ATJLučko jel se ti nekad pitaš šta je u glavi kupcima koji kupuje brendove koji propadaju.
Ne znam zašto bi kupio BB pored toliko istih ili boljih uređaja.
Sad će ga Kinezi radit a to je na razini Hangara 18. Tako i onako ima Kineza na bacanje i sad još jedan Kinez u moru Kineza.
Dogovorili smo se da nećemo više pričati, ali ovo me zanima pa bih te molio za pomoć...
Koji su to isti i bolji uređaji od BlackBerry Priva? Sa fizičkom slide-out tipkovnicom, jel, to mi je najbitniji feature.
Usput, meni je Security patch level 06.09. došao 06.09., vidim da Samsung 28.09. izdaje patch level 01.09. Pa bih te molio da mi objasniš prednosti Samsungovog kašnjenja po pitanju tih nadogradnji. Vidim da se jako često hvali Apple support i njihovi updatei, a budući da su to uglavnom security fixevi i slično isto kao i ovo iz prethodne rečenice, kako to da ne komentiraš Samsung po tom pitanju?
Još jedna stvar koju ne razumijem je kakve veze budućnost tvrtke ima s trenutnim uređajem. Također, zašto bi ikog bilo briga za brend? To samo kompleksaši i curice gledaju jer moraju imati ono što je popularno i in. Pa bih te molio da mi objasniš i kako bih profitirao da sam kupio Apple- ili Samsung-branded uređaj.
Hvala unaprijed.