IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 538.400
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: IPhone 7, rasprava!
kenan94 kaže...
Bas vala, ako ti toliko sve to smeta prodas lijepo iphone kupis android i rijesis se muka. A ne 100 puta komentar kad ce sta ce koji smara. Ne gasim nikad 3g tako da me ne smara to da ulazim u postavke.Ne znam sto koristis iphone ako ti toliko sve smeta, da bi dosao na forum i pisao kako je iphone pun mana.

Da, teme za mobitele inače služe samo za hvalospjeve. Da si malo listao nazad stranice vidio bi da sam napisao i dobre strane telefona. Ali meni osobno jednostavnost nikako ne ide u istu rečenicu sa iOS-om.

If you're going through hell, keep going!
13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Kad će ovaj je*eni iPhone dobiti smart dial? Kad ću doći i podatke ugasiti bez da idem u postavke?? Izludih zadnjih dana, pa sve mi treba sigurno duplo više na iPhonu nego na androidu da napravim

Šta to nisi znao?? Ja mislim da ptice na grani znaju koje su prednosti i mane Ios-a.

Iskreno kolko vidim korisnici Iphone-a se ne zamraju : gašenjem svega i svačega, trajanjem baterije, trajanjem Sot-a. Korisnici Iphonea su bezbrižni i uživaju u svom mobitelu.

A mi Android korisnici : Jebe nas baterija, pa trajanje Sot-a, pa svako čeka svoj update na Nougat, pa neke j... Android System, pa bi onda neki malo ubrzali svoj mob pa se instaliraju custom romovi., pa rootaj ovo pa napravi ono., pa kod pojedinih Kineza moraš instalirat normalan rom da nemaš sranje od China rom, pa nam se ne sviđa ovo, pa nam se ne viđa ono. U svakom slučaju sto peripetija da čovjeka više glava zaboli. 

Ja imam Android i pokušavam uživat kao i ovi s Iphoneom. Boli me više k... za bateriju, za Sot, za brzinu i sl. Jebe mi se za custom romove kao i za Nougat. Kad ga dobijem dobro ga dobijem. Niša više ne gasim, sve mi je upaljeno i začudo sve normalno radi kao i na Iphoneu.

Tko hoće imat buran život - slobodno kupite Android. Nikad dosadno s Androidom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 11:05 (R36).
12 godina
IPhone 7, rasprava!

Naravno da ima svoje mane i ko svi drugi. Nit je ios savrsen,nit android to svatko normalan i realan zna. sve je stvar osobnih preferencija. 

Ali zasto bi pobogu netko gasio mobilne podatke?  za wifi kuzim da zelis ugasiti i to je pristupacno  ali mobilne? u 3 godine koristenja iphona nisam ih nijednom ugasio. ista stvar i sa airplane mode. 

znaci ekipa stavlja telefon u airplane mode prek noci da im baterija duze traje kao da je nestasica struje.  A ima i dobrih power bankova za male pare i jos k tome svaki malo noviji auto ima usb utor. znaci struja na svakom koraku i sad bi se brinuo radi baterije. 

PSN:Tomislav025

1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

A zasto bi gasio wifi? U mene sve upaljeno ;) i WIFI i BT i GPS i LTE ;) zaboli me za baterijom i bilo cim drugim.

9 godina
A zasto nebi gasio? I ja kad skidam nes vece prek moba za svaki slucaj gasim mobilne podatke.

Koji pametnjakovic brise postove a ostavlja trollove od r36, koji na svaki spomen minusa nekog mobitela trolla i uplice kineze u pricu? Ne samo ovdje neg i u ostalim temama, na spomen problema na kinezu on dolazi i pljuje po svemu mogucemu, na spomen istog problema na s7 govori da je to normalna povremena pojava, da google ne valja da svojm servisima...

R36 javi adresu na pm pa cemo ti nabavit nekog kineza da vidis da nije sve kak tvrdis da je..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
A zasto nebi gasio? I ja kad skidam nes vece prek moba za svaki slucaj gasim mobilne podatke.

Koji pametnjakovic brise postove a ostavlja trollove od r36, koji na svaki spomen minusa nekog mobitela trolla i uplice kineze u pricu? Ne samo ovdje neg i u ostalim temama, na spomen problema na kinezu on dolazi i pljuje po svemu mogucemu, na spomen istog problema na s7 govori da je to normalna povremena pojava, da google ne valja da svojm servisima...

R36 javi adresu na pm pa cemo ti nabavit nekog kineza da vidis da nije sve kak tvrdis da je..

Kakav troll, nitko nije troll...svi mogu iznosit svoja mišljenja. Ako ti se ne sviđa moje mišljenje nemoj čitat niti odgovarat.

Kinezi me ne zanimaju...jer vidim da ni Xiaomi Mix nije ono što sam očekivao. Kamera loša, nema GG zaštitu i cijena 5000kn. Uvijek tome Xiaomi nešto fali. Nikad kompletan mob. Xiaomi Note 2 - zakrivljeni zaslon nema dodatne funckije . Koji k... onda stavljate zakrivljeni zaslon. Cijena 4.630,00kn. 4600kn dat za Note 2 moraš bit debil. Oćito je da Xiaomi ima želje i volje ali nema znanja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 15:05 (R36).
12 godina
Torent kaže...

A zasto bi gasio wifi? U mene sve upaljeno ;) i WIFI i BT i GPS i LTE ;) zaboli me za baterijom i bilo cim drugim.

Ugasim ga jedino kad sam negdje i uzasno je spor. onda gasim wifi i surfam prek mobilnog.  Ali dijelim tvoje misljenje oko tih stvari. I ja imam sve ON. BT,wifi,mobile data,lokacijske itd...

necu kupit smartpfone i onda sve gasit i jos k tome smanjit svijetlinu na minumum da moras škiljit na mobitel sve u svrhu kurcenja sa sotom u birtiji i na forumima.to je za klince u srednjoj.

glavno da sve radi i da je fluidno a to sa iphonom imam i zato sam sretan korisnik.

13 godina

Eto s7 edge ih ima, troše bateriju zbog dodatnih senzora i lagga strašno. Ružna je ona crta sa strane na displayu i radi mi izprve u 50% slučajeva kad bih povukao. Svi koje znam uključujući i mene su ugasili te "superkorisne" edge display opcije 

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
9 godina
Ma ne uopce nisi troll... Na svaki minus ti pocnes govoriti o kinezima...

A koje su to korisne edge funkcije?

Kolko znam, samsunzi imaju gg pa se ipak uspiju ogrebati.. Cemu onda gg ak se ogrebe istom tezinom ko mob bez gga?

0 0 hvala 0
12 godina
IPhone 7, rasprava!

Ja isto ništa ne gasim niti se nerviram oko toga, ali ok, ako netko želi neka gasi. Da, iOS nema brzinske postavke za takvo nešto niti ima najava da bi mogli dodati u budućnosti... jebiga...

0 0 hvala 0
12 godina
IPhone 7, rasprava!

A da zato i imamo toliki izbor. Imas IOS,android i WP pa biraj. ono sto ti najvise odgovara uzmes i tocka. ova prepucavanja ios vs android su totalno bezveze. svaki ima svoje prednosti i i mane.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Eto s7 edge ih ima, troše bateriju zbog dodatnih senzora i lagga strašno. Ružna je ona crta sa strane na displayu i radi mi izprve u 50% slučajeva kad bih povukao. Svi koje znam uključujući i mene su ugasili te "superkorisne" edge display opcije 

Baterija se troši... brzi punjač imam doma, u autu, na poslu...struje ima svugdje tako da mi je baterija najmanji problem. Ja edge zaslon koristim i meni odgovara kao i AOD. Ma ništa ne lagga...sve je fludino.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 22:43 (R36).
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Ma ne uopce nisi troll... Na svaki minus ti pocnes govoriti o kinezima...

A koje su to korisne edge funkcije?

Kolko znam, samsunzi imaju gg pa se ipak uspiju ogrebati.. Cemu onda gg ak se ogrebe istom tezinom ko mob bez gga?

Glupo mi je trolat temu pa prebacujem tekst na podtemu S7.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 22:58 (R36).
13 godina

Ma odavno sam naučio da se s tobom upuštat u razgovore nema ama baš nikakvog smisla, osim akoi imaš živaca na paljenje i vremena za ubijanje. Kod samsunga ti nikad niš ne šteka, a sve ostalo je šrot jer se ne prodaje ko samsung. Osim applea.

Imam edge, radi super, ali taj dio je neispoliran, laggav i bez veze. Sry na offu ljudi

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ma odavno sam naučio da se s tobom upuštat u razgovore nema ama baš nikakvog smisla, osim akoi imaš živaca na paljenje i vremena za ubijanje. Kod samsunga ti nikad niš ne šteka, a sve ostalo je šrot jer se ne prodaje ko samsung. Osim applea.

Imam edge, radi super, ali taj dio je neispoliran, laggav i bez veze. Sry na offu ljudi

Vama sve šteka...sve ima lag...itd. Kako je rekao jedan od kolega. Kupite si Kineza., jer dat gro love za top modele koji Vam štekaju nema smisla. 

9 godina
Naravno da nema smisla da si iskesiral 7000kn i onda te jebe sa stekanjem, a stari modeli dobro rade..

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
R36 kaže...

Vama sve šteka...sve ima lag...itd. Kako je rekao jedan od kolega. Kupite si Kineza., jer dat gro love za top modele koji Vam štekaju nema smisla. 

LOL... A ti si prvi kad treba kenjati da svaki mob šteka, ima lošu bateriju, ne valja ovo, ne valja ono, osim ako je Apple ili Samsung. Sad odjednom ni trajanje baterije nije bitno, a prije nekog vremena si u istoj ovoj temi srao kako moj Priv ništa ne valja jer navodno ima lošu bateriju i loše performanse i whatever. Iako se ja koji sam zapravo vidio taj mob u životu baš i ne bih složio. Ali kad netko kaže da na Samsungu nešto ne valja, onda taj ne zna koristiti mobitel.

Jbt, ATJLučko koji je najveći fanboy Applea na području bivše Jugoslavije je objektivnija osoba od tebe.

9 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Kad smo već kod fanboya, sjetih se onog starog vica:

Once I was a fan, now I'm just an air conditioner....

Kruha i igala...

1 0 hvala 0
17 godina
MARKOZD15 kaže...

Kad će ovaj je*eni iPhone dobiti smart dial? Kad ću doći i podatke ugasiti bez da idem u postavke?? Izludih zadnjih dana, pa sve mi treba sigurno duplo više na iPhonu nego na androidu da napravim

Smart dial je izumro sa mobitelima sa tipkama prije 10 godina. Na iPhone-u za brzo zvanje imas favouritse. Za jos brze zvanje bez pimplanja po mobu imas Siri.

Kakvo mrtvo gasenje podataka? Ako bas imas aplikacije koje trose puno prometa i koristis ih samo preko WIfi-a, trajno im iskljucis promet u opcijama. Ali se prije zapitaj kakve su to aplikacije i zelis li ih na mobitelu...

Tvoj problem je sto se ponasas na iPhonu kao da si na Androidu, sigurno ti fali i optimizator memorije....i antivirus  

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
9 godina
odjavljen

Nikakav optimizator memorije ne treba niti antivirus. Lupas gluposti i provociras.....

16 godina
odjavljen
IPhone 7, rasprava!

Antivirus na androidu imaju samo bivše apple ovce koje vjeruju svima pa instaliraju 500 glupih aplikacija (i onda se žale na spore mobitele).

Doduše, njima je potreban jer samo će takav korisnik kliknuti na fake update whatsappa ili na "skini novi facebook za odrasle!"...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
R36 kaže...
blackeagle29 kaže...

Kakav troll, nitko nije troll...svi mogu iznosit svoja mišljenja. Ako ti se ne sviđa moje mišljenje nemoj čitat niti odgovarat.

Kinezi me ne zanimaju...jer vidim da ni Xiaomi Mix nije ono što sam očekivao. Kamera loša, nema GG zaštitu i cijena 5000kn. Uvijek tome Xiaomi nešto fali. Nikad kompletan mob. Xiaomi Note 2 - zakrivljeni zaslon nema dodatne funckije . Koji k... onda stavljate zakrivljeni zaslon. Cijena 4.630,00kn. 4600kn dat za Note 2 moraš bit debil. Oćito je da Xiaomi ima želje i volje ali nema znanja.

Koja razvalina od komentara... Ide lik sprcat to a ne konta da je i njegovom božanstvu samsungu to isto samo estetska funkcija, a ovo su stavili eto preko kurca, jer fakat, nek mi netko objasni funkciju toga... Osim toga, ako baš baš hoćeš da te poništim, evo ti ideje: MIUI ima opciju shortcutsa, linije sa ikonama aplikacija koju možeš postavit da se svajpa od desnog ili lijevog brida ekrana. I onda zamisli, ima apsolutno istu funkciju kao i Samsungov. I zamisli još i ovo... Mi Note 2 ima OLED ekran... I zamisli još i ovo, pomoću nekih aplikacija sa Google Playa možeš postavit da ti taj zakrivljeni brid postane Always on baš kao i na Samsungu! Kojeg lika...

I inače da ti došapnem još nešto, MIUI je ''napredniji'' iOS, tko želi fluidnost i jednostavnost iOS-a ali želi i sve prednosti Androida (ili gotovo sve, treba vidjet oće Xiaomi uvest multiwindow sad na Nougatu) onda je MIUI prava stvar. Ja, inače zadrti Sonyjevac, često u svađi sa ekipom ovdje fakat preporučam jer ima neka rješanja koja su ispred vremena...

9 godina
odjavljen

Nema sta Xiaomi uoditi multiwindow na androidu 7 jer je to dio OS-a Moze samo iskljuciti...

15 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...
MARKOZD15 kaže...

Smart dial je izumro sa mobitelima sa tipkama prije 10 godina. Na iPhone-u za brzo zvanje imas favouritse. Za jos brze zvanje bez pimplanja po mobu imas Siri.

Kakvo mrtvo gasenje podataka? Ako bas imas aplikacije koje trose puno prometa i koristis ih samo preko WIfi-a, trajno im iskljucis promet u opcijama. Ali se prije zapitaj kakve su to aplikacije i zelis li ih na mobitelu...

Tvoj problem je sto se ponasas na iPhonu kao da si na Androidu, sigurno ti fali i optimizator memorije....i antivirus  

Ti mora da se šališ... Kakvi mrtvi favoriti, pa Smart dial najčešće koristim baš za one kontakte koje ne zovem dovoljno često da mi budu među favoritima i mogu ih nazvati u 2 sekunde a ne nakon pola minute skrolanja kroz imenik k'o da je 1999.

A iPhone je toliko nevjerojatno debilni telefon da čak nema ni funkciju da automatski radi listu kontakata koje najčešće zoveš... Još jedna stvar koju Android radi automatski sa cca 4 linije koda, ali iOS je toliko zaostao da se sve na njemu mora ručno kroz 42 dodatna koraka. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 21:30 (Mirko935).
12 godina
neaktivan

Ne nužno... npr nisu uveli proširene notifikacije koje dolaze sa MM-om. Google Now on Tap je došao tek sa kasnijim ažuriranjima (Mi5 je bio prvi sa MM-om, ali na MIUI 7, kasnije je dobio MIUI 8, isto na MM, koji je uveo taj feature i još neke druge). Sada se testira N i što je čudno nema nikakvih videa alphe i bete, uskoro se očekuje i stabilno ažuriranje za sve Mi5 uređaje, ali trebalo bi sve šljakat. No dosta off-a, kažem, kome fali nešto u iOSu a želi zadržat sve dobre stvari (osim Siri) neka proba MIUI, instalira temu za iOS i imat će čak i svajp odozdo prema gore za komande :D

16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Mirko935 kaže...
SupremeCommander kaže...
MARKOZD15 kaže...

Ti mora da se šališ... Kakvi mrtvi favoriti, pa Smart dial najčešće koristim baš za one kontakte koje ne zovem dovoljno često da mi budu među favoritima i mogu ih nazvati u 2 sekunde a ne nakon pola minute skrolanja kroz imenik k'o da je 1999.

A iPhone je toliko nevjerojatno debilni telefon da čak nema ni funkciju da automatski radi listu kontakata koje najčešće zoveš... Još jedna stvar koju Android radi automatski sa cca 4 linije koda, ali iOS je toliko zaostao da se sve na njemu mora ručno kroz 42 dodatna koraka. 

I ti kažeš da se kužiš u iPhone 

Možda nema funkciju da radi listu  najčešće pozvanih kontakata, ALI ti zato nudi mogućnost izbora "tvojih FAVORITA" što bi se u svakom normalnom kontekstu moglo smatrati "listom najčeš pozivanih kontakata", zar ne?! 

ne, evo ti primjer, imam listu svojih favorita a pošto sam u auto buisenessu ovaj tjedan sam kupio auto i par puta sam zvao lika koji prodaje auto,

ja toga lika ne želim u svojim favoritima a kad ga tražim ipak želim da mi prilikom traženja iskoči ispred druge ekipe koje počinju na "per..." koje nisam zvao ovaj tjedan tako često

ljudi koji nisu upoznali smart dial ne znaju cijenit blagodati koje isti donosi

4 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
R36 kaže...

Šta to nisi znao?? Ja mislim da ptice na grani znaju koje su prednosti i mane Ios-a.

Iskreno kolko vidim korisnici Iphone-a se ne zamraju : gašenjem svega i svačega, trajanjem baterije, trajanjem Sot-a. Korisnici Iphonea su bezbrižni i uživaju u svom mobitelu.

A mi Android korisnici : Jebe nas baterija, pa trajanje Sot-a, pa svako čeka svoj update na Nougat, pa neke j... Android System, pa bi onda neki malo ubrzali svoj mob pa se instaliraju custom romovi., pa rootaj ovo pa napravi ono., pa kod pojedinih Kineza moraš instalirat normalan rom da nemaš sranje od China rom, pa nam se ne sviđa ovo, pa nam se ne viđa ono. U svakom slučaju sto peripetija da čovjeka više glava zaboli. 

Ja imam Android i pokušavam uživat kao i ovi s Iphoneom. Boli me više k... za bateriju, za Sot, za brzinu i sl. Jebe mi se za custom romove kao i za Nougat. Kad ga dobijem dobro ga dobijem. Niša više ne gasim, sve mi je upaljeno i začudo sve normalno radi kao i na Iphoneu.

Tko hoće imat buran život - slobodno kupite Android. Nikad dosadno s Androidom.

Bezbrižno sam koristio Nexusa, kao i ovog iPhona, ali da mi je bio jednostavniji (pod jednostavniji mislim da sam osnovne radnje mogao napravit u manje koraka) - JE.

O manama i prednostima neću, svakom njegovo.

omomomomoomm kaže...

Naravno da ima svoje mane i ko svi drugi. Nit je ios savrsen,nit android to svatko normalan i realan zna. sve je stvar osobnih preferencija. 

Ali zasto bi pobogu netko gasio mobilne podatke?  za wifi kuzim da zelis ugasiti i to je pristupacno  ali mobilne? u 3 godine koristenja iphona nisam ih nijednom ugasio. ista stvar i sa airplane mode. 

znaci ekipa stavlja telefon u airplane mode prek noci da im baterija duze traje kao da je nestasica struje.  A ima i dobrih power bankova za male pare i jos k tome svaki malo noviji auto ima usb utor. znaci struja na svakom koraku i sad bi se brinuo radi baterije. 

Ma ne gasim ni ja, uvijek mi je sve upaljeno, od Wifija, moblinih, pa sve do lokacije. Ali par puta mi se desilo da sam htio ugasiti jer sam bio na putu gdje bi mi to samo lokalo bateriju i onda sam se iznervirao. Da bar ubace to u onom kontrolnom centru sa Wifi-om i bilo bi super.

I po meni bi odlično bilo da naprave recimo dugim pritiskom na Wifi, da se otvore Wifi postavke, da iskoriste malo 3d touch kad ga već imaju.

SupremeCommander kaže...

Ma daj, da je Smart dial izumro nebi se dan danas koristio na Androidu, ne postoji jednostavnija stvar na svijetu za pozivanje.

A kad bi koristio omiljene, onda bi svaki kontakt trebo stavit tamo.. i opet tražit koji želim nazvati - kompliciranje.

iPhone koristim kao svaki drugi smartphone, tražim od njega da mi olakša život a ne da mi diže tlak na ''sitnicama'', koje se mogu ubacit jednom nadogradnjom.

A tvoj problem je što si vjerojatno vidio Android od 400/500kn i ubacio u njega Antivirus, RAM cleaner, cache cleaner i koje kakve pi*darije. Od bilo kojeg androida kojeg sam imao, nisam ta s*anja koristio i radili su

"začudo" kao sedmica?

Nisam niko ko mrzi Android ili iOS, kupujem što mi paše a za marku me boli briga, samo kažem neke stvari koje me smetaju jer tema služi za to. 

If you're going through hell, keep going!
9 godina
odjavljen

Ne sluzi vec sluzi za hvaljenje iphonea...

3d touch ne donosi nista sto nemas i bez njega. Koliko god gledao taj 3dtouch ne vidim sta je donio sto se nije moglo i vec jest implementirati sa dugim drzanjem prsta na ekranu. Evo nougat ima to bez dodatnog hardwarea....

Kao to je brze sa 3dotuchom. Brze koliko par milisekundi? Odjednom su milisekunde postale kriticno bitne.....

17 godina
Torent kaže...

Ne sluzi vec sluzi za hvaljenje iphonea...

3d touch ne donosi nista sto nemas i bez njega. Koliko god gledao taj 3dtouch ne vidim sta je donio sto se nije moglo i vec jest implementirati sa dugim drzanjem prsta na ekranu. Evo nougat ima to bez dodatnog hardwarea....

Kao to je brze sa 3dotuchom. Brze koliko par milisekundi? Odjednom su milisekunde postale kriticno bitne.....

Isto mozes reci i za multitouch. 95% stvari ionako radis s jednim prstom.

I na iPhonu mozes duze drzat prst, ali to se koristi za druge stvari. Kak radis preview stranice u browseru bez 3d toucha?

9 godina
odjavljen

Preview? Koliki ti je preview na mobitelu? Je li to jedina svrha 3dtoucha? Pa to ne koristim ni na 15" a kamoli na 5,5"....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice