Sad dok pogledam ip6 vs ip6s, i nisu neke razlike velike..
Kolko sam čital, novi jači proc, kamera je bolja, al ne drastično, batka malo manja, al u rangu s prošlogdišnjim modelom po trajanju, force touch..
Al i dalje furaju mono zvuk, pa daj ono, wake up, epl..
Al ajd, bar je cijena ista, kao i na lanjskim modelu..
E da, 16gb i 4k video, mislim stvarno...
Al mora im se priznat, najjača stvar im je marketing i tu su vladari sljedećih sto godina, a uređaj kao uređaj, niš posebno, ak izuzmemo OS koji je daleko bolji od aktualnog, po pitanju većine stvari..
Nekad mi dojadi android koji s vremenom uspori, i najradije bi se prešalatal na ios koji je nenadmašan; al to znači da sam pokleknuo pred tim izazovom i dopustio da budem dio mase (čitaj ovaca) .
Upravo o tome pricam :) 16GB, mono zvuk....mislim stvarno...
iOS je to zbog cega sam ga dugo koristio ali jednostavno neke stvari vise ne mogu prozvakati.
Sto se tice cijena, jedino iPhone bezobrazno drzi cijene. Evo i nakon dobrih godinu dana i6 je u oglasu preko 4tis., i5s pregazen dodje preko 2.5tis, dok konkurenciji prilicno brzo pada cijena. Novi S6 je 3200, G4 3100 i to su cijene samo nekih pola godine od izlaska. Neki ce reci kako je iPhone kvalitetniji, bolji...no sve je to manje vise isto a sve ostalo je maketing i zaludjenost :). Budimo realni, dati 3800kn za i6 koji je star godinu dana granici sa ludoscu htjeo to netko priznati ili ne.
Pa jel ti to nešto govori??
Nisu bez razloga i zbog običnog hipa na cijeni!!