IPhone 6S - Rasprava

poruka: 1.068
|
čitano: 256.850
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: IPhone 6s
naPerk777 kaže...

Pozdrav, imam neka pitanja u vezi prelaska sa trenutnog htc one m8.

Prije svog sadašnjeg moba imao sam iphone 4s koji i dan danas radi i prezadovoljan sam sa njime.

Sad bih sa trenutnog htc one m8 (koji je isprva bio odličan ali svaki sljedećim updejtom su sve više zeznuli stvari) htio preći na iphone 6s.

Sad nisam siguran koju verziju odabrati (6s ili 6s plus, 16 ili64), gdje je najbolje kupiti i koje su realne cijene za nove neotpakirane uređaje na njuškalu?

Prešao prije mjesec dana sa htc m8 na iphone s6, ako ti je bilo tamo dovoljno 16gb, vjeruj mi i ovdje će biti. Osobno nemam potrebnu snimati 4k, niti držati 5GB slika na mobitelu.

wot: maxonuniversal
11 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
naPerk777 kaže...

Pozdrav, imam neka pitanja u vezi prelaska sa trenutnog htc one m8.

Prije svog sadašnjeg moba imao sam iphone 4s koji i dan danas radi i prezadovoljan sam sa njime.

Sad bih sa trenutnog htc one m8 (koji je isprva bio odličan ali svaki sljedećim updejtom su sve više zeznuli stvari) htio preći na iphone 6s.

Sad nisam siguran koju verziju odabrati (6s ili 6s plus, 16 ili64), gdje je najbolje kupiti i koje su realne cijene za nove neotpakirane uređaje na njuškalu?

Prešao prije mjesec dana sa htc m8 na iphone s6, ako ti je bilo tamo dovoljno 16gb, vjeruj mi i ovdje će biti. Osobno nemam potrebnu snimati 4k, niti držati 5GB slika na mobitelu.

E upravo to. Tu imam 16 gb i evo godinu i pol nakon počelo mi je falit mjesta (nikad nisam kupovao dodatnu sd karticu). Nisam siguran da li se isplati dati 500-600 kuna dati više za 48 dodatna gigabajta :/

Gravityri kaže...
U svakom slucaju odi na 6s ako ti velicina odgovara,ima bolji ekran te bolju bateriju, a sto se tice prostora odi na 64gb zbog k4 video(ali ruku na srce to je jos pre napredno za nas,ako nemas 4k tv,monitor itd.), a sada cijene realno su po 4500-5000kn pa i vise neotpakirani i ne nasjedaj na one koji ga prodaju za 3000kn jer su muljavine kao plati mi pola pa kad ti dode mob ostalo

Ma mislim da ću ići na 6s ,na 6s plus mi se sviđala veća baterija i stabilizacija slike ali preživjet ću i bez toga a neda mi se davati još 1-2k kuna za par inča više kad mi je m8ica sasvim dovoljna veličinom (a po veličini vidim da su tu negdje).

Samo eto još ako ima kakvih savjeta u vezi kupovine iphona sa njuškala. Trebam na nešto posebno paziti (uzimao bi neki sa garancijom kod operatera) i koja cijena bi bila dobra za 64 gb verziju a koja za 16gb?

Hvala svima na pomoći

17 godina
odjavljen
IPhone 6s

Bolje uzet iPhone 6s i 64GB nego iPhone 6s + i 16 GB. 

16 GB je prije par godina bilo mozda i dovoljno, ali danas vise nije, fotkanje/snimanje dosta vise zauzima, a osim toga i aplikacije su zahtjevnije. Od viska glava ne boli, posebice ako uzimas mob na dugorocno vrijeme (2,3 god.).

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Edge kaže...

Bolje uzet iPhone 6s i 64GB nego iPhone 6s + i 16 GB. 

16 GB je prije par godina bilo mozda i dovoljno, ali danas vise nije, fotkanje/snimanje dosta vise zauzima, a osim toga i aplikacije su zahtjevnije. Od viska glava ne boli, posebice ako uzimas mob na dugorocno vrijeme (2,3 god.).

Ma od plus verzije sam definitivno odustao. A što se tiče dugoročnosti sad mislim da je ovaj mob sve što mi treba (iako je i to m8 ali počeo me jako iritirati zbugani android i izbacivanje zakrpe za zakrpu) ali ko zna što će se apple sjetiti za izbaciti u 9. mjesecu :)

17 godina
IPhone 6s

A nemas sto posebno pazit, glavno da je mob nov i da ima garanciju, cak ti ni originalni racun netreba koliko ja znam.

U slucaju bilo kakvih problema sa jamstvom, javis se apple-u i oni sve rijese ;)

Cak na njihovoj stranici mozes preko IMEI-a provjerit do kada traje jamstvo (jamstvo krece od dana kad je fon spoje na itunes-e i kad se aktivira).

PSN id: Diskach
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
IPhone 6s
Kod nas za iphone-e niti ne traže papire nikakve od moba, imaju worldwide jamstvo po imei-u
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina
IPhone 6s

Zasto mi na ipadu ne pise kolko mi je koji app potrosio baterije? pogledajte sliku

instaliran je najnoviji ios radi se o mini 2 retina.

Dal je to neki bug? Inace sa ovim iosom mi se baterija dosta popravila iako je i na 8.4.1 bila odlicna,sad je fantasticna

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...

Zasto mi na ipadu ne pise kolko mi je koji app potrosio baterije? pogledajte sliku

Dal je to neki bug? Inace sa ovim iosom mi se baterija dosta popravila iako je i na 8.4.1 bila odlicna,sad je fantasticna

i meni je isto tako na 9.2.1. vjerovatno je to tako kod iPad-a n9isam siguran.

14 godina
omomomomoomm kaže...

Kolega omomomomoomm meni se vidi da sam "možda" shvatio u čemu je bio vaš problem! 

Vi ste izgleda više puta punili iPad, ali bez da ste ga ispraznili jednom do kraja, ili napunili do kraja! 

Evo prilažem jedan moj svježi SS, pa se uvjerite sami! 

ATJ Lučko
12 godina
IPhone 6s

Nisam ga punio 5-6 dana.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Nisam ga punio 5-6 dana.

Aj ga probaj napunit do kraja tj na 100% pa vidi hoče ti onda krenut pokazivat priliko padanja postotka što ti najviše troši.

12 godina
IPhone 6s

Bio je napunjen do 100 posto i nisam ga nista vise spajao.

sad cu ga ispraznit do kraja da mi krepa i opet napunit do 100 posto mozda ce onda pocet brojat ali to nebi trebao bit problem.

na ios 8 je sve super radilo. Updehtao sam ga na ios 9 i onda napunio do 100 posto i vidim da ovo ne radi pa rekao da pitam.

0 0 hvala 0
15 godina
omomomomoomm kaže...

sad cu ga ispraznit do kraja da mi krepa i opet napunit do 100 posto mozda ce onda pocet brojat ali to nebi trebao bit problem.

Ma da sigurno je do toga. To ili radi ili ne radi. Nije to kosilica da ako nema benzina nebu radila 

12 godina
IPhone 6s

Pa napisao sam da to nebi trebao biti problem.

0 0 hvala 0
16 godina
IPhone 6s

u zadnje vrijeme mi je mobitel poceo  papat bateriju preko noći i to za 15-20%.

ima li netko slicnih problema?

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2016 10:28 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

u zadnje vrijeme mi je mobitel poceo  papat bateriju preko noći i to za 15-20%.

ima li netko slicnih problema?

Jesi provjerio da je možda neka aplikacija u pozadini aktivnija?! 

ATJ Lučko
16 godina
IPhone 6s

nemam nista sto prije nisam imao kad nije cuclao bat.facebook i takve zloglasne app nemam :)

probat cu iskljucivat wifi preko noci.mozda nesto prebaciju na icloud ali neznam sta kad jucer nisam nista slikaož

za backgroud activity mi pise da cuclaju viber,whatsapp i messenger

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2016 11:39 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
IPhone 6s

sinoc mi ostane 13% baterije.ukljucim batery saver ili kako se vec zove i mobitel ujutro ugasen

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

sinoc mi ostane 13% baterije.ukljucim batery saver ili kako se vec zove i mobitel ujutro ugasen

Pretpostavljam kolega da ste stavili mobitel na punjenje nakon toga?! 

Hajde sada, nakon što se napuni na 100%, ostavite ga na punjaču makar sat vremena još, pa ga koristite kako ga koristite dok ne bude baterija na nekih 10% ili čak i manje, odvisno od doba dana, očekujem da će to biti sutra oko podneva najranije! 

Što se tiče "Batery savera", njega nemojte koristiti, a što se tiče 2G, 3G ili 4G, ostavite ga na 4G, obzirom smatram da nećete imati preveliku uštedu ako stavite na niži G! 

Obzirom ste "sinoć" koji je BTW širok pojam u odnosu na točno vrijeme širok pojam, da u štednom modu pocucla 13% baterije, tu mi je nešto vrlo čudnoga, pa stoga učinite kako sam vam savjetovao, da pokušamo pronaći crnu rupu! 

ATJ Lučko
16 godina
IPhone 6s

napravio sam sto si rekaoi jos sam iskljucio icloud i baterija je pala za samo par% preko noći(8h)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
IPhone 6s

Dobio ponudi danas o T-coma. 

Placanje cash.

iphone 6s 16 gb 3200kn i tarifa od 170kn znaci bez placanja mjesecno za uredaj.

iphone 6s 64gb 4000kn i ista tarifa.

znaci iskesirao bi uredaj i imao opet pretplatu (sad trenutno imam tarifu od 150kn)

uglavnom mogao bi dobit 6s za 3200kn na njuskalu za te novce ne nalazim nista.

kaj mislite o toj ponudi?

imam 5s  vec 2 godine koji radi savrseno jos uvjek i nisam ni s pametan dal da uzmem il ne.

nisam uopce razmisljao o kupnji al zvali su me nesto iz tcoma i dosli smo do teme o pretplati mobitela pa su mi to ponudili i sad su mi bacili bubu u uho.

koliko bi mogao uopce dobiti za 5s stanje 6/10

0 0 hvala 0
13 godina
omomomomoomm kaže...

Placanje cash.

znaci iskesirao bi uredaj i imao opet pretplatu (sad trenutno imam tarifu od 150kn)

imam 5s  vec 2 godine koji radi savrseno jos uvjek i nisam ni s pametan dal da uzmem il ne.

nisam uopce razmisljao o kupnji al zvali su me nesto iz tcoma i dosli smo do teme o pretplati mobitela pa su mi to ponudili i sad su mi bacili bubu u uho.

Volis iPhone, koristis tu tarifu i ne treba ti vise niti manje. Idi na 6s, je da je 800kn vise al na njuskalu ga neces nac za te nove tako skoro.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
protjeran
omomomomoomm kaže...

Placanje cash.

Na kojoj je to tarifi ?
Sta platiš odmah 4000 te svaki mjesec 170 ? Ili imas jos na 170 kuna nesto i za uređaj ?

Long Live Freedom
17 godina
IPhone 6s

@The Black Iso, pa napisao je da placa cistu pretplatu bez opcije placanja uredjaja na mjesecnoj bazi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
IPhone 6s

Nemam nista za uredaj. Platim 3200kn mobitel i on je otplacen. 170kn minje tarifa da ti budem iskren neznAm ni kak se zove. 

To je ponuda koja vrijedinsamo prek telefona tak su mi rekli. Postar mi dofura doma mob i imam 2g garancije

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Nemam nista za uredaj. Platim 3200kn mobitel i on je otplacen. 170kn minje tarifa da ti budem iskren neznAm ni kak se zove. 

To je ponuda koja vrijedinsamo prek telefona tak su mi rekli. Postar mi dofura doma mob i imam 2g garancije

koliko ja znam u tcomu nema garancije od 2 god na iphone.

[19xx]C3c1l
13 godina
IPhone 6s

Kupi novi iphone u dućanu ili "novi" na njuškalu te prijeđi na bonove. Konačna cifra će biti jeftinija i to gro.

3200kn + 24x170 ili 5200 + 24x60 pa biraj.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
IPhone 6s

Reko mi je frajer 2 god garancije.

racunica ti je u kur... Ja ne mislim kupovat bonove a i sad imam pretplatu 150kn. Pretplata je najmanji problem to moram imat takionak

1 1 hvala 0
13 godina
IPhone 6s

Ne, računica je sto posto ispravna i 100 eura si u plusu cca.

Ali dobro, shvaćam da se netko ne želi zafrkavati s bonovima ili mora imati pretplatu (firma).

No, svejedno, nikad ne pristaj na prvu ponudu HT-a. Reci da te ne interesira i da ideš na drugu mrežu koja nudi puno povoljnije uvjete. Zvat će te opet s boljom ponudom.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice