Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 448.619
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Iphone 6

pričekaj poar dana, ajfon uči par dana našu rutinu pa se ekstra troši, nakon par dana bi se trebalo normalizirat, bar tako kažu a i meni u praksi se pokazalo točnim

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Iphone 6

Meni se baterija cini ok, i dobra mi je shema toggle za prebacivanje 2G/3G/4G.

Ne znam jel do updatea ili neceg drugog, ali google quick search kroz safari mi ne radi. Kad prebacim na drugi pretrazivac onda normalno loada pretragu, i ako ukucam google.com otvori stranicu i radi normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6

Da li je normalno da pri vodoravnom slikanju sa iPhone 6 slike nisu 1080P il meni nije nešto negdje uključeno. Do sada sam imao Samsung Galaxy S4 pa sam novi na iOS-u.

Samsung Galaxy S4

iPhone 6

Edit:

Vidim da piše na ovoj slici što sma uplodao da je rezolucija 2448x1836 a na GSM areni piše da ima kamera veću rezoluciju 8 MP, 3264 x 2448 pixels

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 19:11 (Ivanjino96).

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 6

Ne, pretpostavljam da je to 16:9 nacin slikanja, ali opet ne bi smjelo bit.

Od kud si izvadio sliku? Ako je s iClouda onda je to kompresirana....i zato je manja reza

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Iphone 6
Mitch kaže...

Ne, pretpostavljam da je to 16:9 nacin slikanja, ali opet ne bi smjelo bit.

Od kud si izvadio sliku? Ako je s iClouda onda je to kompresirana....i zato je manja reza

Da prvo sam sa iClouda ali evo i sad sam spojio mobitel i ista situacija. 

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
16 godina
Iphone 6

Čudno...ali ako je manja od 1.4MB onda je definitivno kompresirana.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...

Da li je normalno da pri vodoravnom slikanju sa iPhone 6 slike nisu 1080P il meni nije nešto negdje uključeno. Do sada sam imao Samsung Galaxy S4 pa sam novi na iOS-u.

Samsung Galaxy S4

iPhone 6

Edit:

Vidim da piše na ovoj slici što sma uplodao da je rezolucija 2448x1836 a na GSM areni piše da ima kamera veću rezoluciju 8 MP, 3264 x 2448 pixels

Sto znaci 1080P? Ako mislis na 16:9 format, to ne moze (osim prilikom snimanja video materijala, pa imas mogucnost opaliti fotku koja je 16:9 no obicno bude losa). iPhone snima fotke u 4:3 formatu rezolucije 3264x2448mpix...

10 godina
Iphone 6

Presao sa 5s na Iphone 6.. sto se tice brzine tu su negdje oba dva (bar sto se tice otvaranja standardnih aplikacija i aplikacija skinutih s appstora kao facebook, youtube, shazam, deezer i sl).. ali mogu reci da me novi ekran na šestici toliko odusevio i osjecaj kad ga drzis u ruci.. U svakom slucaju sam zadovoljan iako bi bilo bolje da sam pricekao 6s ili 7.. al mi je dosadio vise ovaj mali ekran sto ima 5s.. Prodao sam 5s.. jos nadodao nesto novaca i uzeo si Iphone 6 (uzeo ga preko njuskala, ima t-mobile garanciju, taman je bio kupljen 3 dana prije nego li sam ga dobio, vakumiran i neaktiviran) , tako da me nije strasno kostalo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2015 12:02 (Croshadow1234).

0 0 hvala 0
13 godina
Iphone 6

koliko si ga platio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6

Neki dan sam spustio na moje gadgete verziju 8.3 a danas vidim ovo   !!!! 

LINK; http://www.gsmarena.com/apple_ios_84_beta_is_now_seeding_to_registered_developers-news-11883.php

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Iphone 6

Koristim mobitel 3 dana i u desnom donjem kutu na dodir osjetim da je ekran "labav" i čuje se zvuk klikanja.

Da li imate slične probleme? Nije da utječe na korištenje al mislim da ovo nebih očekivao ni od jeftinih mobitela.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Točno taj problem imam i ja od prvog dana. Znaci kada pritisnem doljnji desni kut malo zaškripi, onda je dobro nekoliko minuta i onda opet kad pritisnem. Nekad me stvarno živcira to, ali opet ne vjerujem da bi mi zamjenili mob radi toga ako ga odnesem na servis.

14 godina
Iphone 6

Kod mene nema takvih problema! 

A gdje ste uzeli svoje mobače, ja sam u T-Com-u, čisto da usporedimo teleoperatore, možda je to do serije kod njih?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone 6

Imao sam 6 plus i na njemu nisam imao tih problema ali sad imam 6 i imam taj problem. Oba su kupljena u tcomu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6

Prijatelj mi ima 6 iz T-Com-a, baš ću provjeriti kod njega, kako njegov klapa! 

BTW, do sada nisam obadao, postoji li negdje broj koji bi označio da je mobitel iz neke serije, pa da i po tom detalju učinimo provjeru?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6

Da se to meni dogada odfuro bi na servis 100% dao si dosta love za mob pa neka i bude sve ispravno

0 0 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...

Da se to meni dogada odfuro bi na servis 100% dao si dosta love za mob pa neka i bude sve ispravno

Iskreno, ja se ne bih umarao sa servisom! 

Ovo je jedan nedostatak, najvjerojatnije tehničkog prije nego mehaničkog tipa, i ako sam uzeo gadget pod "njihovim" uvijetima, hoću 200% ispravan gadget po MOJIM uvijetima!!!!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
Iphone 6

Ma neznam, živcira me ali ne opet u tolikoj mjeri da budem bez mobitela neko vrijeme, jer mi stvarno treba. A i problem je što nekad škripi nekad ne i kako to biva kad dođem tamo sve bude super valjda :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Iphone 6

Moj je iz t-coma (inače mobiteli su otključani) sa 8.1.3 i "klapa" uvjek isto

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iphone 6

Pozdrav, imam iPhone 6 64GB i sve je ok i u redu, baterija mi u pravilu izdrži cijeli dan, ono zadovoljna sam sa baterijom, samo eto primjetila sam da par puta mi baterija naprimjer preskoči sa 61% na 59% i tako 2-3 puta, pa me zanima jel to vjerovatno neki softwerski bug ili nešto drugo? Mobitel mi je na iOS 8.1.3, nisam ga dizala na najnoviji, jer sam zadovoljna sa ovim sada stanjem. Samo eto zanima me čisto jel se to i nekome od vas dešava?

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6

Za sve vas koji imate problema sa ekranom/kucistem (skripanje, ekran nekad labavo nasjeda na kuciste itd) preporucam da ga odnesete na servis i jednostavno uzmete novi mob. Meni je identicna stvar bila na 5ici, posebice bi izrazeno bilo kad bi intenzivno d***o po mobu (gledanje filmova ili igranje). Odnio mob i odma dobio novi. odgadjajuc to, samo ce vam problem biti izrazeniji i mogucnost oksidacije/prodora vlage u uredjaj veca. Sta naravno povlaci nepriznavanje garancije. 

Ako sam ti pomogao opali TD!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Iphone 6

Koliko sad vrijedi iPhone 6 64GB, to jest za koliko se može nabavit i dali se vise isplati cekati 6s ?

Long Live Freedom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gdje si ga odnio na servis? Moj je iz tcoma ali čujem da se dugo čeka na novi mob kod njih.

17 godina
odjavljen
The Black Iso kaže...

Koliko sad vrijedi iPhone 6 64GB, to jest za koliko se može nabavit i dali se vise isplati cekati 6s ?

Isplati se cekati jer bez obzira sto je iOS stedljiv sustav 1GB Ram-a za 2015. je premalo, tak da cekaj.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
17 godina
protjeran
Edge kaže...
The Black Iso kaže...

Isplati se cekati jer bez obzira sto je iOS stedljiv sustav 1GB Ram-a za 2015. je premalo, tak da cekaj.

a tako sam i mislio, bit ce vise rama, malo bolji proc, unaprijeđena kamera i jos par iznenađenja.. Mislim da ce mi taj onda na duže staze biti bolja kupovina...

Long Live Freedom
14 godina
rbalic kaže...

Gdje si ga odnio na servis? Moj je iz tcoma ali čujem da se dugo čeka na novi mob kod njih.

Ako is iz Zg-a mozes odnjet mob u agram servis. Ionako su oni jedini ovlasteni, svi operateri salju iPhone njima. Odnesi mob u ponedjeljak ujutro, vec u cetvrtak mozes imat novi mob. 

Ako sam ti pomogao opali TD!
14 godina
neaktivan
FuzzyBrain kaže...
rbalic kaže...

Ako is iz Zg-a mozes odnjet mob u agram servis. Ionako su oni jedini ovlasteni, svi operateri salju iPhone njima. Odnesi mob u ponedjeljak ujutro, vec u cetvrtak mozes imat novi mob. 

Jel daju baš nove ili one refurbished (obnovljene) modele? Nisam iz ZG ali imam 45 min do tamo tako da mi nije problem skočit.

12 godina
neaktivan
Edge kaže...
The Black Iso kaže...

koje izajve. 1gb rama za 2015 je premalo?  koda se gleda kolicina rama po godini. ne vjerujem da ce iphone 6s biti ultra brzi ili bilo sto 6-ice. isto ko sto 6-ica nine od 5s. normalno da je novije bolje, bar se kod applea tako pokazalo. al sigurno ces pljunut dosta vise para za 6s nego sto bi sad dao za 6. tako da opet gledaj omjer ulozeno dobiveno. a sad ako imas para kupi koji oces. ja osobno bi cekao jesen i kupio 6s. 

ali mene fascinira izjava 1 gb rama je premalo za 2015 godinu. nezz koju to apk ne moze ajfon pokrenut jednako

brzo ili cak brze od najjacih androida sa 3 gb rama. 

koda reces u 2015 godini auti sa 90 ks su nedovoljno dobri. nezz zasto imas ajfon ako se palis na snagu komponenti.

17 godina
odjavljen
Iphone 6

Stvar je u tome koliko ce iOS ici naprijed u sljedecih nekoliko verzija i oce li to iP6 moc popratit. Ne znam za ostale, no 1GB RAM mi ne daje neku dugorocnu sigurnost kao korisniku.

No Apple ima daleko najbolju optimizaciju softvera, bolju za koplje od Nexus serije na Androidu i tu nemam prigovora, najbolji su u onom sto i je najbitnije za korisnika.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

1 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6

Ja imam 5s pa sve radi bez ikakvoga trzaja. Imam gore ios 8.1.3 i mob je fluidan da fluidniji nemoze biti.

tak da i6 mora bit jos bolji sto se svega tice. 

Ja isto cekam 6s da dode bas me zanima sto ce smisliti oce bit nesto jaci hardver il ce ostat na ovome al i da ostane na ovome sto je trenutno u i6 ne vidim nilalav problem.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice