Slažem se s ostatkom posta, ali hoće li meni više netko objasniti što znači "najbolje optimiziran OS/telefon" u vezi iPhonea?
Evo, ako ste pratili temu, vidjeli ste što je Croshadow1234 pisao kad je uzeo 7-icu, da trza i da ga je morao restartati više puta itd.
Još jedna stvar, nešto su očito kiksali vezano za notifikacije aplikacija. Primjer, Medisafe (aplikacija za praćenje tableta i sličnih stvari) je prestala raditi kako treba od iOS10 i primarnu funkciju (podsjećanje da trebaš popiti tabletu) ne radi kako treba, nego su morali smišljati tu neke workarounde: "- Temporary replacement of Medtones with the Apple system default sound to prevent occasional crashes".
Kad je tek došao iOS10 jednostavno nije podsjećao uopće, koliko sam vidio. Na mojim Androidima radi nepogrešivo u sekundu točno dan za danom tri do pet puta dnevno već mnogo mjeseci. Je*e se meni za 10 ili 150 % bolji skor u nekim tamo glupim benchmarcima, 15 fps-a više u igricama i ostale gluparije kad se u Android mogu pouzdati oko stvari koje su mi stvarno od životne važnosti, a u iOS ne mogu.
Možda su i developeri krivi, pojma nemam, ali tako jednostavna funkcija poput puštanja zvuka i prikazivanja notifikacije u određeno vrijeme ne bi trebala zahtijevati ne znam koliko pameti ni truda.
Ima netko od korisnika juFona odgovor na moje ranije pitanje?
Btw, zašto su third party tipkovnice tako ograničene što se tiče funkcija? Apple ne dopušta baš mnogo slobode ili samo developeri ne misle da su opcije potrebne iPhone korisnicima? Skinem iste tipkovnice koje sam koristio na Androidu i to je nebo i zemlja razlika. Probao sam SwiftKey i TouchPal.
Oj, R36, šta ima? Kako Security updatei kod Samsunga? Nedavno ti reče da je moj mobitel nepodržan i to... Vidjeh ja neki dan da je počeo dolaziti September update na A5. Dobro je, vi to polako, ha?