IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 538.181
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: IPhone 7, rasprava!
Syke kaže...

Drago mi je da si naučio nešto. Bit će nešto od tebe za 20 godina.

Taman do tad Apple smisli kako uvesti ove fičre iz 2008. pa možda i od iOS-a bude nešto više od platforme za igrati Candy Crush.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 18:57 (Mirko935).
10 godina
Izasao iOS 10.2 za sve. Animacije brze rade, nesto su tu jos dodatno rijesili tj opcenito rad na mob-u se jos brzi cini, ispravili neke drainove sa baterijom i jos dodatnih stvari koje mozete vidjeti kad budete htjeli instalirati softver

0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Croshadow1234 kaže...
Izasao iOS 10.2 za sve. Animacije brze rade, nesto su tu jos dodatno rijesili tj opcenito rad na mob-u se jos brzi cini, ispravili neke drainove sa baterijom i jos dodatnih stvari koje mozete vidjeti kad budete htjeli instalirati softver

Super mi je opis... Appleu su emojiji baš iznimno bitni postali ove godine hahahha Torent će pogotovo biti oduševljen kad pročita.

10 godina
Mirko935 kaže...
Croshadow1234 kaže...

Super mi je opis... Appleu su emojiji baš iznimno bitni postali ove godine hahahha Torent će pogotovo biti oduševljen kad pročita.

Što je najtužnije u cijeloj priči, mi se smijemo Apple-u što izbacuje gluposti, a oni to s namjerom rade, sigurno se Tim Cook sad kupa u velikoj kadi u kojoj su umjesto vode novčanice od 100 dolara i puši ne cigare ili kubanke već je omotao jedno 50 stotica i zapalio. Jednog dana ću si kupit avionsku kartu za put u ameriku (nažalost samo u jednom smjeru jer nemam za umrijeti) da mu dođem zveknuti jednu šamarčinu za sve duševne boli koje rade nama svima ovdje i u svijetu i onda se čude što u vijestima čuješ da je u hrvatskoj porasla konzumacija anti depresiva, nije ni čudo kad nas takvi guze iz dana u dan, idem izmolit koji Oče Naš, možda danas ne moram duplu dozu anti depresiva popit, možda mi se dragi Bog smiluje!

Edit: I to ću čekati da izađe novi iPhone kojeg ću kupiti.. tako da mu šamarčinu neću zveknuti rukom, već tim iPhonom.. da gledam kako se razbija, tako da ga mogu i nogom jednom zveknuti jer nije napravio čvršći iPhone, možda se izvučem na to na sudu kad me budu hapsili!

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 21:40 (Croshadow1234).
15 godina
neaktivan
Croshadow1234 kaže...

Što je najtužnije u cijeloj priči, mi se smijemo Apple-u što izbacuje gluposti, a oni to s namjerom rade, sigurno se Tim Cook sad kupa u velikoj kadi u kojoj su umjesto vode novčanice od 100 dolara i puši ne cigare ili kubanke već je omotao jedno 50 stotica i zapalio. Jednog dana ću si kupit avionsku kartu za put u ameriku (nažalost samo u jednom smjeru jer nemam za umrijeti) da mu dođem zveknuti jednu šamarčinu za sve duševne boli koje rade nama svima ovdje i u svijetu i onda se čude što u vijestima čuješ da je u hrvatskoj porasla konzumacija anti depresiva, nije ni čudo kad nas takvi guze iz dana u dan, idem izmolit koji Oče Naš, možda danas ne moram duplu dozu anti depresiva popit, možda mi se dragi Bog smiluje!

lol... Sasvim sigurno, ali u tvojim novčanicama se kupa, ne u mojim; ja ne kupujem Apple proizvode.

edit: Super ti je plan za zveknuti mu šamarčinu hahhaha

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 21:40 (Mirko935).
9 godina
odjavljen
Mirko935 kaže...
Croshadow1234 kaže...

A jbg ako to djecu veseli.... Jos jedan redovni update sa kojim se toliko hvale a kad procitas da je poboljsana stabilnost i popravci bugova spomenuta na kraju tek onako reda radi poslije tirade nasiroko kako su dodati novi emoji sa jos vise detalja.... Bitno je da imaju redovni update svaka dva dana....

8 godina
IPhone 7, rasprava!

Pozdrav, kupio sam nedavno iPhone 7 Jet black,

zadovoljan sam uređajem, vrhunski je, sve je fluidno, brz je. 

Iako moram reci da iOS ima nekih bugova, znao Se čudno na trenutke zamrznut..

Posto nemam nikakvu masku, htio bi preporuku..

osobno bih uzeo od Apple Leather case.. ali ne znam gdje nabaviti po nekoj normalnoj cijeni(cca 45dolara/eura.. iako je i to previše)

0 0 hvala 0
10 godina
IPhone 7, rasprava!

MadDogMattis kod nas neces naici na takvu cijenu, jedino negdje iz vana da kupis ili vidis jel ima gdje na akciji, bilo je u alzashopu za nekih 30 eura za black friday, ali samo crvene boje, tako da ti ni to bas nece previse pomoci ako ne bude boje koju ti hoces

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 0:20 (Croshadow1234).

0 0 hvala 0
8 godina
IPhone 7, rasprava!

Prije toga sam imao Z3 od Sonya.. upoznat sa androidom i meni osobno je nemjerljivo bolji iPhone i iOS.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MadDogMattis kaže...

Prije toga sam imao Z3 od Sonya.. upoznat sa androidom i meni osobno je nemjerljivo bolji iPhone i iOS.

zajebancija, ne sekiraj se, svakom ono šta se sviđa

iPhone is a smartphone for dumb people
8 godina
Croshadow1234 kaže...

MadDogMattis kod nas neces naici na takvu cijenu, jedino negdje iz vana da kupis ili vidis jel ima gdje na akciji, bilo je u alzashopu za nekih 30 eura za black friday, ali samo crvene boje, tako da ti ni to bas nece previse pomoci ako ne bude boje koju ti hoces

a mislim da mi je najbolje uzeti crnu, posto imam jet black.
Može li se naručiti sa službene Apple stranice ?
Ima li dostava za HR ?

10 godina

http://www.apple.com/shop/product/MMYE2ZM/A/iphone-7-plus-leather-case-storm-gray?fnode=99

Pogledaj si na tom linku koja ti boja najvise odgovara, ako vec nisi.

Dal mozes naruciti sa Apple stora negdje vani.. ne znam tocno, jer nikad nisam kupovao tako, ali dal ce sad za blagdane biti u nekom webshopu neka od apple-ovih maski na popustu, moguce, treba pratit, ali isto je upitno koje boje i kolika ce biti cijena.

Ja sam sebi uzeo silikonsku za 7 plus, 350 kuna me izasla. (tj ja sam odabrao, ali je netko drugi platio, bio je poklon)

Ako bas zelis ustedit mozes za bilo koji model i bilo koju boju na ebayu kupiti da ti dode iz kine, za 5-8 dolara, skroz ista, izradena od slicnog materijala. Ali to kupujes na svoju odgovornost jer ja nikad sebi nisam kupovao i ne znam od kojeg korisnika najbolji proizvod dobijes, jer ih ima puno po razlicitim cijenama.

Najljepsa mi je boja Midnight Blue za te crne modele (imam Matt Black, pa sam isprobavao).

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 11:40 (Croshadow1234).
9 godina
odjavljen
350 kn za silikonsku masku????
17 godina
Torent kaže...

Kvaliteta je nemjerljiva s maskama na ebayu za par $ ali svejedno je 350 za masku previše.

15 godina
neaktivan
Torent kaže...

A ja mislio da je 250 koliko sam dao za kožni flip case puno.

ParaNO1d kaže...
Torent kaže...

Kvaliteta je nemjerljiva s maskama na ebayu za par $ ali svejedno je 350 za masku previše.

Ma može biti kvaliteta kakva hoće, ali za silikonski case... Za te pare kupiš nešto ovakvo što stvarno izgleda kvalitetno, miriši po svježoj kravici a ne svježe ekstrudiranoj kineskoj plastici itd:

iPhone 7 Plus - TETDED LIMITED

I još ti ostane koja kuna. Btw, MadDogMattis, čujem da su stvarno kvalitetni caseovi od ovog TETDED-a pa ako te zanima koža, baci oko.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 7:37 (Mirko935).
10 godina
IPhone 7, rasprava!

Malo sam se krivo izrazio, nisam dao iz svog dzepa, vec sam dobio. Ja sam osobno isao na soluciju s onim silikonskim za 10-15 kuna s ebaya, imao i prije, tako da mi nije potrebno bilo nista skuplje.

Edit: Ili one crne futrole, di ga izvuces van.. to je bilo nekih 40-50 kuna.

Edit 2: Napokon je Apple uveo u 10.2 da mozes ugasiti onaj Voice Control, kad zabunom drzis home tipku malo duze pa se upali i pocme te smarati, hvala Apple, napokon!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 11:42 (Croshadow1234).

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Mirko935 kaže...
Torent kaže...

ParaNO1d kaže...
Torent kaže...

Ma može biti kvaliteta kakva hoće, ali za silikonski case... Za te pare kupiš nešto ovakvo što stvarno izgleda kvalitetno, miriši po svježoj kravici a ne svježe ekstrudiranoj kineskoj plastici itd:

I još ti ostane koja kuna. Btw, MadDogMattis, čujem da su stvarno kvalitetni caseovi od ovog TETDED-a pa ako te zanima koža, baci oko.

Jbg koza i silikon.... Nije bas uporedivo... nemam uopste ideju kako sebi neko u glavi moze opravdati izdatak od 350 kn za komad silikon. Pa to ne moze kostati vise od 2 kn da se na glavu nasadis... A i to je puno.... Pa na ebayu  kostaju po 0,99 USD sa dostavom.....

10 godina
Torent kaže...
Mirko935 kaže...
Torent kaže...

ParaNO1d kaže...
Torent kaže...

Jbg koza i silikon.... Nije bas uporedivo... nemam uopste ideju kako sebi neko u glavi moze opravdati izdatak od 350 kn za komad silikon. Pa to ne moze kostati vise od 2 kn da se na glavu nasadis... A i to je puno.... Pa na ebayu  kostaju po 0,99 USD sa dostavom.....

Mislim znali ste sigurno da apple precjenjuje i svoje maskice. Što je najtuznije 350 kuna je bilo na malom popustu inace je 380-390 kuna, a koza je oko 480-500 kuna. Prebolno je dati za takvu stvar tolike novce, osim ako ti novac nista ne znaci, onda ti je svejedno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 12:03 (Croshadow1234).
9 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Jednog dana ću si sam napraviti silikonski case ovom metodom:

Već imam milijun ideja za uzorke....

Kruha i igala...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Torent kaže...

Naravno da nije, zato i kažem... Doduše, ne bih baš rekao ni da ovi kožni stvarno vrijede 30-60 €, ali ipak vrijede malo više nego komad plastike.

Croshadow1234 kaže...

Mislim znali ste sigurno da apple precjenjuje i svoje maskice. Što je najtuznije 350 kuna je bilo na malom popustu inace je 380-390 kuna, a koza je oko 480-500 kuna. Prebolno je dati za takvu stvar tolike novce, osim ako ti novac nista ne znaci, onda ti je svejedno.

Ma naravno, nije da Apple jedini radi takve gluposti, ali svejedno 50 € za to ne bih dao ni da imam plaću 10000 €.

fer-de-lance kaže...

Jednog dana ću si sam napraviti silikonski case ovom metodom:

Već imam milijun ideja za uzorke....

lol, nije li jednostavnije dati 0,99 $ pa da to netko napravi umjesto tebe?

9 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Nije u tome stvar, nego u užitku samogradnje i vlastitom dizajnu.

Npr., ja si planiram napraviti jedan case s akvarijem unutra.

Ideas, ideas.....

Kruha i igala...
15 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...
Mirko935 kaže...

Nije u tome stvar, nego u užitku samogradnje i vlastitom dizajnu.

Npr., ja si planiram napraviti jedan case s akvarijem unutra.

Ideas, ideas.....

Onda ćeš svaki dan ubacivati hranu mini-ribama koje će živjeti u caseu? Zanimljiv projekt, svakako me obavijesti o napretku.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 13:09 (Mirko935).
9 godina
neaktivan

Bez brige, ne budu žive ribe, nego one dječje plastične plosnate s 3D efektom.

Imam gotovu mrežicu (saću) od prozirnog silikona s krutim stupićima (inače se koristila za vibracijsku zaštitu jednog uređaja), kojoj ću zatvoriti sve stranice smjesom iz onog videa, pa onda napuniti vodom i ubaciti ribice.

A dolje ću ubaciti prije par SMD LEDica s prekidačem koje ću spojiti na pinove od baterije, da ne koristim micro USB.

Kruha i igala...
9 godina
odjavljen

Za takav projekat bih dao i 100 EUR radi zadovoljstva da sam nesto napravis ali kupiti silikonsko case za te pare je malo reci suludo pa i za appleovce.....

Jel i tu ide prica o kvalitetu izrade, dizajnu i user UI??????????? imam osjecaj da bi se i condom sa jabukom na sebi prodavao po ove pare i da bi bilo ljudi koji bi to kupili.....

15 godina
neaktivan
Torent kaže...

Za takav projekat bih dao i 100 EUR radi zadovoljstva da sam nesto napravis ali kupiti silikonsko case za te pare je malo reci suludo pa i za appleovce.....

Jel i tu ide prica o kvalitetu izrade, dizajnu i user UI??????????? imam osjecaj da bi se i condom sa jabukom na sebi prodavao po ove pare i da bi bilo ljudi koji bi to kupili.....

Hahahaha, tebi je danas baš jako dan za pljuvanje po Appleu. Ali trebaš onda i po Googleu, Samsungu itd., jer svi oni plastične caseove isto prodaju po 30-ak dolara koliko je i Appleov. Nije da branim Apple, samo kažem da su svi oni vrlo slična govna.

9 godina
odjavljen

Niti u jednom postu nisam rekao appleov silikonski case  ;) silikonsko case generalno ne bih platio vise od 5 eur a i to samo ako mi se neda cekati sa ebaya pa kupim lokalno....

15 godina
neaktivan
Torent kaže...

Niti u jednom postu nisam rekao appleov silikonski case  ;) silikonsko case generalno ne bih platio vise od 5 eur a i to samo ako mi se neda cekati sa ebaya pa kupim lokalno....

Spominjao si kondome s jabukom pa sam zaključio da pričaš o Appleu. :D

Kad sam kupio onog THL-a dobio s njim i silikonski case koji sam koristio dvije godine i preklopni od lažne kože s prozorom za notifikacije i to. Kinezi su jedini pošten narod :D kod ovih kriminalaca bih to platio još trećinu vrijednosti uređaja. 

9 godina
odjavljen
Sve ima svoju cijenu ale ne postoji silikonska maska koja toliko vrijedi... Al ok svako pare trosi kako zeli...
9 godina
odjavljen

The Rise And Fall of Apple

Da bi rijec dodao... Ovo govorim stalno....

8 godina
neaktivan
Kada mi je viber ugasen ne dolaze mi obavijesti, nego tek kada udjem u njega prikazu se propusteni pozivi i nove poruke... Aplikacije nece da mi se apdejtaju automatski, iako sam to u postavkama omogucio. Pomoc?! Hvala.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice