Evo nakon vise od 6 godina vratio sam se na iphone , uzeo sam 6 Plus, pa me zanima dali je moguce kao na androidu , otic na yt pronaci pjesmu , kopirat url, otici na yt to mp3 i skinuti u mobitel kao mp3, probao sam ali neide, dali ima ikakav drugi nacin , jer mi se neda zajebavat sa itunes.
ps: cim konektiram iphone i komp, itunes zablokira, dal netko zna u cem je problem?
Hvala
Pozdrav novoj ptičici u Apple jatu!
Nažalost, tvoju kolega, takvo zadovoljstvo i jednostavno postavljanje mp3 muzike na iPhone gadgetu jednostavno nije moguće!
Only iTunesi i sve što želiš povezati je preko njih!
U svezi glede blokiranja iPhone gadgeta i kompa, daj malo pojasni kako konektiraš, via USB ili BT možda!
Kako i što se konkretno događa, budi malo konkretniji, napiši kompletnu proceduru što i kako radiš!
Možda imate kolega stariju verziju iTunesa?!
Meni je u samom početku odbijalo uopće povezati iTunese i iPhone sve dok nisam prvo deinstalirao stare iTunese i Safari, pa nanovo sve novo instalirao! Nakon toga sam još nekoliko puta imao problema dok su iTunesi prepoznali iPhone, ali od kada se uspostavila puna konekcija, čim spojim iPhone na komp ( IBM Z60M laptop iz 2006 ), mam prepoznaje iPhone!
Još jedan mali, ali ne i nebitan detalj!
Kabel mora biti ukopčan u USB utor, otvoriti iTunese i tek onda zahaklati iPhone, barem sam ja uvijek tako povezivao kabelima!