Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 448.663
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Iphone 6
skank666 kaže...

Pozdrav, kad bi kupovao iphone6 iz SAD-a, na što bih morao pripazit tj koji bi model morao tražit a da radi sa našim mrežama?

Uzmi apsolutno bilo koji, svi će raditi bez ikakvog problema u Hrvatskoj! 

U stvari, moraš uzeti otvoreni mob, ne kod nekog operatera, jer takvi rade SAMO U USA!!!! 

Ako ćeš mene pitati pak za izbor, uvijek većeg sa uvijek još više memorije, pa tako sugeriram iPhone 6 Plus sa 64GB ili iPhone 6 Plus sa 128GB memorije, ali naravno, konačna odluka kao i novci je tvoja!!!! 

Uvjeren da ćeš nešto uzeti, želim ti puno ugodnih trenutaka u druženju sa tvojim novim gadgetom!!!!

ATJ Lučko
16 godina
odjavljen

Hvala na lijepi željama ali nije to za mene. Cura si gleda da pobjegne sa androida. :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
10 godina
neaktivan
Iphone 6

ATJLučko - imaš poruku, pa pogledaj.

0 0 hvala 0
14 godina
Fly-Women kaže...

ATJLučko - imaš poruku, pa pogledaj.

Fly-Woman, primljeno na znanje, pogledao i nadam se odgovorio zasovoljavajuće onoliko, koliko se je očekivalo od mene  !!!! 

Ako bude još nešto trebalo, samo se javite kolegice!!!!

Lijep pozdrav!!!! 

ATJ Lučko
12 godina
ATJLučko kaže...
skank666 kaže...

Pozdrav, kad bi kupovao iphone6 iz SAD-a, na što bih morao pripazit tj koji bi model morao tražit a da radi sa našim mrežama?

Uzmi apsolutno bilo koji, svi će raditi bez ikakvog problema u Hrvatskoj! 

U stvari, moraš uzeti otvoreni mob, ne kod nekog operatera, jer takvi rade SAMO U USA!!!! 

Ako ćeš mene pitati pak za izbor, uvijek većeg sa uvijek još više memorije, pa tako sugeriram iPhone 6 Plus sa 64GB ili iPhone 6 Plus sa 128GB memorije, ali naravno, konačna odluka kao i novci je tvoja!!!! 

Uvjeren da ćeš nešto uzeti, želim ti puno ugodnih trenutaka u druženju sa tvojim novim gadgetom!!!!

Pa neznam baš hoće li s Verizona raditi pošto je to CDMA mreža. 

AT&T mora, oni su GSM, samo mora biti otključan.

15 godina
Iphone 6

Ima li kakva aplikacija, a da mob i komp povežem putem WIFI-ja i da na kompu gledam slike iz galerije mobitela, bez da ih prebacujem na komp putem kabela?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Ima li kakva aplikacija, a da mob i komp povežem putem WIFI-ja i da na kompu gledam slike iz galerije mobitela, bez da ih prebacujem na komp putem kabela?

icloud staviš na komp i sve fotke sa moba gledaš na PCu, on čim snimiš fotku i spojiš se na wifi baca na icloud, jedina mana mu je besplatnih samo 5GB što se nakrca relativno brzo, koliko znam za sinkronizaciju sa itunes ipak moraš mob povezat kablom na komp

15 godina
kale_fotograf kaže...

icloud staviš na komp i sve fotke sa moba gledaš na PCu, on čim snimiš fotku i spojiš se na wifi baca na icloud, jedina mana mu je besplatnih samo 5GB što se nakrca relativno brzo, koliko znam za sinkronizaciju sa itunes ipak moraš mob povezat kablom na komp

Znam za iCloud, ali mene konkretno zanima postoji li kakva aplikacija?

15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
kale_fotograf kaže...

Znam za iCloud, ali mene konkretno zanima postoji li kakva aplikacija?

možda ovaj program https://itunes.apple.com/us/app/wifi-photo-transfer/id380326191?mt=8

16 godina
Iphone 6

pa samo DLNA slozis.. :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

1 0 hvala 1
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6

Neposredno nije vezano za temu, ili možda je, prosudite sami po slikama koje sam stavio ispod, ne vezano za samu aplikaciju!!!!

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2015 19:54 (ATJLučko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Da, AppStore preveden na hrvatski. Osobno mi je izmaklo, nisam primijetio neku najavu za to od strane Applea... 

10 godina
neaktivan
Iphone 6

Da, AppStore preveden na hrvatski. Osobno mi je izmaklo, nisam primijetio nikakve najave od Applea za takvo nešto... 😎

(sorry na iste dvije poruke.)

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2015 23:17 (Bexxxx).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Iphone 6

Na iphonu starome 2 tjedna mi se pojavio plavi ekran te se mobitel resetirao , poslije toga baterija bila na 70 posto kada sam isao sapavat , ujutro nasao mob prazan ,stavio ga na punjac i trebalo mu 15 min da se upali . Napravio hard reset preko tipki na mobitelu i sad mobitel nece dalje od loga . tamos tane i neide dalje , mob sam dao u viop na reklamaciju cekamoda mi jave sta ce biti . 

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 0:09 (Adict).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Losi kontakti...dobit ces novi
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
12 godina
protjeran
Mitch kaže...

To je drugi koji sam dobio u 3 tj sta imam mobitel . Prvi koji sam kupio 3 ovog mjeseca je bio pokrivljen u desnom gornjem kutu i dali su mi kao novi u staroj kutiji ..Mogu li ja traziti novoga u paketu , znaci novi uređaj je za mene nesto novo i neotvarano u orginal parikanju sa odgovarajucim imei brojem na kutiji i mobu . jer mi se sere to sta mi daju kao novi mobitel u staroj kutiji , mogu mislit sta si je to novi .. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 0:31 (Adict).
15 godina
neaktivan
Iphone 6

A to ti je Apple. Meni iPad nakon 3mj. ne moze se puniti na komp jer stalno se ustekaje i izstekaje bez razloga (cujem one windows beepove), a sestri crkli svi botuni na iphone 5S, kvaliteta ne opravdava cijenu (zapravo nista ne opravdava cijenu osim jabuke na ledjima), al softverski su najbolji. Smatram da bi svaki covjek trebao imati bar jednom apple uredjaj u zivotu da dozivi to, a kasnije lako mu je odlucit jeli mu bolji od svih ostalih.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 6

bravo !! 

ja imao xperiu x10 otisao utor za punjenje na mobu.. imao xperiu s . otisao mi utor za punjenje. to ti je sony... imam tv sony star 18 godina, sve radi kao sto je radilo kad je kupljen. to ti je sony. imam ajfon 5 (3 godine)radi kao i kad je kupljen (sve tipke i utor za punjenje radi) .. imam ajfon 6 ,7 mjeseci , sve radi kao i kad je kupljen. to ti je apple.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 6

Pa to i je moja poanta, svak ima svoje neko misljenje, nekome je najbolji ikad, nekome nije.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Adict kaže...
Mitch kaže...

To je drugi koji sam dobio u 3 tj sta imam mobitel . Prvi koji sam kupio 3 ovog mjeseca je bio pokrivljen u desnom gornjem kutu i dali su mi kao novi u staroj kutiji ..Mogu li ja traziti novoga u paketu , znaci novi uređaj je za mene nesto novo i neotvarano u orginal parikanju sa odgovarajucim imei brojem na kutiji i mobu . jer mi se sere to sta mi daju kao novi mobitel u staroj kutiji , mogu mislit sta si je to novi .. 

A jbg...6+ je bolji jer se proizvodi manje i kvalitetnije zato.

Ali ovako ce ti bit sve cesce i cesce...cega god ima masovno to nije dobro...pogotovo ako je rijec o Foxconnu

14 godina
Iphone 6

Obzirom nema teme za iPad, pa da ovo zakačim tute  !!!! 

LINK; http://mob.hr/stize-12-incni-ipad-ios-dobiva-split-screen-i-podrsku-za-vise-korisnika/

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6

Jeste čuli za ovo, odnosno inkriminirajuću SMS poruku?! 

LINK; http://mob.hr/misteriozna-sms-poruka-resetira-iphone/

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6

imate li vi problema sa icloudom? kad zelim update aplikacija pise mi verification failed. I opcenito mi ne zeli ni icloud otvoriti u postavkama mobitela vec mi izbacuje error

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 6

I ja cu uskoro na Iphone 6 :) Jednostavno nemogu bez tog famoznog Applea.. 

Ako nekom trebaju hitno novci pa da prodaje Iphone nesto ispod cijene neka se javi putem PM. 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6

Dal se ikome dogodio ovaj bug. To mi se desilo danas i prije nekih mjesec dana prije toga nikad. Radi se o ip 5s al stavit cu ovdje posto je ona tema totalno mrtva a i mislim da je stvar u softwareu imam zadnji ios gore 8.1.3 ak se ne varam.

Edit: znaci notifikacijski centar je poludio samo pola ga se vidi i dalje od toga se neda povuci prema dolje. Jedina stvar koja pomaze je gasenje i paljenje uredaja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 22:33 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...

Dal se ikome dogodio ovaj bug. To mi se desilo danas i prije nekih mjesec dana prije toga nikad. Radi se o ip 5s al stavit cu ovdje posto je ona tema totalno mrtva a i mislim da je stvar u softwareu imam zadnji ios gore 8.1.3 ak se ne varam.

Edit: znaci notifikacijski centar je poludio samo pola ga se vidi i dalje od toga se neda povuci prema dolje. Jedina stvar koja pomaze je gasenje i paljenje uredaja.

Vidi, ja sam na 8.3 verziji, pa da možda skineš najnoviji update?!

ATJ Lučko
12 godina
Iphone 6

Sad provjerio i ja sam na 8.3 zabrijo sam nesto 😄

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6

Apropos notifikacijskog centra!!!! 

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6

Koji ti je ovo app za cellurar data? Upisao u app store cellurar data al ne vidim takvog. 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice