IPhone 6S - Rasprava

poruka: 1.068
|
čitano: 255.985
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: IPhone 6s - Rasprava
Sori za dupli post.
Zaboravio napomenut da mi je super kaj sam se napokon mogao rijesit onih nekih beskorisnih aplikacija,a sto se tice baterije, dajte mi par dana pa javim dojmove kad vidim kak spada

0 0 hvala 0
14 godina
IPhone 6s - Rasprava

Trebam pomoć za jednog prijatelja! 

Uzeo je srebrni 6S 64GB u T-Com-u početkom godine, platio solarnim cash načinom i u zadnje vrijeme je primjetio da mu jako slabo radi zvučnik slušalice kada želi uspostaviti poziv! 

U T-Com-u su mu kazali da nemaju za njega zamjenski uređaj, kao za klasu iPhone-a, a i da bi popravak trajao neko dulje vrijeme, barem tri tjedna! 

Kako se ponašati, da prijavi kvar u kakav Store u Zagrebu, možda bi popravak bio brži! 

Ustvari, kakav bi to mogao biti kvar, mehanički ili možda softverski?!?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
IPhone 6s - Rasprava

Napravio sam restore na 10ku na 6s plus. Sve radi kako treba.

0 0 hvala 0
10 godina
Ljudi evo i ja sam jucer na svoj 6s stavio iOS10. Takoder samo pozitivno mogu reci. Mislim da mi je baterija bolja, ali to cu najblje znati sutra na poslu kad ne budem na wi-fi nego 3g. Kod mene je sve moguce popaljeno osim onoga kad uzmem mob u ruke sa se upali ekran. Jer nema smisla da na poslu di sam dosta na nogama a mob u dzepu da mi se stalno pali ekran. Ali cak mi se cini mob fluidniji pri zatvaranju app i sl. Novisti mi se bas svidaju. Ma svakako ce oni svakim updateom to ponoljsavati. Nisam se bezveze vratio na iOS. Lp svima.

3 0 hvala 0
10 godina
Ljudi, moze pomoc. Dugo nisam imao iPhone pa sam zaboravio kako na njegovoj mail aplikaciji namjestiti da mi dode mail kad mi netko posalje mail a ne da moram uci svaki puta u app i osvjeziti?

0 0 hvala 0
14 godina
iDelete kaže...
Ljudi, moze pomoc. Dugo nisam imao iPhone pa sam zaboravio kako na njegovoj mail aplikaciji namjestiti da mi dode mail kad mi netko posalje mail a ne da moram uci svaki puta u app i osvjeziti?

Možda ti pomogne, makar su SS sa iPad tableta, princip je isti, sve su ostalo nijanse! 

Pogledaj slike dolje i obrati pozornost na gore desno što piše, znači prvo "UREDI" pa onda na "OK"!

ATJ Lučko
10 godina
ATJLučko hvala na pomoci. Ali mislim da se nismo razumjeli. Ja tamo di si ti naveo na slikama nigdje ne vidim postavke azuriranja maila. Probao sam kako je na slici, poslao si mail sa sluzbenog moba i nista se nije dogodilo dok nisam usao u mail. Tek se onda pojavio novi mail...
10 godina
U postavkama, pa postavke maila, vidim da se moze jedino namjestiti slijedeci period azuriranja: Svakih 15min, svakih 30min, svaki sat i ručno. Steta...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Instaliraj si Outlook app i rijesio si problem. Ima push i dobijes odmah obavijest, radi stabilno i bez problema. Nekada davno push je radio i na Apple mail app no vise ne, na zalost, jedino imas opciju provjere no to nije to.

0 0 hvala 0
9 godina
Mozda na gmail aplikaciji ima toga, bar na androidu pokaze na mob prije mail nego na kompu.. a moze se za sve mailove stavit :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozdrav, imam problem pa ako moze neko da mi kaze kako rijesiti. Update sam na ios10 i do tad taj problem nisam imao.Whatsapp imam instaliran ali rijetko koristim. Kako sam presao na ios whatsapp je najveci potrosac baterije iako ga ne koristim mozda udjem jednom u danu vise koristim viber. Kada otvorim u postavkama bateriju Whatsapp najveci potrosac i pise audio , pozadinska aktivnost. Izbrisao sam ga instalirao opet isto , hard restart opet isto. Sta dalje ?

0 0 hvala 0
14 godina
kenan94 kaže...
Pozdrav, imam problem pa ako moze neko da mi kaze kako rijesiti. Update sam na ios10 i do tad taj problem nisam imao.Whatsapp imam instaliran ali rijetko koristim. Kako sam presao na ios whatsapp je najveci potrosac baterije iako ga ne koristim mozda udjem jednom u danu vise koristim viber. Kada otvorim u postavkama bateriju Whatsapp najveci potrosac i pise audio , pozadinska aktivnost. Izbrisao sam ga instalirao opet isto , hard restart opet isto. Sta dalje ?

Okini SS, da pogledam kakva ti je potrošnja "danas" i u "zadnjih" koliko dana, čisto da potvrdim da trebaš uraditi hard reset gadgeta! 

ATJ Lučko
11 godina
neaktivan
Evo juce mi je bilo 27% jutros 34% i zadnja slika opet 27% ali sam iskljuci Whatsapp skroz. Ipak mislim da je ovo neka greska prilikom update jer mislim da je nemoguce da me neko prisluskuje sto su me istripovali drugovi :D
14 godina
kenan94 kaže...
Evo juce mi je bilo 27% jutros 34% i zadnja slika opet 27% ali sam iskljuci Whatsapp skroz. Ipak mislim da je ovo neka greska prilikom update jer mislim da je nemoguce da me neko prisluskuje sto su me istripovali drugovi :D

Daj kada budeš radio druge SS-ove, takni onu ikonu sata desno od "7 dana", pa uradi iste onakve snimke, tek tada ćemo moći vidjeti tko te zajebava u pozadini! 

ATJ Lučko
11 godina
neaktivan
Evo ga :)
10 godina
Ljudi problem rijesen sa sinkronizacijom. Hvala svima na pomoci. :)

0 0 hvala 0
10 godina
Evo nam vec stiglo novo azuriranje :).

0 0 hvala 0
16 godina
IPhone 6s - Rasprava

6s-ovci :) jel izdrzi batka cijeli dan s iOs 10? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
iDelete kaže...

To je nešto malo, obzirom sam naletio na neke članke koji govore da je Beta 2 iOS-a 10.1 puštena dewloperima! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
iDelete kaže...

To je nešto malo, obzirom sam naletio na neke članke koji govore da je Beta 2 iOS-a 10.1 puštena dewloperima! 

Puštena je i normalnoj raji:

http://www.gsmarena.com/ios_101_beta_now_open_to_the_public_enables_portrait_mode_for_iphone_7_plus-news-20663.php

14 godina
IPhone 6s - Rasprava

jel potrošnja na desetki ista kao na 9.3.5? 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mene ubi ovaj Whatsapp na kraju cu ga izbrisati skroz radi cega ne znam.Postavio sam gore ss nadam se da ce neko dati neko rjesenje.

0 0 hvala 0
10 godina
Meni je na desetci ista ako ne i bolja baterija nego na 9.3.5. Desetka mi se pravo svidja. Nadogradio sam mob danas na 10.02 a vec u pripremi 10.1. To je Apple.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Meni je sve super,samo nekak ovo otkljucavanje s tipkom mi je mutavo, naviko sam slajdat to unlock.
Kaj se tice whatsappa, i kod mene radi svoje al kaj ces,mora nekaj trosit bateriju inace bi mob bio ko 3310 :)

1 0 hvala 0
10 godina
Zin8, otkljucavanje se moze vratiti da ti bude kao prije. A meni je ovakvo otkljucavanje super. Samo pritisnem tipku i u trenu je otkljucan. Ali naravno svakom nesto odgovara.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Nije moguce vratiti otkljucavanje na staro kao prije posto vise nema opcije povlacenja. Postoji samo opcija otkljucavanja preko otiska prsta umjesto klika na gumb.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ma problem je sto trosi bateriju a ne koristim ga pa cekam mozel kolega Atjlucko dati neki savjet sta da uradim da rijesim problem :) Danas mi pokazuje samo audio nema pozadinske aktivnosti za Whatsapp preko noci sam napunio telefon i restartovao je podatke o bateriji.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iDelete kaže...
Nadogradio sam mob danas na 10.02 a vec u pripremi 10.1. To je Apple.

You do realise da su 10.0.2 bug fixevi, a 10.1 donosi feature koji je obećan, ali nije bio spreman kad su lansirali 7?

Ne vidim ništa pohvalno tu, dapače, jako me živcira što danas svi sve lansiraju tako nedovršeno.

Stvarno pohvalno bi bilo da im nisu trebali nikakvi fixevi i da je proizvod bio kompletan prije 2 tjedna. Ali ajde, relativno su brzi, to je kakti ok. :)

14 godina
kenan94 kaže...
Ma problem je sto trosi bateriju a ne koristim ga pa cekam mozel kolega Atjlucko dati neki savjet sta da uradim da rijesim problem :) Danas mi pokazuje samo audio nema pozadinske aktivnosti za Whatsapp preko noci sam napunio telefon i restartovao je podatke o bateriji.

Ne kažem da je "TO" rješenje tvojeg problema, ali napiši koju verziju Viber-a imaš na mobitelu?! 

Kod mene je 6.3.3, pa si sve razmišljam da deinstaliraš aplikaciju, nisam pogledao ako si ju u međuvremenu deinstalirao pa ponovno instalirao, možda novom instalacijom smanjiš toliku opterećenost sa radom u pozadini! 

Druga mogućnost je podešavanja samog Viber-a u aplikaciji, gdje možda imaš, ili nemaš sve "otvoreno"?! 

Prilažem slike, doduše sa iPad-a, ali je sve to isto, vezano za Viber, sunce mu vibrirajuće !!!! 

ATJ Lučko
11 godina
neaktivan
Doslo je do nesporazuma ne pravi mi viber problem. Viber koristim svakih 10 15 minuta nego Whatsapp aplikacija koju ne otvorim jednom u danu a trosi mi poslije vibera najvise na ss se vidi fb nor koristio 5,5 sati u zadnjih 7 dana a whatsapp vise potrosi bateriju kojeg sam koristio kako pise 1 minutu. Brisao sam instalirao i isto. Radio sam hard restart i isto opet. Samo mi nije jasno sto pise ispod whatsappa audio a uopste nisam koristio ni za pozive niti ikako ulazio u aplikaciju. Najvjerovatnije da cu izbrisati skroz aplikaciju jer u 7 dana je koristim za jedan mozda poziv mogu bez nje. Nego eto da reko probam rijesiti problem :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice