfor tocnije dizajn jednak kao na onim obicnim Appleovim zicnim slusama? Jer ako je, meni su tr uzasne za moje uho osobno. Udobne jesu ali za bilo kakvu aktivnost (trcanje, trening), poprilicno ispadaju

ako ti ove zicane nisu ergonomske onda ti nece ni ove biti.

meni su ovo najudobnije slusalice ikad ali nemamo svi isto uho. 

16 godina
IPhone X - [Rasprava]

Sorry na OT ali zanima me kakve su ti y50bt jer sam čuo dosta pohvala a i recenzije ih hvale. Na užem su mi popisu za kupovinu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nani kaže...

Sorry na OT ali zanima me kakve su ti y50bt jer sam čuo dosta pohvala a i recenzije ih hvale. Na užem su mi popisu za kupovinu

sound je super, baterija jako dugo traje. mene jebe udobnost opcenito na slusalicama tako da s tim imam problema.

neznam sta te konkretno zanima?

16 godina
Toga je i mene strah jer imam malo veću glavu. Za sound ne sumnjam da je dobar jer sam čuo na dosta strana
7 godina
odjavljen
IPhone X - [Rasprava]

ja takodjer imam airpodse, i odlicni su, opce ne spadaju iz uha, baterija odlicna, do 4h bez prestanka rade, i jako se brzo napune. 

samo mi je malo bezveze kad drzis u dzepu kejs od arpods-a nakupi se malo prasine iznutra i tako ali ocisti se i sve super. 

zvuk je takodjer pristojan, slusam pjesme preko spotify, sad ne znam dal ima tu neke razlike ako netko skine i preko spotija. 

sve u svemu, preporuke.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Stigao novi update.Jeste li nadogradili?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Prije par dana jos,to je za onaj bug indijski znak sto je rusio iphone

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Jel baterija i s njim  ista?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Drzi 4 dana sad, prije je pola dana.
10 godina
neaktivan
brada09 kaže...
Drzi 4 dana sad, prije je pola dana.

Pitala sam ozbiljno bez tog ironicnog odgovora

9 godina
neaktivan
Besana kaže...

Pitala sam ozbiljno bez tog ironicnog odgovora

To bi prije bio sarkazam...

Kruha i igala...
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Sta god da je  glupo je pisati tek da se nesto pise.

Pita ostatak ljudi sa x da li se sa novim 11.2.6 mjenja trajanje baterije

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Besana kaže...

Sta god da je  glupo je pisati tek da se nesto pise.

Pita ostatak ljudi sa x da li se sa novim 11.2.6 mjenja trajanje baterije

I savršeno ti je odgovorio.

Nemaš se kaj ljutit.

Kruha i igala...
8 godina
neaktivan
Neznam jel ista ali treba azurirati dok ti neko nije poslao onaj znak

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

ako koga jos zanima za airpodse- dodatak:

isprobao ih na lg g4 i tamo rade savrseno, najvise me iznenadila latencija koje uopce nema. znaci 0. isprobano na jutjubu,pickbox i mx player. osobno sam jako osjetljiv na taj lipsync il kako ga vec zovu. dok recimo na akg y50bt ga ima, ne puno al ga ima.

ugl ja prezadovoljan slusalicama. a sjecam se kad su tek izasle da su mi izazivale podsmjeh. eh tak to valjda ide 

Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
Ajde super. Koliko se pune on 0 do 100? Za vrijeme rada svi spominju od 3 - 5 sati.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ma to se kratko puni sto posto,nekih pola sata po mojoj procjenj

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Meni malo fali led obavjest za propustene poruke ili pozive na njemu :(

0 0 hvala 0
Nova poruka