IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 544.872
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: IPhone 7, rasprava!
Mirko935 kaže...

Nije da hejtam bilo šta, nego onako realno. Koliko ima ljudi koji na 4.7 ili 5.5 inča ekrana rade nešto za što je toliko bitna preciznost reprodukcije boja?

Realno govoreći nije bitno, može se sve obaviti i u 256 boja. Ali ako je već premium cijena, red je da misle i o takvim detaljima. A Apple je oduvijek bio napredan po pitanju podrške bojama, jezicima i fontovima tako da je to tako reći - podrazumijevano kod njih.

Ja rekoh
9 godina
neaktivan
Torent kaže...

@Croshadow1234

Naravno sto je i logicno. Ako neko tvrdi da daje update za 3 generacije stari uredjaj i to radi kao i novi znaci dvije stvari. Ili se daje update reda radi ili ne donosi nista novo sto se svede na ovo prvo... Sta ce meni update svaka 3 mjeseca ako ni mista ne donose. Daj jedan ali stvarno update. Ne pricam o sigurnosnim updateovima...Smijesno je meni hvaljanje stalnim updateovima a svi cute ko zaliveni kad pitas sta je dobio sa njima. Nikad mi niko nije odgovorio na to. Svaka cast tebi druze na realnom pogledu na gadget....

Pa to je isto kao da pitaš pa šta donose windowsi 10 u odnosu na osmicu. Koristi google. Kupi časopis sa kvalitetnom recenzijom.

I zašto dolaze nadogradnje. Postoje, hvala bogu. Ali nitko ti ih ne nabija u grlo, instaliraš kad i ako hoćeš, bitno da te proizvođač nije zaboravio one sekunde kada ti je uzeo pare iz džepa.

Ja rekoh
15 godina
neaktivan
Feudalac kaže...

Realno govoreći nije bitno, može se sve obaviti i u 256 boja. Ali ako je već premium cijena, red je da misle i o takvim detaljima. A Apple je oduvijek bio napredan po pitanju podrške bojama, jezicima i fontovima tako da je to tako reći - podrazumijevano kod njih.

Stoji, ali ja podrazumijevam onda i podršku za crnu boju... Gdje je ta zapela? 

9 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Feudalac kaže...

Ima. samo moraš paziti da se ne ogrebe :))

Ja rekoh
15 godina
neaktivan
Feudalac kaže...

Pa to je isto kao da pitaš pa šta donose windowsi 10 u odnosu na osmicu. Koristi google. Kupi časopis sa kvalitetnom recenzijom.

I zašto dolaze nadogradnje. Postoje, hvala bogu. Ali nitko ti ih ne nabija u grlo, instaliraš kad i ako hoćeš, bitno da te proizvođač nije zaboravio one sekunde kada ti je uzeo pare iz džepa.

Ovo s guranjem u grlo me podsjetilo na ovaj post od prije par mjeseci...

Robiant kaže...

Naravno da pogoni, kad me maltretiraju svako četiri sata sa pop-upovima o nadogradnji softwera koji te dočeka kad otključaš ekran. Oćeš da ti kažem zašto je moj iphone na zadnjem softweru? Bio sam sa sinom u trgovačkom centru i mali padne i razbije glavu. Krvi svuda, uzmem mobitel u ruke da ću zvat hitnu i u panici stistnem na popupu Install now umjesto Remind me later. Naravno, mobitel je bio neuporabljiv sljedećih pola sata jer se instalirao novi softwer. E kad ga tad nisam razbio...BTW mali je dobro:-)

Feudalac kaže...
Mirko935 kaže...

Ima. samo moraš paziti da se ne ogrebe :))

Mnogi drugi mobiteli imaju podršku za crnu boju i na ekranu, ne samo na stražnjoj strani kućišta :P Na to sam mislio :P

9 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Robiant kaže...

Naravno da pogoni, kad me maltretiraju svako četiri sata sa pop-upovima o nadogradnji softwera koji te dočeka kad otključaš ekran. Oćeš da ti kažem zašto je moj iphone na zadnjem softweru? Bio sam sa sinom u trgovačkom centru i mali padne i razbije glavu. Krvi svuda, uzmem mobitel u ruke da ću zvat hitnu i u panici stistnem na popupu Install now umjesto Remind me later. Naravno, mobitel je bio neuporabljiv sljedećih pola sata jer se instalirao novi softwer. E kad ga tad nisam razbio...BTW mali je dobro:-)

Hitna se zove hitno, sa zaključanog ekrana. Tko mu kriv...

Ja rekoh
15 godina
neaktivan
Feudalac kaže...
Mirko935 kaže...

Robiant kaže...

Hitna se zove hitno, sa zaključanog ekrana. Tko mu kriv...

iOS9 se otključavao jednim pritiskom na Home. Možda ga čovjek nije ni htio otključati, a i koliko često zoveš hitnu da ćeš se u tom trenu sjetiti da ga ne moraš otključavati, a za svaki drugi poziv moraš? 

Kako god, Apple treba jako poraditi na suptilnosti. Nema nikakvog razloga da ta notifikacija bude tretirana kao nešto dovoljno hitno za popup prozor koji se ne može ni maknuti jednostavnim pritiskom pokraj prozora, nego moraš pročitati šta hoće i odlučiti baš u tom trenutku kad se mobitel sjeti toga. Treba ponekad pametne stvari kopirati od konkurencije, ne samo gluposti poput boje Alarm aplikacije :D

9 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

iOS9 se otključavao jednim pritiskom na Home. Možda ga čovjek nije ni htio otključati, a i koliko često zoveš hitnu da ćeš se u tom trenu sjetiti da ga ne moraš otključavati, a za svaki drugi poziv moraš? 

Kako god, Apple treba jako poraditi na suptilnosti. Nema nikakvog razloga da ta notifikacija bude tretirana kao nešto dovoljno hitno za popup prozor koji se ne može ni maknuti jednostavnim pritiskom pokraj prozora, nego moraš pročitati šta hoće i odlučiti baš u tom trenutku kad se mobitel sjeti toga. Treba ponekad pametne stvari kopirati od konkurencije, ne samo gluposti poput boje Alarm aplikacije :D

Ima nešto u tome, moglo bi biti malo mekše.

Ja rekoh
8 godina
neaktivan
Oni koji su narucili iPhone 7 preko Tcoma,koliko ste dugo cekali uređaj?

0 0 hvala 0
10 godina
pumpkin kaže...

Nece ti to bas puno pomoci, jer sve zavisi koji si na listi cekanja, koje si boje uzeo uredaj, dal obican ili plus i kolicine memorije. Mozes biti deseti na listi za dobit a narucio si roza boju od 128GB jedini i njima bas stigne jedan jedini roza od 128GB, tako da ces ga ti automatski dobiti iako si na listi deseti. Kad sam ja narucio su mi rekli da neznaju tocno koje ce uredaje dobiti u svakoj turi, zato sam ja na kraju cekao svoj 2 i nesto mjeseca, kad sam ga dobio oplakao sam za pola ljudi na ovoj planeti, sto je najgore morao sam u to vrijeme nositi tablet od 7 i nesto incha svugdje sa sobom. (Naravno tako je bilo prije 3 godine, dal se sad promjenilo sta ili je ostalo tako nazalost neznam)

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2016 14:03 (Croshadow1234).
8 godina
neaktivan
Ajme meni,to je previse cekanja haha meni su rekli prije 2 tjedna da ce doc sljedeci tjedan;pa kad sam isla pitat opet rekli su ovaj tjedan...pa sam zato pitala da znam otprilike jesu pouzdani,ili samo tako kazu otprilike. Hvala na info
10 godina
pumpkin kaže...
Ajme meni,to je previse cekanja haha meni su rekli prije 2 tjedna da ce doc sljedeci tjedan;pa kad sam isla pitat opet rekli su ovaj tjedan...pa sam zato pitala da znam otprilike jesu pouzdani,ili samo tako kazu otprilike. Hvala na info

Tebi bar daju nadu (iako mozda i laznu), meni su govorili cijelo vrijeme da neznaju kad ce tocno doci i dal zelim mozda drugu boju, na sto sam im ja uvijek odgovarao da ne zelim drugu boju i da cu cekati. Ali nikad neznas, mozda ga i dobijes, isto zavisi i o tome kolika je navala na uredaje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2016 15:20 (Croshadow1234).
8 godina
neaktivan
A buduci da se radi od sedmici,sad sam izgubila nadu da ce to biti ovaj tjedan :(
10 godina
pumpkin kaže...
A buduci da se radi od sedmici,sad sam izgubila nadu da ce to biti ovaj tjedan :(

Sto duze budes cekala to ces vise sretnija biti kad ga dobijes, govorim iz iskustva. 

8 godina
neaktivan
Nadam se,javim dojmove kad stigne :D
17 godina
neaktivan
Croshadow1234 kaže...
pumpkin kaže...

Sto duze budes cekala to ces vise sretnija biti kad ga dobijes, govorim iz iskustva. 

Doubt that daj mi odmah i sad. Ne volim ništa čekat, želim sve odmah i sad

14 godina
pumpkin kaže...

Do sada je Tcom dobio cca 1000 iPhone 7 uređaja na skladište, tako da jako malo ljudi ih je dobilo. Dok se to raspodijeli na Tcentre, svaki dobije po par uređaja. 

17 godina
neaktivan
Iman problem s iPhonom 7, naime već mi se dva puta dogodilo da Home Button ne reagira, točnije događa se sljedeće uđem u neku XY aplikaciju i kad želim izaći iz nje ne želi, iPhone napravi "klik" ali i dalje ne zatvara plus ne želi se ni zaključani, aplikacija se ne smrzne i dalje se u njoj može raditi normalno... to traje nekih 20-tak sekundi i poslije toga opet sve normalno...
Dali je netko prijavio do sada sličan problem... tražio sam na raznim stranicama ali nisam za sada našao ništa o tome... imače mob je nov ima svega tjedan dana...!!!
antonio
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Ce sad opet r36 pocet o mojem i mirkovom mobu da ne valjaju?

Jel na zadnjoj verziji, jel si probao resetirat na tvornicke postavke?

1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Mirko nema iphone ;)

17 godina
neaktivan
Na zadnjoj je verziji i jedan put sam ga resetirao... i opet mi se ponovilo...
antonio
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Znam da nema, al nama koji nemamo ajfon se ovo ni ne dogada, zato sam to i reko 😂

1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Zasto si onda mene zaobisao ;) Ni meni se to ne dogadja ;) sad sam malo uvrijedjen ;)

10 godina
neaktivan
Ocito nedoradjen iOS :)
Za izlazak iz app imas i opciju pritiska lijevog ruba displaya posto tako dolazis do app sw.
10 godina
antonio17 kaže...
Na zadnjoj je verziji i jedan put sam ga resetirao... i opet mi se ponovilo...

Znaci na 10.0.2 si ? 

Si probao stavit 10.1 beta, mozda je to neki bug koji je ispravljen tu.

Edit : Evo i ja sam malo trazio i nigdje nisam naisao na nekoga tko ima taj problem, moj ti je savjet da pokusas sa 10.1 betom, ako ti i dalje bude to da se javis nekom od apple servisa prvo, da vidis sta oni kazu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 16:43 (Croshadow1234).
17 godina
neaktivan
Neznan sto da radim za sada mi je to bilo samo dvaput... pa račum ono "neće više"...
antonio
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IPhone 7, rasprava!

Stigao mi 7 plus jb, mob lijepo izgleda, ali pakiranje slušalica je totalna sramota za Apple. iPhone 5 je imao i kutiju za slušalice, i lijepo zapakirane kablove. Kod iPhone6 su već počeli brljaviti sa pakiranjem ali je još uvijek imao plastičnu kutijicu. Ovo sa sedmicom je sramota, katastrofalno namotani kartonski omot.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zbilja ne znam kaj je Apple počeo raditi, ali nikako mi se to je sviđa... bolje im je da naprave čudo za 8. iteraciju ili im se ne piše najbolje. To dolazi od čovjeka koji ima macbook pro i iPad, ali si nikako nisam mogao opravdati 6200kn za iPhone 7 koji je sramota sam po sebi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Ne razumijem koja je fora da kod nas jet black verzija nema u 32 gb modelu.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Ne razumijem koja je fora da kod nas jet black verzija nema u 32 gb modelu.

Nema nigdje, tako je i najavljeno. Jet Black je "premium" model i dolazi u kapacitetima od 128GB nadalje, a prica se da ce uskoro i 512GB verzija

mojpismonosa
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice