IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 542.292
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: IPhone 7, rasprava!
ATJLučko kaže...
Torent kaže...

Moze li ga objektivni prisutiti svaka suga ili potpisuje lihvarske ugovore ili dize kredit da ga kupi?... mob od 10.000 kn ili koliko vec kosta u hr i nije bas objektivno svakome ko ga ima pristupacan....A ako kupujes mob koji si objektivno ne mozes priustiti kako bi ti to nazvao? Pogotovo sto za 3x manje para mozes kupiti mobitel koji ti odradje posao na isti ili bolji nacin....Ip7 nema apsolutno niti jednu komparativnu prednost da bi ikome bio must have bez obzira na cijenu...

Što si naporan, svrab je za tebe melem! 

Zaboli me tuki za tukija i za nešto što košta 3x manje od iPhone gadgeta, jeli to jasno kolega ?????? 

Ti preferiraš nešto, peto deseto, ja samo JABUKU kao vrlo iOvan, i daj već sjaši sa sirotog đogleta, već si sa svojim šupljim trolanjem komparativno dosadio cijelom narodu na forumu, kugli zemaljskoj a i u široj okolici!!!!! 

Kada si već toliko zatrolao, živo me samo zanima, kako ćeš "svirati" kada za dvije godine niti jedan mobilni gadget neće imati 3.5 milimetarski jack utor, kao i jedan moj bivši prijatelj, koji je kazao prpošno; "ne kupujem mobitel koji nema odvojiva bateriju", pa mu ga evo sada, od 100 komada, ima li 7 i to onih iz low segmenta odvojive baterije????? 

Kolega Torent, kolega ATJ Lučko ti je primjer lojalnog kupca. Boli njega ona stvar za 3x jeftiniji mob...čovjek zna što je Apple, navedeni proizvod mu odgovara, poistovječuje se s Iphoneom. Sama ta vjernost kupaca pokazuje koliko je brend dobar i prepoznatljiv.

Razumijem tvoj trud s kojim pokušavaš objasnit da za manje para dobiješ sličan prozivod. Opet ponavljam. Coca Cola je Coca Cola, koliko god netko pokušao dokazat da je Sky Cola 3x jeftinija i bolja.  

14 godina
R36 kaže...
ATJLučko kaže...
Torent kaže...

Moze li ga objektivni prisutiti svaka suga ili potpisuje lihvarske ugovore ili dize kredit da ga kupi?... mob od 10.000 kn ili koliko vec kosta u hr i nije bas objektivno svakome ko ga ima pristupacan....A ako kupujes mob koji si objektivno ne mozes priustiti kako bi ti to nazvao? Pogotovo sto za 3x manje para mozes kupiti mobitel koji ti odradje posao na isti ili bolji nacin....Ip7 nema apsolutno niti jednu komparativnu prednost da bi ikome bio must have bez obzira na cijenu...

Zaboli me tuki za tukija i za nešto što košta 3x manje od iPhone gadgeta, jeli to jasno kolega ?????? 

Ti preferiraš nešto, peto deseto, ja samo JABUKU kao vrlo iOvan, i daj već sjaši sa sirotog đogleta, već si sa svojim šupljim trolanjem komparativno dosadio cijelom narodu na forumu, kugli zemaljskoj a i u široj okolici!!!!! 

Kada si već toliko zatrolao, živo me samo zanima, kako ćeš "svirati" kada za dvije godine niti jedan mobilni gadget neće imati 3.5 milimetarski jack utor, kao i jedan moj bivši prijatelj, koji je kazao prpošno; "ne kupujem mobitel koji nema odvojiva bateriju", pa mu ga evo sada, od 100 komada, ima li 7 i to onih iz low segmenta odvojive baterije????? 

Kolega Torent, kolega ATJ Lučko ti je primjer lojalnog kupca. Boli njega ona stvar za 3x jeftiniji mob...čovjek zna što je Apple, navedeni proizvod mu odgovara, poistovječuje se s Iphoneom. Sama ta vjernost kupaca pokazuje koliko je brend dobar i prepoznatljiv.

Razumijem tvoj trud s kojim pokušavaš objasnit da za manje para dobiješ sličan prozivod. Opet ponavljam. Coca Cola je Coca Cola, koliko god netko pokušao dokazat da je Sky Cola 3x jeftinija i bolja.  

Osobno; po meni je prva "COCKTA", druga "Coca Cola", treća eventualno "Pepsi" a ostatak društva tu negdje iza. 

No, makar je "sve to OT", volio bih pročitati zašto vi imate uvjerenje da je "Sky Cola" bolja od "Coca Cole"?! 

ATJ Lučko
14 godina
odjavljen
IPhone 7, rasprava!

Pozdrav ekipa! Planiram si uzeti iP7+, pa par pitanja. Koliko prostora dobijem na iCloudu besplatno? Kako se krecu cijene ako zelim uzeti vise prostora (recimo 50Gb)?

If you're going through hell, keep going!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2016 23:12 (MARKOZD15).

0 0 hvala 0
10 godina
R36 kaže...
ATJLučko kaže...
Torent kaže...

Ja sam lojalan kupac ali nisam fanboy.. sto znaci da znam koje su mane i nedostaci ovog uredaja, znam da je preskup i da nikako nije savrsen uredaj niti ce ikad biti niti je ikad bio.

Isto tako morate shvatit da ne placaju svi svoje iphone uredaje 3x vise nego sto bi dali za ostale uredaje. Vecina ljudi se krpa na raznorazne nacine kako bi ih uredaj izasao jeftinije. Ja nisam nikad platio punu cijenu za jedan iphone uredaj, vecinu sam dobio/kupio puno jeftinije. (EDIT: mali primjer, 3g i 4 sam dobio besplatno.. vodimo programe za neku veliku firmu, pa dobijemo besplatno uredaje. Iphone 3gs sam uzeo vrlo jeftino na tarifu s tim da je tarifa bila mala i nije se placalo tada mjesecno za uredaj.. dalje mi se neda nabrajati)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2016 23:36 (Croshadow1234).
10 godina
MARKOZD15 kaže...

Pozdrav ekipa! Planiram si uzeti iP7+, pa par pitanja. Koliko prostora dobijem na iCloudu besplatno? Kako se krecu cijene ako zelim uzeti vise prostora (recimo 50Gb)?

5GB ti je free, a ovo su ti cijene ako zelis veci prostor:

Croatia4 (USD)
50GB: $1.24
200GB: $3.74
1TB: $12.49
2TB: $24.99

Edit: Taj se iznos placa mjesecno

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2016 23:29 (Croshadow1234).
9 godina
Reći ću samo jedno: Sky cola je smecheeeee:))))

2 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Gogo222 kaže...
Reći ću samo jedno: Sky cola je smecheeeee:))))

Sky cola i konjak...

Eh ti studentski dani

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
Croshadow1234 kaže....  

Ja sam lojalan kupac ali nisam fanboy.. sto znaci da znam koje su mane i nedostaci ovog uredaja, znam da je preskup i da nikako nije savrsen uredaj niti ce ikad biti niti je ikad bio.

Isto tako morate shvatit da ne placaju svi svoje iphone uredaje 3x vise nego sto bi dali za ostale uredaje. Vecina ljudi se krpa na raznorazne nacine kako bi ih uredaj izasao jeftinije. Ja nisam nikad platio punu cijenu za jedan iphone uredaj, vecinu sam dobio/kupio puno jeftinije. (EDIT: mali primjer, 3g i 4 sam dobio besplatno.. vodimo programe za neku veliku firmu, pa dobijemo besplatno uredaje. Iphone 3gs sam uzeo vrlo jeftino na tarifu s tim da je tarifa bila mala i nije se placalo tada mjesecno za uredaj.. dalje mi se neda nabrajati)

Te fore oko fanboya klinci na ovom forumu prosipaju. To ne uzimam za ozbiljno.

Ništa nije savršeno...ali je tebi Iphone dovoljno dobar da ga kupiš. Po tome je Apple uspio u svojoj namjeri.

10 godina
R36 kaže...
Croshadow1234 kaže....  

Te fore oko fanboya klinci na ovom forumu prosipaju. To ne uzimam za ozbiljno.

Ništa nije savršeno...ali je tebi Iphone dovoljno dobar da ga kupiš. Po tome je Apple uspio u svojoj namjeri.

Je, tu imas pravo.. ali ne kao prije jer sam imao veliku dvoumicu izmedu S7E i iP7.. samo me odvukao ovaj samsungov softver na S7E, da je bar od nexusa ili ovog pixela.. istog trena bi ga uzeo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2016 11:58 (Croshadow1234).
12 godina
Torent kaže...

Ne znaci meni i tebi ali na balkanu je to statusni simbol...

Neznam kome. mozda drustvu u kojem se ti kreces.

9 godina
Dodes u srednju skolu, 5 cura u razredu ima neki ajfon, vecina ima 5/6, od toga 4 cure nikad nemaju na racunu, 0.fejs i zicaju okolo ko ima za poziv :) dodes u bilokoji kafic u okolici neke srednje skole, svako malo ce na stolu bit neki ajfon :) nema veze kaj nema za sendvic u skoli, kaj mora zicat okolo da nazove mamu da dode po nju, bitno je da je na selfijima iz wca ajfon 😂
A i odrasli ljudi isto tak, ne svi al opet...
Nego, jel zna ko jel se moze autodijagnostika spojit na ajfon?

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Dodes u srednju skolu, 5 cura u razredu ima neki ajfon, vecina ima 5/6, od toga 4 cure nikad nemaju na racunu, 0.fejs i zicaju okolo ko ima za poziv :) dodes u bilokoji kafic u okolici neke srednje skole, svako malo ce na stolu bit neki ajfon :) nema veze kaj nema za sendvic u skoli, kaj mora zicat okolo da nazove mamu da dode po nju, bitno je da je na selfijima iz wca ajfon 😂

Oprosti ne kužim posto. Trebalo bi biti : 4-5 cura imaju Iphone u školi...od njih 5, 3 imaju Ferrari ispred škole, a ostale dvije samo Audi A6. Svaka na tekućem ima neograničen limit, pa kad je njih 5 u kafiću, cijela kafana đabe pije itd...

Kakve veze brate ima kakav mob imaš s tim koliko para u novčaniku imaš. Pričamo o običnom mobitelu a ne od vili od 500.000 eura. Sad ispada ako klinka ima đeparac za školu svaki dan do 30-50kn da ne bi smijela Iphone imat.

Mislim da vi koji nemate Iphone radite veću famu oko njega, nego oni koji ga imaju.

17 godina
neaktivan
R36 kaže...
blackeagle29 kaže...

Mislim da vi koji nemate Iphone radite veću famu oko njega, nego oni koji ga imaju.

Najbolja izjava koju sam skoro pročitao. Nikad nisam shvaćao one ljude koji analiziraju osobe koje imaju iPhone. Je li prodao bubreg, u kojoj je banci uzeo kredit, ovo ono. Ako ljudi imaju iPhone ne znače da su se zadužili preko glave ili da su ekstra bogati ni da su idioti. Imaju ga ljudi koji žele taj mob iz svojih osobnih razloga i na tome to treba i ostati, nema potrebe za nekim analizama.

12 godina
IPhone 7, rasprava!

Upravo to, R36 je dao najbolju rečenicu na temi. 

Imam iPhone i mene zadovoljava, znam da im konkurencije koja nudi više i možda košta nešto sitno manje ali meni ne odgovara. Kome odgovara neka kupi, ja nemam problem s tim, ali određene osobe to nikako da shvate.

2 0 hvala 0
10 godina
blackeagle29 kaže...

Sve si objasnio sa "vecina ima 5/6".. to ti sve govori. Kao i oni ljudi sto voze BMW-a tricu 2000 godiste i misle da su "fora", divljaju po cesti, turiraju, glume nesto a ne shvacaju da nije nista bolji od onoga sto vozi 2000 godiste citroena. To da ima novijeg bmw-a ili skroz novoga bi bila druga prica, da ima nesto sto ima jako mali broj ljudi.

I ti stvarno mislis da netko tko ima stariji iphone da ga treba sprdati zato sto nema na racunu ili nema za sendvic.. da ga treba tako omalovazavati i rugati mu se kao sto si ti sad? Tebi je jasno da ta djeca zive od maminih i tatinih novaca jer jos idu u skolu i te iphonove su dobili a ne kupili (bar jako velika vecina njih).

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2016 15:34 (Croshadow1234).
9 godina
Stvar je kaj klinke nemaju ni tih 30kn o kojima govoris.

Imaju ajfon samo da bi bile omiljene u drustvu, stalno zicaju za poziv/poruku itd.. Nemos rec onda da nije kupljen samo da bi bila omiljena u skoli. Realno, za kaj klinka od 15 god moze koristit ajfon? I jel imas neko pametno objasnjenje zas ima ajfon a NIKAD nema na racunu? Znam iz osobnih iskustva(koja su bila ne tak davno) da od 5 cura i 2 decka s ajfonima, 3 i 4, samo jedan decko je uvijek imal na racunu, ostali neki povremeno, a neke nikad za vrijeme skolovanja nisam vidio da razgovaraju na mob a da prije nisu zicale nekog... I vec vidim da ces sad rec da nije povezano to kaj ima ajfon a nema na racunu..

0 0 hvala 0
9 godina
Nije ali je razlika koristit sad ajfon i onda kad je bil vrh.

Osobno cu radije koristit staru kantu od moba i imat na racunu, neg novi mob za 1000€ i nikad nemat za poziv, radije stari citroen/vw il kaj vec i puni tank neg novi mercedes/bmw i ic ga tocit za 20kn.. A sad bar cesto takve vidam po benzinskama..
12 godina
IPhone 7, rasprava!

Pretjerujete. stvorila se fama da ljudi koji imaju ajfon nemaju za gace.  jebote ajfon kosta cca 6000kn. pricate kao da kosta 100k€. i jos kaj je najjace mozes kupit bilo koji mob na 24 rate. strasna stvar kao da ce netko umrijet od gladi radi tih 200-300kn mjesecno.

1 0 hvala 0
10 godina
IPhone 7, rasprava!

Moras shvatit da imaju smece od iphone-a koje je staro nekoliko godina i moras shvatit da ne dozivljavaju svi ljude koje imaju iphone na taj nacin kao ti. Ja kad vidim nekoga da ima stari iphone ja uopce ne mislim to sto ti mislis i uopce mi nije cudno ako nema para na racunu. Mozda ta osoba stvarno nema novaca pa si ne moze priustit dobar mobitel i ne moze si priustit bon ili neku tarifu da moze zvati, surfati ili slati sms kad hoce.

I isto morate shvatit da mali broj ljudi placa svoj iphone 1000€, vecina si ga nabavlja na raznorazne nacine kako bi ih izasao jeftinije. Rijetko tko ima da kešira 1000€ za jedan iphone. Cini mi se da ljudi koji nemaju iphone da ga uzdizu vise od ljudi koji ga imaju. Tolike rasprave oko tog iphone-a a ne shvacate da je iphone isto smece od mobitela kao i svi ostali, samo sto ga je apple malo precjenio i ogranicio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2016 15:47 (Croshadow1234).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
IPhone 7, rasprava!

Slušalice koje dodu uz ovo čudo su čisti užas i katastrofa, zašto nisu mogli staviti in ear sluše sa više nastavaka a ne ovo smeće koje paše svakoj petoj osobi.

If you're going through hell, keep going!

0 1 hvala 0
9 godina
Sad je to staro smece od ajfona, al onda nije bilo.
Upravo je to ono kaj niste skuzili, ti sa starijim mobitelima su uvijek cijenili druge i sve, dok su ovi s tad novim ajfonima bili "nemas ajfon, odje*i"...

E o tom i govorim parano1d, takvima je bitna marka samo, kad si vjerojatno sami ne mogu uzet, dodes na neku benzinsku di je malo prometnije, bmw, mercedes, felge od ko zna kolko... Hrpa ljudi natoci za 50kn, neki ni tolko..

Bas jucer vidio na benzinskoj x6(neki noviji model, nez tocno koja god al mislim da nije stariji od 5god) i natoci za 30kn... Pa radije cu u karnister natocit to i onda stat negdje iza i u auto natocit neg ic za tolko natocit takav auto...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Slušalice koje dodu uz ovo čudo su čisti užas i katastrofa, zašto nisu mogli staviti in ear sluše sa više nastavaka a ne ovo smeće koje paše svakoj petoj osobi.

Pa iPhonei (a i iPodi) su uvijek dolazili sa smećem od slušalica. Meni nije jasno kako ih nije sramota to šugavo govno davati uz navodno najbolji telefon za multimediju ovo ono. Fucking BlackBerry daje solidne in-canal slušalice uz telefone koji su navodno primarno za biznis i whatever.

13 godina

Najbolji telefon za multimediju my asss... Pogotovo bez 3,5mm jacka, sideloadanja filmova, jednostavnog streamanja na telke. Nije najbolji za multimediju još od 2010... Da ne govorim da je equalizer na mobitelu 5 koraka unutar settings menija

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2016 11:44 (maks0806).
17 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Najbolji telefon za multimediju my asss... Pogotovo bez 3,5mm jacka, sideloadanja filmova, jednostavnog streamanja na telke. Nije najbolji za multimediju još od 2010... Da ne govorim da je equalizer na mobitelu 5 koraka unutar settings menija

Ako imaš Apple TV povezivanje iPhonea i TV-a traje 1 sekundu uz jedan klik i to je to. Nema Androida koji to tako jednostavno radi i tako brzo. Da ne govorim koliko je rad fluidan. Ako to nisi uživo isprobao molim te nemoj onda ni govoriti.

9 godina
Kaj se ne moze s androida na chromecast isto tak? Ili direkt na smart tv, tv box ili bilokaj s tom funkcijom?

Nego, da pitam opet dezurne ajfonovce, neki program za autodijagnostiku, jel postoji?
13 godina

Ajd molim te. Uvijek se svodi na to da ako imaš ovo ono od applea možeš raditi ono što si mogao (ne tako intuitivno) raditi na androidu od stoljeća sedmog. Govorim o telefonu i njegovim multimedijskim mogućnostima, a ne da moram dati appleu još 1k $ za potpuni experience. Imam telku iz 2010. komotno preko bilokojeg moba pustim film, pokazujem fotke, streamam youtube itd. Ne treba mi apple tv za to, i ne treba mi adapter za slušalice kao na "najboljem multimedijskom telefonu na tržištu" ;)

blackeagle29 može, ali treba chromecast imati. Za ovo ne treba ništa osim telke koja ima wifi dongle.

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2016 12:08 (maks0806).
9 godina
odjavljen
zvonac kaže...

Ovdje bi moderatori trebali intervenirat!

Tema je ajfon 7, a ne auti, zenske itd..

Dajte se ljudi drzite teme, odavno vec covjek nemre procitat nekaj kaj ga zanima ovdje..

Trebalo bi posebno temu otvorit za chatanje, pa se prepucavajte do besvijesti!

Meni se neda ponavljati, ja sam vec davnih dana napisao da mirko935, torent i fer-de-lance trebaju dobiti ban iz ove teme jer oni niti imaju ijedan iphone niti ga misle kupiti. Ovo je tema iphone 7 gdje bi korisnici i ljudi koji ga misle kupiti trebali o tome raspravljati, a tu su najaktivniji spomenuti forumasi koji samo trolaju. Takvi ljudi i dovedu do offtopica. Kod su oni u temi ovo nikada nece biti vezano za iphone 7

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
volimgradkojitece5 kaže...
zvonac kaže...

Ovdje bi moderatori trebali intervenirat!

Tema je ajfon 7, a ne auti, zenske itd..

Dajte se ljudi drzite teme, odavno vec covjek nemre procitat nekaj kaj ga zanima ovdje..

Trebalo bi posebno temu otvorit za chatanje, pa se prepucavajte do besvijesti!

Meni se neda ponavljati, ja sam vec davnih dana napisao da mirko935, torent i fer-de-lance trebaju dobiti ban iz ove teme jer oni niti imaju ijedan iphone niti ga misle kupiti. Ovo je tema iphone 7 gdje bi korisnici i ljudi koji ga misle kupiti trebali o tome raspravljati, a tu su najaktivniji spomenuti forumasi koji samo trolaju. Takvi ljudi i dovedu do offtopica. Kod su oni u temi ovo nikada nece biti vezano za iphone 7

Istina. No tema bez njih bi bila dosadna. Bolje off topic nego dosadna tema (to kaže Grunf iz Alan Forda).

Ruku na srce, nema se što ni puno raspravljati o iPhoneima, sučelje skoro uvijek isto generacijama unazad, dizajn se mijenja malo i rijetko, veličina uređaja i ekrana još manje i rijeđe. Pogledajte samo "imore" stranicu, inače popularnu stranicu za apple proizvode, tamo su članci tipa: kako promijeniti wallpaper, kako namijestiti svijetlinu ekrana, kako uslikati sliku????  iPhonei su zvjeri od uređaja, zaista jesu, samo brutalni manjak customizacije i restrikcije proizvođača ga čine zanimljivim poput reprize trećeg dnevnika.

U tom duhu, bolje malo flejmanja da tema bude življa. I naravno ATJ Lučko, ima najosebujniji stil komentiranja na ovom forumu i da njega nema u ovoj temi ni bi ni ja svraćao. 

jaska jaska jaskaja
9 godina
Eh.. Treba imat, a apple jel moze tak direkt na smarttv? Meni se dogodilo da sam listal slike u kaficu, bil spojen na wifi i pojavilo mi se cast to, ja stisnem kad ono pita jel ocu castat na tv.. Haha
15 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Ako imaš Apple TV povezivanje iPhonea i TV-a traje 1 sekundu uz jedan klik i to je to. Nema Androida koji to tako jednostavno radi i tako brzo. Da ne govorim koliko je rad fluidan. Ako to nisi uživo isprobao molim te nemoj onda ni govoriti.

Da ne koristim svakih par dana upnp na Androidu za streamanje filmova, youtubea itd., možda bih ti i povjerovao da se takvo nešto ne može osim na Appleu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice