IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 545.577
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: IPhone 7, rasprava!

Nemoj to govoriti razapet ce te ;)... Pa zar to nije najveca prednost applea. Update za starije uredjaje...U stvari posto si ti u stvari mirko alias torrent onda ok ;)

Android prije 3 godine i android sad su nebo i zemlja... JA vrtim andorid 7 i to leti...

10 godina
drakula789 kaže...
digitall kaže...
drakula789 kaže...

Ne gubim nista,i dalje je u razmatranju 6p,ali nekako sam se zasitio Androida.Svi ti lagovi,problemi,telefon radi fluidno pola godine i onda pocne da trokira..

edit:znaci ide uredno povrat poreza?

lol kakva si ti smeca koristio? na nekim polu smecima od andorida nisam imao takvih problema, a ne jos stavit nexus u istu recenicu.. lol

g2,s3,a ni s7e nije bajan..

koji problem imas sa s7e? 

inace g2 mi zena nasljedila i evo radi kao i prvi dan, brzo i bez najmanje greske, iako je toliko pun da javlja da ne moze spremiti sliku...

s3 je najveca katastrofa koju sam ikad imao.. usporeni lagfest, ali on nije relevantan vec duze vrijeme, tako da

mislim da sam sebi pokusavas opravdati prelazak na ios, pa tuda lupas..

pazi da te nebi to savrsenstvo od iosa malo iznenadilo kad skuzis da je daleko od savrsenstva..

nemam nista protiv toga da netko prijede na nesto, samo molim bez tih sektaskih pretjerivanja tipa; ovo je savrsenstvo bez mane, a sve ostalo je smece i ide u isti kos sa kinezima od 200 kn

9 godina
odjavljen
digitall kaže...
....

koji problem imas sa s7e? 

inace g2 mi zena nasljedila i evo radi kao i prvi dan, brzo i bez najmanje greske, iako je toliko pun da javlja da ne moze spremiti sliku...

s3 je najveca katastrofa koju sam ikad imao.. usporeni lagfest, ali on nije relevantan vec duze vrijeme, tako da

mislim da sam sebi pokusavas opravdati prelazak na ios, pa tuda lupas..

pazi da te nebi to savrsenstvo od iosa malo iznenadilo kad skuzis da je daleko od savrsenstva..

nemam nista protiv toga da netko prijede na nesto, samo molim bez tih sektaskih pretjerivanja tipa; ovo je savrsenstvo bez mane, a sve ostalo je smece i ide u isti kos sa kinezima od 200 kn

Dosta je ovakvih....

10 godina
Torent kaže...

Nemoj to govoriti razapet ce te ;)... Pa zar to nije najveca prednost applea. Update za starije uredjaje...U stvari posto si ti u stvari mirko alias torrent onda ok ;)

Android prije 3 godine i android sad su nebo i zemlja... JA vrtim andorid 7 i to leti...

Govorim samo svoja iskustva, koristim 8 godina iOS od iPhone 3G, Apple ima dobar softver na novim uredajima i rijetko kad ces dozivljavati vece probleme s njima (i ako dozivis isprave u nadolazecim updejtima), ali da im stariji uredaji dobro rade, bez da su se usporili ili da imaju lagove, to je donekle tocno ako ces se zaustaviti na odredenoj verziji iOS-a, ako ces praviti updejt na najnovije onda to nije istina i dozivljavati ces raznorazne probleme poput usporavanja uredaja, lagova ili neceg treceg.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2016 14:49 (Croshadow1234).
15 godina
neaktivan
cedevita od limuna kaže...

Evo jednog dobrog review-a iphone-a 7 plus, pogotovo što se tiče display-a: 

Malo mi je blesavo od nekog tko toliko priča o ekranima da kaže "missing subpixel". Pa nije "missing", nego je činjenica da je ljudsko oko puno osjetljivije na zelenu boju blabla šta već zbog čega se koristi Pentile RGBG na AMOLED-ima veće rezolucije.

Iz toga "missing" bi se zaključilo, kao što često neupućeni kažu, da RGBG ima oštrinu 67 % oštrine RGB panela, što nije baš tako u stvarnom svijetu.

Savršena reprodukcija boja je isto super teoretski, ali šta prosječan korisnik ima od toga u stvarnom životu? Prosječan korisnik koji uglavnom ako gleda slike, gleda one na Instagramu koje su prošle kroz 24 supercool dječjih filtera. Kolika je korist "savršenih" boja naspram npr. crne crne boje? Znam šta bih ja izabrao.

Nije da hejtam bilo šta, nego onako realno. Koliko ima ljudi koji na 4.7 ili 5.5 inča ekrana rade nešto za što je toliko bitna preciznost reprodukcije boja?

9 godina
odjavljen

@Croshadow1234

Naravno sto je i logicno. Ako neko tvrdi da daje update za 3 generacije stari uredjaj i to radi kao i novi znaci dvije stvari. Ili se daje update reda radi ili ne donosi nista novo sto se svede na ovo prvo... Sta ce meni update svaka 3 mjeseca ako ni mista ne donose. Daj jedan ali stvarno update. Ne pricam o sigurnosnim updateovima...Smijesno je meni hvaljanje stalnim updateovima a svi cute ko zaliveni kad pitas sta je dobio sa njima. Nikad mi niko nije odgovorio na to. Svaka cast tebi druze na realnom pogledu na gadget....

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2016 14:50 (Torent).
9 godina
odjavljen
Mirko935 kaže...
...

Malo mi je blesavo od nekog tko toliko priča o ekranima da kaže "missing subpixel". Pa nije "missing", nego je činjenica da je ljudsko oko puno osjetljivije na zelenu boju blabla šta već zbog čega se koristi Pentile RGBG na AMOLED-ima veće rezolucije.

Iz toga "missing" bi se zaključilo, kao što često neupućeni kažu, da RGBG ima oštrinu 67 % oštrine RGB panela, što nije baš tako u stvarnom svijetu.

Savršena reprodukcija boja je isto super teoretski, ali šta prosječan korisnik ima od toga u stvarnom životu? Prosječan korisnik koji uglavnom ako gleda slike, gleda one na Instagramu koje su prošle kroz 24 supercool dječjih filtera. Kolika je korist "savršenih" boja naspram npr. crne crne boje? Znam šta bih ja izabrao.

Nije da hejtam bilo šta, nego onako realno. Koliko ima ljudi koji na 4.7 ili 5.5 inča ekrana rade nešto za što je toliko bitna preciznost reprodukcije boja?

Pa i na desktpu ti je to bitno za profi DTP a za sve ostalo... Niej da bas na svi ostalim vriste boje pa ti je bitno 100% vjerna reprodukcija boja koja u stvarnosti i ne postoji nema sanse da je identican boja na LCD-u i liscu ili papiru...

10 godina
IPhone 7, rasprava!

Dobar video, govori o nekoliko stvari na novim iP 7 i 7 Plus

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2016 17:42 (Croshadow1234).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Ne mislim da je iOS savrsenstvo,ali zelim promjenu jer mi se trenutno niti jedan Android previse ne svidja.E da,s7e se pregrijava,zvucnik je los i taj sam edge je katastrofa,a dizajn obicne 7. mi se ne svidja.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 1 hvala 0
8 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Pozdrav svima!
Ako mi netko može pomoći i dati savjet, bila bih zahvalna.

Uglavnom, kupujem novi mobitel, i dosta sam proučavala i raspitivala se kako bi mogla donjeti što ˝bolju˝ odluku.I na kraju sam se odlučila za iphone 7, ali još mrvicu mrvicu razmišljam o iphone 6s, tj. jel se ipak više isplati kupovati sedmicu ? Znam da će me vjerojatno svi popljuvat u stilu kakvo je to pitanje, naravno da se više isplati kupovati noviji model, ali postoji stvar koja mene muči, tj ne znam odgovor na nju. Bojim se da bi mi 32gb bilo premalo, tj je li moguće da je tih 32gb na sedmici približno jednako 64gb na iphone 6s? Zbog recimo nekih stvari koje bi mi više zauzimale mjesta na sedmici. I ne kužim logiku da je iphone 7 32gb  jeftiniji od iphone 6s 64gb? Jel to čisto zbog memorije, a da nema veze što je ovaj model stariji?

0 0 hvala 0
16 godina
drakula789 kaže...

Ne mislim da je iOS savrsenstvo,ali zelim promjenu jer mi se trenutno niti jedan Android previse ne svidja.E da,s7e se pregrijava,zvucnik je los i taj sam edge je katastrofa,a dizajn obicne 7. mi se ne svidja.

Onda pikni 7 Plus i riješeno :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
pumpkin kaže...

Pozdrav svima!
Ako mi netko može pomoći i dati savjet, bila bih zahvalna.

Uglavnom, kupujem novi mobitel, i dosta sam proučavala i raspitivala se kako bi mogla donjeti što ˝bolju˝ odluku.I na kraju sam se odlučila za iphone 7, ali još mrvicu mrvicu razmišljam o iphone 6s, tj. jel se ipak više isplati kupovati sedmicu ? Znam da će me vjerojatno svi popljuvat u stilu kakvo je to pitanje, naravno da se više isplati kupovati noviji model, ali postoji stvar koja mene muči, tj ne znam odgovor na nju. Bojim se da bi mi 32gb bilo premalo, tj je li moguće da je tih 32gb na sedmici približno jednako 64gb na iphone 6s? Zbog recimo nekih stvari koje bi mi više zauzimale mjesta na sedmici. I ne kužim logiku da je iphone 7 32gb  jeftiniji od iphone 6s 64gb? Jel to čisto zbog memorije, a da nema veze što je ovaj model stariji?

Pozdrav i tebi! 

Obzirom nisi napomenula koji ti je sada primarni must have belowed mobilni gadget, predmnijevam da nije nikakv iPhone, osobno kao vlasnik iPhone 6 Plus, smatram se meritornim nešto ti napisati, i sugerirati! 

Pretpostavljam da isto tako TI osobno ne razmišljaš o Plus modelima, već samo o onim manjim, ako bih morao u tri detalja kazati zašto koji model, evo ti elaborat na tih tri razloga; 

prvo, iPhone 7 ima OIS na glavnoj kameri, meni osobno vrlo bitna stvar ( OIS ako neznaš, stabilizira trešnju tvojih ruku kada slikaš neke slike ), 

drugo, vidio sam "BLACK" verziju iPhone 7, i mogu kazati da bojom otkida koliko je dobar, makar se ja nebih susprezao uzeti i jet black verziju, ionako i onaj moj imam stalno u nekakvim coverima, 

treće, je malo kompleksnije za objasniti, ali najlakše će biti ako kažem da si sa 7-icom dugoročno najsigurnija po pitanju podrške u ažuriranju iOS-a neko izvjesno vrijeme, a nije naodmet spomenuti "ono pod haubom" što je vrlo novo i vrlo jako u poslu koji treba raditi. 

U kontekstu memorije, ja se osobno nebih sa time too much okupirao, osim što bih dodao, od viška glava ne boli, a sam ću možda piknuti iduće godine neki "8 Plus" jet black, ali sa minimalno 128GB interne memorije, a vrlo moguće i onaj "jači"! 

Detalj oko kojeg bi mogla se "stvarno dvoumiti", po mojem skromnom subjektivnom razmišljanju je gumb sa fingerprint senzorom, koji je još koliko toliko klikabilan na modelu 6, dočim je na modelu 7 on totalno drukčiji, pa stoga, prvo to probaj, pa dalje biraj po srcu, novčaniku, svojem ukusu, siguran sam da nećeš pogriješiti u svojem izboru! 

ATJ Lučko
8 godina
neaktivan

Wow hvala puno na ljubaznom i dataljnom odgovoru! :D

Tako je, trenutno imam samsung s3 i konačno sam se odlučila za kupovinu dobrog i kvalitetnog mobitela(barem se nadam da nisam pogriješila! ), pa sam si dala malo više vremena za razmišljanje. Gledala sam plus modele, osobno mi ta veličina više odgovara, ali dosegla sam gornju granicu što se tiče financija s ovim navedenim iphonovima, tako da nažalost plus modeli nisu ušli u izbor :(

Hvala još jednom, razumijem što želiš reći, slično mi je rekao i prijatelj, ovo što si napisao o ažuriranju iOSa i memoriji. Rezervirala sam ga, trebao bi doći sljedeći tjedan, pa ću ga svakako prije kupnje isprobati.

13 godina
neaktivan
Croshadow1234 kaže...

Napravio sam upgrade na iOS 10.1 beta.

"Hiss Gate" nepromjenjen. Snimanje videa isto tako, nakon pustanja istih cuju se sumovi i sustanje (nesto me vuce da se kao mrvicu manje cuju, al to je jos jako upitno, da sam ostavio video-dva koje sam snimio na iOS-u 10.0.2 bi znao tocnije).

Sto se tice brzine, lagova pri izlazenju iz aplikacija, opcenito lagova ima promjena.

Cini se fluidnije, malo brze i izlazenje iz aplikacija puno bolje, na iOS 10.0.2 bi dao ocjenu 5/10, na iOS 10.1 8/10, nekad zna odlicno biti, nekad mrvicu sporije ali svejedno fluidno, da to poprave dao bi 10/10.

Za sad ni jedan lag ni problem tokom skidanja svih aplikacija (morao ponovo, jer sam resetirao sve bio) i tokom namjestanja svega, osim sto ne mogu ni dalje aktivirati iMessage i Facetime, hoce preko emaila al nece preko broja, poslao sam svom dragom Bonbon operateru email dal mi mogu tu sta pomoci (jer sam sve druge opcije za koje znam iscrpio)

Poslao sam email servisima u iStyle i Agramu u vezi sumova/"Hiss gateu" na pozadini iPhone-a i video snimanja, kad mi odgovore cu ovdje napisati sta kazu u vezi toga.

Edit : Sad nakon jos malo koristenja iOS 10.1 se bas primjeti da iPhone radi brze i fluidnije, na iOS 10.0.2 bi mu dao ocjenu 7/10.. sad na iOS 10.1 9/10

Nema smisla vračat mob zbog Hiss Gate-a. To ima svaki Iphone...to kad ti Tajvanci sklapaju procesor...Realno ne treba s tim zamarat.

A tokom mj/dva oni će speglat IOS.

16 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Gdje se u Europi može najeftijije nabavit iphone 6s plus ili 7 plus (dali u tom slučaju vrijedi garancija u Hrvatskoj, mislim u slučaju ako se što desi). Kako provjerit dali je orginal iphone (do sada sam bio na androidu no razmišljam o prelasku na IOS) pa mi treba dosta sitnica za pohvatat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lizard_ago kaže...

Gdje se u Europi može najeftijije nabavit iphone 6s plus ili 7 plus (dali u tom slučaju vrijedi garancija u Hrvatskoj, mislim u slučaju ako se što desi). Kako provjerit dali je orginal iphone (do sada sam bio na androidu no razmišljam o prelasku na IOS) pa mi treba dosta sitnica za pohvatat.

Ovdje možeš provjeriti je li original ili nije. A cijene ovise od države do države. Zavisi uzimaš li pretplatu ili uređaj bez mreže... Puno toga ovisi.

16 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Kupio bih slobodan uređaj bez ikakvih ugovora jasno u cjeloj priči bih volio proć što jeftijije i da dobijem orginal uređaj pošto kruže glasnine da se može kupit i kopija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lizard_ago kaže...

Kupio bih slobodan uređaj bez ikakvih ugovora jasno u cjeloj priči bih volio proć što jeftijije i da dobijem orginal uređaj pošto kruže glasnine da se može kupit i kopija.

Gle ako kupiš kod operatera ili u trgovinu IT opreme ili u Apple Centru, uvijek će biti legit. Nemoj kopovati ovako negdje gdje nije provjereno i onda si siguran.

10 godina
R36 kaže...
Croshadow1234 kaže...

Napravio sam upgrade na iOS 10.1 beta.

"Hiss Gate" nepromjenjen. Snimanje videa isto tako, nakon pustanja istih cuju se sumovi i sustanje (nesto me vuce da se kao mrvicu manje cuju, al to je jos jako upitno, da sam ostavio video-dva koje sam snimio na iOS-u 10.0.2 bi znao tocnije).

Sto se tice brzine, lagova pri izlazenju iz aplikacija, opcenito lagova ima promjena.

Cini se fluidnije, malo brze i izlazenje iz aplikacija puno bolje, na iOS 10.0.2 bi dao ocjenu 5/10, na iOS 10.1 8/10, nekad zna odlicno biti, nekad mrvicu sporije ali svejedno fluidno, da to poprave dao bi 10/10.

Za sad ni jedan lag ni problem tokom skidanja svih aplikacija (morao ponovo, jer sam resetirao sve bio) i tokom namjestanja svega, osim sto ne mogu ni dalje aktivirati iMessage i Facetime, hoce preko emaila al nece preko broja, poslao sam svom dragom Bonbon operateru email dal mi mogu tu sta pomoci (jer sam sve druge opcije za koje znam iscrpio)

Poslao sam email servisima u iStyle i Agramu u vezi sumova/"Hiss gateu" na pozadini iPhone-a i video snimanja, kad mi odgovore cu ovdje napisati sta kazu u vezi toga.

Edit : Sad nakon jos malo koristenja iOS 10.1 se bas primjeti da iPhone radi brze i fluidnije, na iOS 10.0.2 bi mu dao ocjenu 7/10.. sad na iOS 10.1 9/10

Nema smisla vračat mob zbog Hiss Gate-a. To ima svaki Iphone...to kad ti Tajvanci sklapaju procesor...Realno ne treba s tim zamarat.

A tokom mj/dva oni će speglat IOS.

A pricekati cu malo pa cu traziti zamjenu, jer mi je zahvaceno i video snimanje i prekjucer i jucer sam imao nekakvo cudno sustanje i kod poziva, sad za to jos nisam siguran (iako je zvucalo isto kao i na videima).

@lizard_ago

Mozes uredaj kupiti i preko njuskala (i ja sam svoj iP6 i sad iP7 kupio).. kad ti donese postar / ili dostavljac zamolis ga da ti otvori paket, kad ti otvori paket.. imas na straznjem dijelu kutije IMEI broj od uredaja kojeg ukucas u neku od starinca koje provjeravaju jeli je uredaj originalan i dal je aktiviran (i sve ostalo). Isto tako provjeris na internetu kako tocno kutija izgleda od iphona 7, kad ti postar otvori provjeris jel je original. Isto tako ako si kupio vakumiran uredaj i ako vidis da je skinuta folija sa kutije ne uzimas. Kad ti postar otvori kutiju provjeris dal u njoj se nalazi jamstveni list i racun, isto tako na jamstvenom listu mora pisati IMEI broj uredaja (vidis jesu li isti na kutiji od uredaja i na listu). AKo sve stima zamolis dostavljaca ili postara da pricekaju 20-30 sekundi dokle ti nabrzaka skines foliju i vidis dal je iPhone unutra, ako je iPhone unutri iza na straznjem dijelu imas par kodova (nazalost nemas IMEI) koje ce na vecini stranica na kojem provjeravas IMEI biti navedene, tako da se mozes uvjeriti jos dodatno (iako je vec sigurno da je to taj uredaj) da sve stima.

Ako nesto ne stima samo kazes postaru da vrati taj paket nazad. Iskreno nemas sta izgubiti a na njuskalu (ili drugim slicnim stranicama) mozes naici na malo ili dosta jeftinije uredaje nego u trgovinama ili operatera.

Isto to mozes primjeniti ako se nalazis sa prodavacem, samo je bitno da imas pristup internetu na svom uredaju (ili na njegovom cak) da provjeris IMEI broj. 

P.S Ako zelis kupovati koristene uredaje, je po meni dosta rizicnije, jer s tim uredajem moze biti svasta a da ti neznas, mozda je negdje bio u vodi/ipak propustio vodu, ako mu je istekla garancija (ako ces kupovati starije uredaje) po meni je jos rizicnije, onda bas trebas sve ispitati i preporucio bih ti da uzimas samo od prodavaca koji ce se naci s tobom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 21:21 (Croshadow1234).
10 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Ima li neko ko ima iphone 7 da mi kaze kakve on tto ima bagove i trzanja?Usput koliko mu baterija drzi uz uvjek upaljen wifi i 3g dosta slikanja i vibera? Jel bolja baterija nego na lgg5

0 0 hvala 0
10 godina
Besana kaže...

Ima li neko ko ima iphone 7 da mi kaze kakve on tto ima bagove i trzanja?Usput koliko mu baterija drzi uz uvjek upaljen wifi i 3g dosta slikanja i vibera? Jel bolja baterija nego na lgg5

Bagovi i trzanja su vecinom ispravljeni na trenutnoj beta verziji iOS-a 10.1, puna verzija bi trebala stici za mjesec / dva (ali bez problema si mozes staviti tu beta verziju, vrlo je jednostavno). Baterija bi mu trebala drzati cijeli dan uz upaljeni wifi i 3g i dosta slikanja i vibera, ali dal je bolja od lgg5 to ti nazalost neznam reci jer nemam lgg5.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 16:41 (Croshadow1234).
10 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Recimo meni na g5 drzi  do nekih mozda 7.8 navece

0 0 hvala 0
10 godina
Besana kaže...

Recimo meni na g5 drzi  do nekih mozda 7.8 navece

Ali opet, ako bas pretjerujes s koristenjem uredaja, vrlo je moguce da ti ni iPhone 7 nece biti puno bolji.  Ja sam sa 75% baterije uspio od 3 popodne do 1 ujutro izdrzati, s tim da sam 80% vremena bas pretjerivao s koristenjem, jer sam ga tek dobio pa sam morao sve instalirati, namjestiti pa cackao da vidim sta je novo. 

9 godina
odjavljen
IPhone 7, rasprava!

camera poredjenje IP7 protiv S7...

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Torent kaže...

camera poredjenje IP7 protiv S7...

Zanimljivo, S7 obrisao pod iPhoneom....

Jedino iP7 ima bolji OIS, a ispada da ne misle na svoje glavne kupce (mALa_Loodacha16, itd.), pa su izostavili stabilizaciju na prednjoj kameri

I beauty mod 

Kak će sad mALa_Loodacha16 snimat lijepe selfije i vlogove?

Sad će morat još više trpat u grudnjak da ljudima skrene pogled s loše kvalitete snimke.....

Kruha i igala...
10 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Moze li se na njega instalrati google keep i ima li neka mogucnost da nesto odatle kopiram na iphone i da se sinka sa lapopom kao sto je slucaj na androidu?

0 0 hvala 0
14 godina
Besana kaže...

Moze li se na njega instalrati google keep i ima li neka mogucnost da nesto odatle kopiram na iphone i da se sinka sa lapopom kao sto je slucaj na androidu?

Pa normalno da može! 

Evo ti jedan moj svježi SS!!!!! 

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan

Update danas na iOS 10.x.x i ništa spektakularno. Nisam se još navikao da nema "Swipe to unlock", a najveća glupost je crna podloga kod alarma. Svaka built-in aplikacija ima boje normalne, a ovo je crno baš skače u oči i izgleda loše. Može li se to nekako vratiti, je li to bug ili glupi feature 

10 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Ne mogu se sjetiti jedno sam kratko vrijeme koristila 6s i zamjenila ga radi baterije.Ima li mogucnost postaviti slike na poruke kao recimo na viberu pa ostane slika kraj imena.Da tako bude i na sms samo da ja recimo uz kontakt dodam sliku?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Pa normalno da može! 

Evo ti jedan moj svježi SS!!!!! 

Frende, šta je sa 10 aplikacija za bilješke? U jednoj imaš stvarno bilješke, a u ostalima imaš bilješke da u prethodnoj imaš bilješke ili kako? Neki "noteception"...

ParaNO1d kaže...

Update danas na iOS 10.x.x i ništa spektakularno. Nisam se još navikao da nema "Swipe to unlock", a najveća glupost je crna podloga kod alarma. Svaka built-in aplikacija ima boje normalne, a ovo je crno baš skače u oči i izgleda loše. Može li se to nekako vratiti, je li to bug ili glupi feature 

Slažem se, totalno kvari UI, UX ovo ono. Očito su to iskopirali sa Androida, tu je tamno plavo po danu, a navečer je isto crno. Valjda neke fore kao mrak, spavanje, whatever. Glupost realno. Ali budeš se navikao, kao i na odsustvo "swipe to unlock". Ja još uvijek svaki put završim na onim widgetima.

No meni je ipak još veća glupost ona opcija da me telefon podsjeća kad trebam ići spavati. Pa nemam 6 godina, jbt...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice