Moze li ga objektivni prisutiti svaka suga ili potpisuje lihvarske ugovore ili dize kredit da ga kupi?... mob od 10.000 kn ili koliko vec kosta u hr i nije bas objektivno svakome ko ga ima pristupacan....A ako kupujes mob koji si objektivno ne mozes priustiti kako bi ti to nazvao? Pogotovo sto za 3x manje para mozes kupiti mobitel koji ti odradje posao na isti ili bolji nacin....Ip7 nema apsolutno niti jednu komparativnu prednost da bi ikome bio must have bez obzira na cijenu...
Što si naporan, svrab je za tebe melem!
Zaboli me tuki za tukija i za nešto što košta 3x manje od iPhone gadgeta, jeli to jasno kolega ??????
Ti preferiraš nešto, peto deseto, ja samo JABUKU kao vrlo iOvan, i daj već sjaši sa sirotog đogleta, već si sa svojim šupljim trolanjem komparativno dosadio cijelom narodu na forumu, kugli zemaljskoj a i u široj okolici!!!!!
Kada si već toliko zatrolao, živo me samo zanima, kako ćeš "svirati" kada za dvije godine niti jedan mobilni gadget neće imati 3.5 milimetarski jack utor, kao i jedan moj bivši prijatelj, koji je kazao prpošno; "ne kupujem mobitel koji nema odvojiva bateriju", pa mu ga evo sada, od 100 komada, ima li 7 i to onih iz low segmenta odvojive baterije?????
Kolega Torent, kolega ATJ Lučko ti je primjer lojalnog kupca. Boli njega ona stvar za 3x jeftiniji mob...čovjek zna što je Apple, navedeni proizvod mu odgovara, poistovječuje se s Iphoneom. Sama ta vjernost kupaca pokazuje koliko je brend dobar i prepoznatljiv.
Razumijem tvoj trud s kojim pokušavaš objasnit da za manje para dobiješ sličan prozivod. Opet ponavljam. Coca Cola je Coca Cola, koliko god netko pokušao dokazat da je Sky Cola 3x jeftinija i bolja.