- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znam, istina boli i pokusat ces obranit svoju laz drvljem i kamenjem umjesto da se zavuces u rupicu iz koje si izpuzal i zasutis za pocetak.
Dodem ovdje - mitch, maks, sardax i jos jedan. Odem s6 - ista ekipa. Odem g4 - isto. Riga mi se vise.
iPhone 6 Plus je i dalje najpouzdaniji telefon današnjice. Možda overall nije najbolji, ali u više od 5 mj. korištenja nije nijednom zapeo, posustao ili razočarao u poslovnim svrhama.
Nije ni meni Sony Z1c već 4 mjeseca a brutalno ga cijedim.. Ne mogu virovat da je to android... ukay sarkastičan sam sa primjedbom o mazohizmu..
Z1c je mrcina zbog 720p ekrana...stvarno leti na tome i nije previse zas.ran UI kao kod novijih
Znam, istina boli i pokusat ces obranit svoju laz drvljem i kamenjem umjesto da se zavuces u rupicu iz koje si izpuzal i zasutis za pocetak.
Dodem ovdje - mitch, maks, sardax i jos jedan. Odem s6 - ista ekipa. Odem g4 - isto. Riga mi se vise.
Pa likovi svaku temu zaseru...nisam znao da su i temu oko Iphone 6 zasrali...
Pa likovi svaku temu zaseru...nisam znao da su i temu oko Iphone 6 zasrali...
Jedini koji se;re temu ste vas dvojica. Nadete se uvrijedeni kad se god spomene presveti brend koji ste preplatili
Ja recimo imam G3, N5, iP6+ i sa punim pravom pisem u ovu temu.
U S6 temu sam jednostavno bio pozvan....a jos jednom cu reci da mozes zaliti sto nisi upiknuo 6+ ili duplo jeftiniji G3 koji je isti S6.
Nadji mi JEDNOG koga sam zeznio i prodao mu used key ili bannan key, svaka ti čast. Nikad mi se nitko nije javio sa takvim problemom, a prodao sam ih ohoho.
Drugo, jeli tebe boli sta sam ja keyeve kupovao po 40, a prodavao po 120-150 kn? Koga sam ja tu odera? Svi su znali da ja keyeve uzimam na Zest-u, ali ljudi nisu virovali i tili tamo kupovat i davat brojeve kreditne, nego su radje meni placali. Ja sam uzimao po 10-50 keyeva od jednom i normalno da imam bolju cijenu nego netko tko ide kupit jedan, pa ga kosta 90 kn. Ja uzmem kolicinu i prodajem za 10-30% vise komad. Koga sam ja tu odera??

----pls delete----
DOBRO , JEL IMA KOJI MODERATOR NA OVOJ TEMI ?
ej ekipa planiram umiroviti veterana četvorku pa daj mi recite..osim veceg ekrana i koje su jos razlike izmedju 6 i 6+?
Jel kamera stvarno bolja? Jel baterija nes znacanije duze drzi?
ej ekipa planiram umiroviti veterana četvorku pa daj mi recite..osim veceg ekrana i koje su jos razlike izmedju 6 i 6+?
Ekran je bolji po meni, ali mobitel ima malo cudniji osjecaj, doslovno kao da je netko napravio scale u kutu i povukao misem da ga razvuce :D
Baterija je bitno bolja, kamera nesto sitno ali u videu zbilja jest.
Upikni 6+ 64...futureproof telefon MINIMUM 24 mj.
Covjek ima cetvorku. Prije nego se odlucis, prvo uzmi u ruke 6+, igraj se sa istim nekih pola sata minimum. Cisto da vidis dal ce ti sjesti radi velicine, jer stvarno je (pre)ogroman.
iP6 bih ti osobno preporucio, no ako te velicina ne smeta...
Da biram definitivno bi uzeo iP6, iP6+ je fakat ogroman, nema sanse da bi se naviko na takav mob.
Obzirom IMAM iPhone 6 Plus, a prijatelj mi ima iPhone 6, smatram da ti mogu dati relevantan odgovor!
Navest ću ti najbitnije razlike, zbog čega sam ja odlučio uzeti iPhone 6 Plus, makar, imam capu da kada protegnem palac i kažiprst, mogu dohvatiti dijagonalno kuteva moba, tako da je i to jedan od parametara kod odlučivanja kojeg uzeti, koliko imaš veliku capu!!!!
Sada moji razlozi;
Prvi; FullHD ekran, iPhone 6 ga nema, meni vrlo bitno!
Drugi; mogućnost rada u landscape modu, opet, iPhone 6 to ne može!
Treći; dostatno veća bakterija, počesto drugi dan, navečer idem puniti mob sa oko +- 20% još juhe u bakteriji!
Četvrti; DOUBLE TAP na donjem gumbu, fingerprint sensor gumbu, zanimljiv feature!
Peti; iako možda subjektivno, iPhone 6 Plus ima 8 rupa kod zvučnika, iPgone 6 ima samo 6 rupa!
Śesti; možda NAJVAŽNIJI od svih razloga, prisutnost OIS-a u kameri, slike su, barem bi trebale uvijek biti bolje!
Ovo su moji subjektivni i objektivni razlozi zašto preporučam uzeti iPhone 6 Plus, a kada bi iPhone 6 imao i sam FullHD i OIS u kameri, a da nemaš veliku capu, u svakom bih slučaju taj mob bio moj prvi pick!!!'

Četvrti; DOUBLE TAP na donjem gumbu, fingerprint sensor gumbu, zanimljiv feature!
To iznad se zove Reachability, a ima ga i iPhone 6.
Danas sam imao priliku zamijeniti ga za 6 plus ali sam odlučio da mi ništa od prednosti koje plus donosi nije toliko bitno da bi mu oprostio toliku veličinu.
Svako uzme što mu paše.
iphone 6 uzmi to je moj savjet .
svi mi koji imamo iphone 6 ili 6+ mogli smo kupit bilo koji od ova dva. ja bi bio sretan imat oba. ali ako nemas ogormnu ruku nezgodno je koristiti 6+ u svakodnevnom zivotu, pogotovo ce bit tebi cudno kad si presao sa cetvorke, odi u tcom ili vip i provjeri koji ti vise pase. a sad ekran, baterija i kamera ako ti igraju bitnu ulogu uzmi +. ali nemoj sad mislit da ip6 ima koma bateriju, kameru ili ekran. razliku u kameri i ekranu je tesko primjeti. a baterija ovisi kolko ga trosis. a sto se tice baterije talk time (3g) ip6 ima 14 sati, a 6+ 24. sto
bi znacilo oko 2 h duze na internetu na screen on.
Ljudi,
dali se isplati prodati Sony Z3 za 2500kn i dodat 2500kn da kupim iPhone 6(64GB) ?
ako imas para da, ako nemas ne.
Ljudi,
dali se isplati prodati Sony Z3 za 2500kn i dodat 2500kn da kupim iPhone 6(64GB) ?
Naravno da se ne isplati, ali ako imas lovu i stvarno zelis iPhone napravi to.

Ljudi,
Niti u ludilu. Imas fluidan mobitel sa vrhunskim ekranom... kojega jednostavno nema smisla zamijeniti za iPhone i to uz doplatu od 2500kn samo zato jer je to jabuka. Fino ti cuvaj svog Z3 kao i lovu.
bas tako cuvaj z3. jedino ako imas ekstra love viska onda kupi. ali meni je z3 lijep mob, dobar mob i dobro radi, posebno bakreni
jel zna neko jel isto zauzima pjesma kad je prebacimo preko iTunesa ili na iTube aplikaciji? ako nije znatna razlika ne bi brisao iTube ali ako jest svakako da bi je obrisao i muziku skidao preko Tunesa.
pa itube zauzima znatno vise, jer je video a pjesma je mp3 ili neki drugi format glazbene datoteke.
i recimo na 100 pjesama , imat ces sigurno 300 mb vise na itube nego u glazbi.
ali sto tebi radi itube? kako si ga opce stavio na ip6? ja sam gledo i nema ga za skinut, ima neka druga apk, play tube, ali jos ne radi kako treba.
imam oko 100 pjesama, skinut mi je bio na ip4 pa sam samo otisao na purchase i vratio ga nazad, sad vise ne mogu skidat na njega pjesme ali mi je tu tih 100 pjesama i slusam ih bez problema, e da taj playtube bi trebao brzo proradit mozda do iduce sedmice, ali ne bih ga koristio ako je razlika skoro pola gige a jeste.. radije cu na itunes skidat.
a ja zrtvujem megabajte , tlaka mi je skidat pjesme na komp pa ih stavljat na mob. ovako mi ne brze i lakse
Pozdrav, kad bi kupovao iphone6 iz SAD-a, na što bih morao pripazit tj koji bi model morao tražit a da radi sa našim mrežama?