Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 448.768
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

siguran sam ,da ovaj test ,nema veze sa IO-som :)

0 0 hvala 0
15 godina
Iphone 6 - Rasprava

Imam porblem s ažuriranje evo nekoliko slika. Dakle, traždi unos kartice, ali čudno mi je zakaj za ove aplikacije.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Iphone 6 - Rasprava
Amazon637 kaže...

Imam porblem s ažuriranje evo nekoliko slika. Dakle, traždi unos kartice, ali čudno mi je zakaj za ove aplikacije.

imas nepodmirene dugove sa appleom, odi na itunes i pogledaj si pod purchase history koliko im moras platiti.

15 godina
ProTeinZ kaže...
Amazon637 kaže...

imas nepodmirene dugove sa appleom, odi na itunes i pogledaj si pod purchase history koliko im moras platiti.

Da, ne znam zakaj mi nije odmah uzelo kad sam kupovao

15 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

onda ekipa šta ste na kraju zaključili isplati li se skidati iOS 8.4 ili se komotno može ostati na iOS 8.3

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kale_fotograf kaže...

onda ekipa šta ste na kraju zaključili isplati li se skidati iOS 8.4 ili se komotno može ostati na iOS 8.3

Ne vidim razlog zašto ne preći na 8.4. Kod mene sve najurednije radi.

šumski put je bio ravan.
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Meni isto na 5s sce normalno jedino sam skuzio da me u app storu ne trazi otisak prsta kad zelim skinut aplikaciju a podeseno mi ie da me trazi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Elem netko je bio pitao za apple music, može se na njega pretplatiti ili kad se prvi put ulazi u Glazbu ili u postavkama pod glazba

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Znate li moze li se narucivat s ove Apple stranice u BiH?

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Dal ni vas ne trazi otisak ni lozinku pri skidanju aplikacija na ios 8.4. Neki dan me nije trazilo mislio s slucajno sad idem skinut dvije app i jednu i drugu je poceo skidati odmah.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Dal ni vas ne trazi otisak ni lozinku pri skidanju aplikacija na ios 8.4. Neki dan me nije trazilo mislio s slucajno sad idem skinut dvije app i jednu i drugu je poceo skidati odmah.

Ni meni ne traži otisak, samo kao upamti password ali bez otiska, booo možda se po defaultu negdje isključilo u postavkama pa treba uključiti

12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Nije meni je ukljuceno pogledaj si u postavke touch id i lozinka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Nije meni je ukljuceno pogledaj si u postavke touch id i lozinka

sve uključeno, ali otisak ne pita kod skidanja aplikacija sa app storea, hmh moguće da su otisak sad stavili samo na aplikacije koje se plaćaju, a na besplatne su makli taj zahtjev

14 godina
Iphone 6 - Rasprava

ma meni i dalje trazi otisak bez obzira da li je free ili se mora platiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Iphone 6 - Rasprava

malo slikica mog IP-a 6.  :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jel se u vas cuje neki zvuk kad protresete mobitel kraj uha sa strane gdje su volume tipke, to mi se i drugu desava pa da provjerim da li je vama. Mislim da su tipke i da je sasvim normalno.

14 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

To ti je normalno na skoro svakom uređaju danas. To ti je autofokus kamere, unutra su dijelovi koji se pomiču pa se čuje taj zvuk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
miikaa77 kaže...

Jel se u vas cuje neki zvuk kad protresete mobitel kraj uha sa strane gdje su volume tipke, to mi se i drugu desava pa da provjerim da li je vama. Mislim da su tipke i da je sasvim normalno.

Kod mene, na iPhone 6 Plus, se za sada, ništa ali apsolutno ne čuje, ne zvecka, lupeta ili dela peto deseto! 

I da, ne smatram to "kao" normalnim, bez obzira što je u futroli skorom od drugog dana od kada je uzet u T-Com dućanu!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Nije tvoj mob ništa posebniji od drugih, mora ti zveckati jer svi zveckaju kad ga lupiš prstom u području oko kamere. To nije mana ni greška nego jednostavno dizajn unutarnjih komponenti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2015 16:34 (rbalic).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

ako mu ništa ne zvecka, ima faulty uređaj, jer zveckat mora, pogotovo 6 Plus. Evo imam oba na stolu i 6 plus više zvecka valjda radi OIS-a

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Kakva su vaša mišljenja, o bateriji na vašim belowed gadgetima, posebice koji ste na 8.4 verziji?! 

Ovo je moj prvi ciklus nakon uodate-a i "prvog" punjenja baterije! 

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Ovo je odlicna baterija da e bar meni takva na 5s. Meni ak izdrzi od 7-22h ja sretan.

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...

Kakva su vaša mišljenja, o bateriji na vašim belowed gadgetima, posebice koji ste na 8.4 verziji?! 

Ovo je moj prvi ciklus nakon uodate-a i "prvog" punjenja baterije! 

14 godina
Iphone 6 - Rasprava

se isplati jailbrejkat mob? nikad nisam to radio, niti znam koji su tweakovi dobri.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
ProTeinZ kaže...

se isplati jailbrejkat mob? nikad nisam to radio, niti znam koji su tweakovi dobri.

je. 

12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Moze preporuka auto punjaca za iphone 5/6? U zagrebu bi kupio

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Ako koga zanima apple izbacio javnu betu iOS 9 i OS X 10.11 el capitan

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

ja sam jučer instalirao, ios 9 public beta 1, sve ptoteklo bez problema...

zadovoljan sam , promjene (bar na onome što ja koristim ) su mi ok (pri tom mislim najviše na tipkovnicu koja nudi velika i mala slova, te na bilješke koje nude dosta mogućnosti, kamera također lijepe promjene...  )

o igrama ne znam ništa, ne igram... a ni o glazbi ne znam previše... tako da za to nemam komentara

baterija ... prerano za nešto reči ali  ..vidjet ćemo, za sad ok 

uglavnom je ok 

http://i.imgur.com/oC0t0Ka.png

ps. de ne bude nesporazuma .naravno da su i prije postojala velika i mala slova ali sada kad pišete , prikazana su na tipkovnici ,mala slova kao na androidu

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2015 11:27 (razjaren).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Meni je to sa prikazom malih slova pomalo i cudno nakon cca 8 godina koristenja velikih :) a bome mi nisu ni sjela..sve je nekako presitno. Probao sam cydia tweak i nadam se da ce postojati  opcija u iOS9 da se mogu iskljuciti.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Iphone 6 - Rasprava

Kad bih kupovao iPhone u SAD-u, na što moram pazit da radi kod nas? OK, mora biti otključan a frekvencije ili model ili što već na što moram bacit oko?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice