Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 448.558
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Iphone 6
omomomomoomm kaže...

Nisam radio nista skinuo LP i ueza me i wifi i posatkovni. Stvar je u tome da par minjta radi i odjednom ne radi i to od trenutka kad se azirirao LP tak da nije dobrelefona nekbdo softwarea. Iskreno neznam nista od tih stvari po androidu ubjek furam stock. 

Svašta se pilo sinoć iza 1 je li :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
11 godina
odjavljen
Iphone 6
koristim iOS 8.2 na iPhone 6 i sve leti, nemam se na sto pozaliti, ne znam sta pricaju neki ljudi. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 6

kakav kralj hahah. dode doma u 3 pijan i prvo log in na bug.hr :D 

2 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6

Ma nisam bio pijan haha 😄 

ispricavam se na drobljenju gluposti ali znate kako je.

2 0 hvala 0
15 godina

Pozz, di je najpovoljnije uzet 6-icu, samo uređaj? 

Bilo bi idealno da se može platit RBA Mastercard karticom na rate..

PSN ID: Soja2706
13 godina
neaktivan
Iphone 6

Bok ljudi, kupio sam novi iPhone 6 prije tjedan dana,i od prvog dana imam problem sa ekranom koji se nekad tokom koristenja ugasi (snimio sam i uploadao na youtube,lakse je za objasniti: 

). To mi se desi par puta dnevno (nekada uopce ne), i kad zaljucam i otkljucam mobitel,normalno radi.Probavao sam sve moguce, i dosao do zakljucka da nema veze sa software-om, isto se desavalo i nakon sto sam ga resetirao i sve pobrisao. Buduci da je pod garancijom (Slovenskom), zvao sam Store ( Dućan d.o.o u Zagrebu) i rekli su mi da ga mogu donijeti. Da li itko ima iskustva koliko to traje i da li cu dobiti zamjenski uređaj?

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
cruc1al kaže...

Bok ljudi, kupio sam novi iPhone 6 prije tjedan dana,i od prvog dana imam problem sa ekranom koji se nekad tokom koristenja ugasi (snimio sam i uploadao na youtube,lakse je za objasniti: 

). To mi se desi par puta dnevno (nekada uopce ne), i kad zaljucam i otkljucam mobitel,normalno radi.Probavao sam sve moguce, i dosao do zakljucka da nema veze sa software-om, isto se desavalo i nakon sto sam ga resetirao i sve pobrisao. Buduci da je pod garancijom (Slovenskom), zvao sam Store ( Dućan d.o.o u Zagrebu) i rekli su mi da ga mogu donijeti. Da li itko ima iskustva koliko to traje i da li cu dobiti zamjenski uređaj?

odnesi mob u apple store ili gdje kod vas vec to gledaju, ako je tvoj problem tj ako si ti nesto zeznuo, nista od moba, ako je kod njih neka greska sa produktom dobit ces na licu mjesta novi. 

ne znam kako kod vas, ali kod mene u Svici moras otici bas u Apple Store jer oni imaju Apple Diagnostiku pa mogu odmah na licu mjesta da ti pogledaju kvar, dok vjerovatno ti moras dati mob i cekati par tjedana dok ga posalju u Apple i sve to. 

ne gine ti da ga odneses, drugacije ne mozes nikako da to rijesis. 

16 godina
cruc1al kaže...

Ovo nije problem s ekranom, nego s GPU driverom rekao bih, ili konekcija s flat kabelom

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
13 godina
neaktivan

Nisam nista zeznuo,imam ga tjedan dana, cak sam odlucio cekati da garancija prođe da ga jailbreakam.

16 godina
lol kaj bi 2 godine cekal za JB

nosi to na servu, max 7 radnih dana ako je 6ica, dobijes zamjenski ako je kod operatera garancija
12 godina
neaktivan
Iphone 6

zna li netko postoji li ovakva maskica za iphone 6 -

i vrijedi li ovakva maska ovolikih novaca - maska 

ova omogućuje javlja na mob preko ovog metalnog

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nakon updatea 8.2.1. na "šestici" sam primjetio kada otključam ekran da se ikone za jačinu signala i ime mreže smanje tj. da promjene veličinu fonta. To se ne dogodi uvijek nego nekad. Nije nikakav problem sve radi normalno ali takve mi stvari jako upadaju u oko i čudi me da je Apple pustio takav propust. Nadam se da će izać neki hotfix za to jer sad ne mogu otključat telefon, a da ne gledam da li će se to dogodit

12 godina
Iphone 6

I ja to skuzio na 5s mislio sam da umisljam. Mozda su to namjerno napravili

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

I ja to skuzio na 5s mislio sam da umisljam. Mozda su to namjerno napravili

Čitao sam jučer to. Nema objašnjenja da li je namjerno ili ne ali ugl nije do uređaja nego do iOS-a tako da su pogođene i 5 i 5S i svi koji su instalirali update

16 godina
mile1989 kaže...

zna li netko postoji li ovakva maskica za iphone 6 -

i vrijedi li ovakva maska ovolikih novaca - maska 

ova omogućuje javlja na mob preko ovog metalnog

ne niti vjerojatno nikad....Lockscreenu na iOSu moze imati dva oblika, normalni (staticni) sa satom i obavijestima ili za multimediju. Ne postoji nacin da se uredi prikaz UIa drukcije nego kako je Apple..

12 godina
neaktivan
Iphone 6

meni se svaki put cijela gornja traka smanji nakon sto ga otkljucan, i signal, wifi/3g, sat, postoak baterije. evo sad sam probo 10 puta za redom i smanji se svaki put.

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
ParaNO1d kaže...

Nakon updatea 8.2.1. na "šestici" sam primjetio kada otključam ekran da se ikone za jačinu signala i ime mreže smanje tj. da promjene veličinu fonta. To se ne dogodi uvijek nego nekad. Nije nikakav problem sve radi normalno ali takve mi stvari jako upadaju u oko i čudi me da je Apple pustio takav propust. Nadam se da će izać neki hotfix za to jer sad ne mogu otključat telefon, a da ne gledam da li će se to dogodit

sto vec ima 8.2.1 ? meni je jos uvjek na 8.2 i nemam update-a.

17 godina
neaktivan
siick_bubble_gumm kaže...
ParaNO1d kaže...

sto vec ima 8.2.1 ? meni je jos uvjek na 8.2 i nemam update-a.

Krivio sam dodao 8.2.1. 8.2 tamo se događa navedeni problem

13 godina
Iphone 6

Ne vidim zbog cega bi se to trebalo nazivati problemom. Jednostavno, na lockscreenu sat se nalazi na sredini ekrana pa ima vise mjesta, dok kad otkljucas prelazi u notification bar i stoga se font smanjuje. 

Nece se to rjesiti, to je tako isprogramirano, nije sigurno neki developer iz Apple slucajno povecao font.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To je tako tek od ove verzije pa je malo bezveze. Nisi shavtio. Uvijek je font na lock screenu bio veći nego kad se otključa. Nego nakon updatea ta animacija u kojoj se vidi smanjenje fonta nakon otključavanja izgleda dosta loše i upada u oči

10 godina
neaktivan

može neka slika ili video kako to izgleda jer nisam napravio update na novi ios

17 godina
neaktivan
barabones kaže...

može neka slika ili video kako to izgleda jer nisam napravio update na novi ios

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1856030

I imaš video odmah ispod prvog posta. Događa se na svim uređajima koji su na 8.2

12 godina
neaktivan
Iphone 6

meni se to opce tako ne napravi, do sad otkad sam na ios 8.2 sam otkljuco mob bar 200 puta i nije se dogodilo ni jednom. a primjetiombi sigurno, al ovo s videa je fakat iritantno, zas ne probas ponovno stavit softver?

1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
mile1989 kaže...

meni se to opce tako ne napravi, do sad otkad sam na ios 8.2 sam otkljuco mob bar 200 puta i nije se dogodilo ni jednom. a primjetiombi sigurno, al ovo s videa je fakat iritantno, zas ne probas ponovno stavit softver?

takodjer. ni ja nikad nisam to primjetio. 

15 godina
Iphone 6

Imam jedno pitanje u vezi iphona. Namjeravam kupiti preko amazona iz njemacke (ako se ovi s njuskala ne urazume s cijenama). Znam da Androidi nemaju hrvatski jezik. Da li tko zna kakva je situacija s iphonom i jezikom?

0 0 hvala 0
16 godina
Ima hrvatski...ali ne znam zasto preferirate to bas :D
12 godina
Iphone 6

Svaka čast tko može imati HR jezik na mobitelu.

2 2 hvala 0
15 godina
Ja imam, na iOSu je sve super prevedeno.
11 godina
odjavljen
Iphone 6
ja na engleskom drzim svog. i svako koji sam do sada imao je bio na engleskom a zivim u Svicarskoj ( njemacki kanton ) sta cu engleski najbolje :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 6

Vidim ovaj oglas na Njuskalu 

http://www.njuskalo.hr/iphone-6/iphone-6-vakumirano-oglas-14824103

Ima neko neka iskustva ?  Fora je da se mob narucuje i Njemacke. Platis mu 100kn akontacije i ostalo kad stigne mob.  Moguca je primopredaja. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice