Zaboravio napomenut da mi je super kaj sam se napokon mogao rijesit onih nekih beskorisnih aplikacija,a sto se tice baterije, dajte mi par dana pa javim dojmove kad vidim kak spada
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zaboravio napomenut da mi je super kaj sam se napokon mogao rijesit onih nekih beskorisnih aplikacija,a sto se tice baterije, dajte mi par dana pa javim dojmove kad vidim kak spada
Trebam pomoć za jednog prijatelja!
Uzeo je srebrni 6S 64GB u T-Com-u početkom godine, platio solarnim cash načinom i u zadnje vrijeme je primjetio da mu jako slabo radi zvučnik slušalice kada želi uspostaviti poziv!
U T-Com-u su mu kazali da nemaju za njega zamjenski uređaj, kao za klasu iPhone-a, a i da bi popravak trajao neko dulje vrijeme, barem tri tjedna!
Kako se ponašati, da prijavi kvar u kakav Store u Zagrebu, možda bi popravak bio brži!
Ustvari, kakav bi to mogao biti kvar, mehanički ili možda softverski?!?!
Napravio sam restore na 10ku na 6s plus. Sve radi kako treba.
Možda ti pomogne, makar su SS sa iPad tableta, princip je isti, sve su ostalo nijanse!
Pogledaj slike dolje i obrati pozornost na gore desno što piše, znači prvo "UREDI" pa onda na "OK"!
Instaliraj si Outlook app i rijesio si problem. Ima push i dobijes odmah obavijest, radi stabilno i bez problema. Nekada davno push je radio i na Apple mail app no vise ne, na zalost, jedino imas opciju provjere no to nije to.
Okini SS, da pogledam kakva ti je potrošnja "danas" i u "zadnjih" koliko dana, čisto da potvrdim da trebaš uraditi hard reset gadgeta!

Daj kada budeš radio druge SS-ove, takni onu ikonu sata desno od "7 dana", pa uradi iste onakve snimke, tek tada ćemo moći vidjeti tko te zajebava u pozadini!

6s-ovci :) jel izdrzi batka cijeli dan s iOs 10?
To je nešto malo, obzirom sam naletio na neke članke koji govore da je Beta 2 iOS-a 10.1 puštena dewloperima!

To je nešto malo, obzirom sam naletio na neke članke koji govore da je Beta 2 iOS-a 10.1 puštena dewloperima!
Puštena je i normalnoj raji:
jel potrošnja na desetki ista kao na 9.3.5?
Kaj se tice whatsappa, i kod mene radi svoje al kaj ces,mora nekaj trosit bateriju inace bi mob bio ko 3310 :)
Nije moguce vratiti otkljucavanje na staro kao prije posto vise nema opcije povlacenja. Postoji samo opcija otkljucavanja preko otiska prsta umjesto klika na gumb.
You do realise da su 10.0.2 bug fixevi, a 10.1 donosi feature koji je obećan, ali nije bio spreman kad su lansirali 7?
Ne vidim ništa pohvalno tu, dapače, jako me živcira što danas svi sve lansiraju tako nedovršeno.
Stvarno pohvalno bi bilo da im nisu trebali nikakvi fixevi i da je proizvod bio kompletan prije 2 tjedna. Ali ajde, relativno su brzi, to je kakti ok. :)
Ne kažem da je "TO" rješenje tvojeg problema, ali napiši koju verziju Viber-a imaš na mobitelu?!
Kod mene je 6.3.3, pa si sve razmišljam da deinstaliraš aplikaciju, nisam pogledao ako si ju u međuvremenu deinstalirao pa ponovno instalirao, možda novom instalacijom smanjiš toliku opterećenost sa radom u pozadini!
Druga mogućnost je podešavanja samog Viber-a u aplikaciji, gdje možda imaš, ili nemaš sve "otvoreno"?!
Prilažem slike, doduše sa iPad-a, ali je sve to isto, vezano za Viber, sunce mu vibrirajuće !!!!