IPhone 6S - Rasprava

poruka: 1.068
|
čitano: 256.394
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Ovako je trenutačno kod mene.

To be or not to be
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Pozdrav, zanima me koliko mi vazi garancija na telefonu kupljen je kada je tek izasao u prodaju star je oko 10 mjeseci. Cuo sam price da garancija vrijedi godinu pa se negdje treba prijaviti i tako to pa ti oni kao produze jos godinu dana, jel to istina ? Ako jeste ako mi ko moze objasniti postupak kako to sve ide. Hvala unaprijed. LP

1 0 hvala 0
12 godina
IPhone 6s - Rasprava

Jel ima iko problema sa zvučnikom na 6s, ono koda je kričav zvučnik nije čist zvuk. Čita san po stranin forumima toga ima dosta pa san sla na popravak posto ima garanciju i oni promijenili zvučnik al opet isti vrag,malo je bolji zvuk al nije ni blizu kao što je bio prvih dana. Neko zna riješenje???

Gamer

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: IPhone 6s - Rasprava
Apple garancija vrijedi godinu dana , aliii zbog zakona o zaštiti potrošača unutar EU-a garancija ti vrijedi 2 godine.
Mene zanima da li garancija vrijedi u cijeloj Europi ako je recimo mobitel kupljen u engleskoj ili nekoj drugoj europskoj zemlji? Čitao sam malo da garancija vrijedi posebno za europske zemlje i posebno recimo za Ameriku pa ukoliko se nesto pokvari a mob kupljen preko bare Morat ćeš ga slat njima ukoliko nemaš Apple care.
11 godina
neaktivan
E ja sam u Bosni tako da nista od toga eu 2 god. A telefon je kupljen u njemackoj. Hvala ti na odgovoru
14 godina
odjavljen
IPhone 6s - Rasprava

Ekipa dajte da malo čujemo kak stojite s baterijom na svojem 6s?

Ja ga u zadnje vrijeme malo više peglam i nerijetko ga oko 3-4 popodne moram stavljati na punjač iako se punio kroz noć.

I jel može neka provjerena info koliko je dobro/štetno nadopunjavat bateriju, ostavljat  ga na punjaču i nakon 100% i to?

0 0 hvala 0
12 godina
IPhone 6s - Rasprava

Ma kaj se sekiras ja svoj 5s vec dve i pol godine punin na svakakve nacine i jos je original baterija. 

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Može li netko dati link za skiniti ios 9.3.3. za ip6s.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dRoID kaže...

Pa zašto tražiš 9.3.3 kada je vani već 9.3.4???? 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
dRoID kaže...

Pa zašto tražiš 9.3.3 kada je vani već 9.3.4???? 

Da ostavim mogućnost za JB.

14 godina
IPhone 6s - Rasprava

No way in this life man!!!!! 

You miss your chance!!!! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

http://ipsw.me/all#iPhone81

evo skidaj dok ga jos potpisuju

iPhone 6s Space Gray (Samsung u ❤️)

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
drazen991 kaže...

Zar se ne može sa nižih verzija prebaciti na veću po izboru?

Trenutačno sam na 9.0

14 godina
neaktivan
dRoID kaže...
drazen991 kaže...

Zar se ne može sa nižih verzija prebaciti na veću po izboru?

Trenutačno sam na 9.0

Pa skines 9.3.3 na kompjuter, otvoris itunes i sa shift+restore odaberes 9.3.3. Samo ako hoces jailbrake to bi trebao uskoro napravit jer ne znam koliko ce dugo jos apple potpisivat 9.3.3.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2016 10:58 (cedevita od limuna).
16 godina
IPhone 6s - Rasprava

zna netko, postoji li email klijent na iOSu koji može konfigurirati peak schedule time za primanje mailova??

ako je netko koristio samsung nativni email klijent, znat će na šta mislim...

u principu bi htio da mi od 17h popodne ne povlači sam mailove ili ako mogu kako blokirati notifikacije u scheduled vremenu od određenih appova??

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
IPhone 6s - Rasprava

pozdrav, 

zanima me slusa li itko glazbu na svom iP 6s ? i kakva su vam iskustva s baterijom ? 

ja naima ne slusam nikad na svom, ali mi poprilicno baterija ode brze dok sam spojen na netu. i sad sam ga jailbreak pa gasim 4G dok ga ne koristim. 

naime rijec je o tome da sam uzeo Apple Music a ne koristim jer ne slusam glazbu preko moba. 

pa eto ako netko ima neka iskustva ili neki tip u vezi baterije neka mi da, ili mozda neki dobar jb tweak koji pomaze bateriji :)

tenkju. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
IPhone 6s - Rasprava

evo malo više od  2 tjedna furam iphone 6s, u tih 15+ dana ni jedan jedini dan nisam uspio da mi se mobitel ne ugasi popodne oko 4-5-6 sati  preočajno.

igre ne igram, radi sync gmaila, lokaciju sam pogasio za sve moguće aplikacije i osim toga koristim fejs, messenger, nesto sitno instagram, whatsapp najvise, malo surfanja i oko 40-50 minuta slusanje mjuze sa uređaja i sve to na 3G mreži i nešto sitno na wirelessu.

jel to normalno stanje?! ne vjerujem da me baš potrefio neki defektan primjerak...

verzija os-a je 9.3.4

mkay?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Hornet_93 kaže...

evo malo više od  2 tjedna furam iphone 6s, u tih 15+ dana ni jedan jedini dan nisam uspio da mi se mobitel ne ugasi popodne oko 4-5-6 sati  preočajno.

igre ne igram, radi sync gmaila, lokaciju sam pogasio za sve moguće aplikacije i osim toga koristim fejs, messenger, nesto sitno instagram, whatsapp najvise, malo surfanja i oko 40-50 minuta slusanje mjuze sa uređaja i sve to na 3G mreži i nešto sitno na wirelessu.

jel to normalno stanje?! ne vjerujem da me baš potrefio neki defektan primjerak...

verzija os-a je 9.3.4

Nema šanse. nešto nije u redu... Vidi u settingsima što cucla bateriju. Čisto za usporedbu, 3g ili wifi kad ga ima, 3 push maila, lokacija uvijek upaljena, bluetooth također, i aplikacije ko i ti osim što baš i ne surfam. Skidam ga sa punjača u 6:45 i sad mi je na 47% (samo danas je na 47 inače bude na cca 20-30 u ovo doba).

Sad vidim da mi je najveći potrošač whatsapp... Prije nije bio, možda su sjebali nešto u zadnjem updatetu

edit: još je i jaibreakan sa preko 20 tweakova.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2016 21:51 (skank666).
14 godina

e jbg onda. baš gledam malo potrošnju - whatapp 34% i facebook 22% - samo 2 aplikacije pojedu pola batke...

napravit ću reset, stavit glavne aplikacije i vidit kako će se sutra ponašat

mkay?
14 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

e jbg onda. baš gledam malo potrošnju - whatapp 34% i facebook 22% - samo 2 aplikacije pojedu pola batke...

Probaj samo maknut facebook, facebook na ios-u trosi jako puno baterije.

14 godina
odjavljen
Hornet_93 kaže...

Slican problem. Nikad nisam smatrao da previse visim na mobitelu. a baterija je samo curila.

Napravio reset, facebook posjecujem kroz browser ( koristim ga samo za grupu na faksu pa mi ni netreba nista vise od toga), ugasio sam one gluposti tipa lokacijske usluge, sync maila svakih 30 sec, spotlight pretragu,4G brzinu,notifikacije raznoraznih aplikacija kao i njihov background refresh i sl. a po potrebi ukljucim stednju baterije.

Od tad redovito izgura cijeli dan (ujutro oko 6-7 ga skinem s punjača i oko 21-22 ide na punjač s ~10%)

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2016 22:35 (Zin8).
14 godina
Hornet_93 kaže...

Možda pomogne! 

I meni je svojedobno Fejs gutao enormno bakterije, kao i Messenger, pa mi je pomoglo deinstalacija i nanovo instalacija aplikacija! 

Pod tada, oni su sa manjom potrošnjom bakterije u mojim gadgetima! 

ATJ Lučko
14 godina
IPhone 6s - Rasprava

evo da samo javim - baterije još imam 22%, sa obzirom da sam do sad ostajao bez iste do 5 popodne - odličan pomak.

problem sa baterijom rješio sam resetom mobitela. vjerojatno su ove male nadogranje nešto pohebale... ugl, hvala svima na savjetima 

mkay?

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Jel itko ima problem sa staklom na iphoneu. Meni se uzasno brzo prlja i jako ga je tesko ocistiti. Prije to nije bio slucaj. Jel moguce da se taj oleophobic coating maknuo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Je, tako je kod svih uređaja manje više. Malo ćeš ga morat češće čistit al šta sad.

14 godina
odjavljen
Jel stavio neko 10ku da malo podijeli dojmove?
Ako ima hrabrih, javite kako reagira 6s, posebno baterija.

0 0 hvala 0
16 godina
Zin8 kaže...

Ovo zanima i mene, ima li kakvih bugova i tako to?

14 godina
odjavljen
MacTheBig kaže...
Zin8 kaže...

Ovo zanima i mene, ima li kakvih bugova i tako to?

Cuj poucen iskustvom, bit ce ih nekaj. Vjerojatno nista znacajno, al mozda neki 3D touch ili neke aplikacije i sl.

Samo mi je bitno da nebude neki sou s baterijom, signalom i sl. pa neka kroz par dana neka dobra dusa ostavi koju rijec :)

16 godina

Evo na redditu tema, već se pojavljuju problemi vezano za 6s.

https://www.reddit.com/r/iphone/comments/52log5/ios_10_just_sent_my_iphone_se_into_recovery_mode/?st=it1u7a5r&sh=4ee17073

Koliko vidim samo 6s ima problema, treba se updateat preko iTunes-a.

EDIT: Nvm, nije samo 6s.

EDIT: http://www.macrumors.com/2016/09/13/apple-ios-10-update-issue-fixed/ - navodno je popravljeno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2016 21:25 (MacTheBig).
11 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Napravio sam update cim se pojavio :)

Sve proslo bez problema i radi normalno (koliko toliko ako se izuzmu trzave animacije). Osobno mi se uopce ne svidja boja poruka na zakljucanom zaslonu (iste nao na androidu), nema vise transparentnosti i sve je preveliko, ne stanu ni dvije poruke na display, postao je kao i5s :( Druga stvar koja je totalno debilna je sto moram stisnuti gumb za otkljucavanje ili opcija preko touch id. Ona fora da se upali display kada podignes foj je ok no pali se svako malo kako ga uzmes...kak je u dzepu ili torbici..hm...

Fav kontakve su isto tako razvukli preko cijelog displaya, ono sto mi je nekada bilo na dvije trecine sada je preko cijelog. Animacije su nesto brze ali ima i prilicno trzavih. Dali je to bug ili je forsanje da nekada odlican fon postaje iritantan te da te natjeraju na kupnju novog modela, dalo bi se raspravljati. Sve u svemu klasicna Apple prica, sve je wow super mega predobro i prekrasno i nema boljeg. Ima jos, skoro zaboravih, photo vise nema pregled u listama nego je kao na androidu thumbnails (za mene neprihvatljivo, liste su daleko preglednije). Sat app je postao crni i nema veze s vezom posto je ostatak iOS bijel.

Danas sam skinuo iOS9 i vracam se na njega.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 11:55 (robee1).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice