Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 448.554
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Iphone 6

Jedan mali osvrt na iOS 8.2, sa moje strane! 

Upustio sam ga i na iPhone i iPad, razlike ima u samom startu, za iPhone je količinom i veličinom za preko jednu trećinu veći!! 

I ono nešto, aplikacija za iWatch nije došla na iPad, što i nije čudno, ali, zbog nekih detalja, možda je trebala ipak doći! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Iphone 6
Ne kuzim sto za trecinu veci?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
10 godina
neaktivan
Skillzor70 kaže...

Pozdrav, nazalost morati cu malo ici offtopic....

Ovako preko njuskala sam narucio IPhone 6 16gb Space Gray, znaci IPhone je u vakumu. Provjerio sam IMEI pise samo serijski broj i not activated, ali sada vas pitam dali cu ja smijeti sutra otvoriti paket pred dostavljacem jer ipak platio sam ga 4000kn i nebih htio prevaru dozivjeti. Pod paket ne mislim samo izvaditi iz koverte/kutije vec kompletno cijeli mobitel raspakirati. Sada sam gledao par scam videa na youtubeu pa me trtavica uhvatila hahaha.

IMEI check: http://iphoneimei.info/?imei=354433066069423

Ovo je par slika od prodavaca i cini mi se da je pravi, vase misljenje?

Ništa se ne moraš brinuti

Ja sam isto uzeo kod čovjeka iz firme

dobiješ otpremnicu koja je zamjena za račun, dobiješ garancijski list koji nije ovjeren

slobodno s tom otpremnicom i garancijom odeš u najbliži tcentar i oni će ga ovjeriti

i to je to 

a ovo što piše not activated to mora tako biti

jer čim ga otvoriš, spojiš na net on se aktivira 

14 godina
Mitch kaže...

Na iPhone-u mu je update bio skorom 600 mega nečega, uvijek zaboravim te jedinice pravilno napisati, a na iPad-u je bio nešto manji od 390, pretpostavljam čisto zbog iWatch aplikacije i samih postavki iOS-a kako na iPhone-u tako i na iPad-u!!

ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...
Mitch kaže...

Na iPhone-u mu je update bio skorom 600 mega nečega, uvijek zaboravim te jedinice pravilno napisati, a na iPad-u je bio nešto manji od 390, pretpostavljam čisto zbog iWatch aplikacije i samih postavki iOS-a kako na iPhone-u tako i na iPad-u!!

To je zato sto se ocistio cache....cekaj dva tjedna pa ces vidjet, ali moguce je da se smanjilo malo, tesko za trecinu bas

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
ATJLučko kaže...
Mitch kaže...

iphone5 i ipad3 otprilike ista velicina, 278mb na ipadu, na iphone ne znam tocno, no brijem da je bilo isto tu negdje.

11 godina
neaktivan
barabones kaže...
Skillzor70 kaže...

Ovako preko njuskala sam narucio IPhone 6 16gb Space Gray, znaci IPhone je u vakumu. Provjerio sam IMEI pise samo serijski broj i not activated, ali sada vas pitam dali cu ja smijeti sutra otvoriti paket pred dostavljacem jer ipak platio sam ga 4000kn i nebih htio prevaru dozivjeti. Pod paket ne mislim samo izvaditi iz koverte/kutije vec kompletno cijeli mobitel raspakirati. Sada sam gledao par scam videa na youtubeu pa me trtavica uhvatila hahaha.

dobiješ otpremnicu koja je zamjena za račun, dobiješ garancijski list koji nije ovjeren

slobodno s tom otpremnicom i garancijom odeš u najbliži tcentar i oni će ga ovjeriti

i to je to 

Sve je dobro proslo, telefon radi samo me postarina dosla 160kuna bio sam wtf al ajde, platio sam.

Find me here |||: Steam: |CRO|Vitaly™ ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina www.mrcine.org
10 godina
neaktivan
Skillzor70 kaže...
barabones kaže...
Skillzor70 kaže...

i to je to 

Sve je dobro proslo, telefon radi samo me postarina dosla 160kuna bio sam wtf al ajde, platio sam.

160 kn wtf ?????

pa od kud ti ga je slao i kojom poštom ?

13 godina
Valjda je natrpo sve one sigurnosne stvari :(
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
barabones kaže...
Skillzor70 kaže...
barabones kaže...
Skillzor70 kaže...

i to je to 

160 kn wtf ?????

pa od kud ti ga je slao i kojom poštom ?

Iz Zagreba je poslano HP Expressom, a to je cca. 180km od mene.

Find me here |||: Steam: |CRO|Vitaly™ ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina www.mrcine.org
13 godina
Iphone 6

To je zato sto hp za placanje pouzecem uzima ili 10kn ili odredeni postotak od iznosa, ovisno sto je vise. Tako da za velike iznose ispadne solidna svotica. Zato je bolja opcija overseas jer naplate samo fiksnu postarinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
assassin.st kaže...

To je zato sto hp za placanje pouzecem uzima ili 10kn ili odredeni postotak od iznosa, ovisno sto je vise. Tako da za velike iznose ispadne solidna svotica. Zato je bolja opcija overseas jer naplate samo fiksnu postarinu.

Mozda su na vrijednost posiljke piknuli gore... tko ce ga znat.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
Iphone 6

Samo smo nekoliko dana na 8.2 verziji, a već stiže najava novog 8.3!!!!! 

Pa tko može i smije takvom podrškom nezadovoljan od strane Jabbuke?!?! 

LINK; http://www.gsmarena.com/apple_outs_ios_83_beta_3_now_available_for_developers-news-11526.php

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Dali ste i vi primjetili da je IPhone 6 sporiji od 4s ili sam samo ja to primjetio? Znaci jučer sam probao uc u app store trebao sam bar minutu čekati da se učita aplikacija, iz Facebooka u messinger da ne govorim koliko treba, a o internet nije pohvalno brz uz 4G.

Edit: Ne svađajte se koji je bolji koji je losiji, ovo je samo moje misljenje. Ali napominjem da sam između 4S i 6 imao i flagship androide pa moza su mi se sjecanja pobrkala. haha

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 11:18 (Skillzor70).
14 godina
Iphone 6

to zato jer je cijeli IOS8 loš..

spor,trom,bugovit..

od ios6 nisu napravili ništ pošteno i zato mi se ios sve manje sviđa

0 4 hvala 0
12 godina
Iphone 6

Sta pricas ti pa moj 5s leti jedino me youtube zivcira.

2 0 hvala 1
14 godina
rapajic_st kaže...

to zato jer je cijeli IOS8 loš..

spor,trom,bugovit..

od ios6 nisu napravili ništ pošteno i zato mi se ios sve manje sviđa

Dragi kolega, ja sa svojim Jabbuka gadgetima i sa najnovijom 8.2 verzijom OS-a sam vrhunski zadovoljan!!!! 

Sve dela, bez ikakvog trunka sporosti, tromosti, da ne spominjem bugovitosti!!!! 

Jedino što je nepoznanica u cijeloj jednadžbi je, sa kojim gadgetima Jabbuke vi raspolažete konkretno?!?!

ATJ Lučko
14 godina
odjavljen
Iphone 6

Također, imao 5s dok je bio na iOS 7, radio je odlično

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6

Vjeruj mi i na io8 tj 8.2 radi super. Stvarno nemam nikakvih laggova.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iphone 6

ja nemam nikakvih problema

mob leti i radi savršeno

nikakvih trzanja i sporosti

ulazak u app store nema veze s mobitelom nego do app store servera koji je možda sporiji nego inače

0 0 hvala 0
14 godina

moguće da je na 8.2 sve bolje.. sa 8.1 ja nisam baš ..

sjećam se kad sam uzeo i4s i ios 5.1.1 mislim da je bio na njemu, uglavnom neka varijacija ios5 je bio .. pojam kako softver mora raditi..

i ako te baš zanima, i5s je službeni mob, a i6 privatni ..

11 godina
Iphone 6

ja trenutno na običnoj 5, 8.2 sve radi ko po loju, jedino cekam jailbreak za 8.2 da mogu stavit 60fps snimanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...

Vjeruj mi i na io8 tj 8.2 radi super. Stvarno nemam nikakvih laggova.

Ne sumnjam ja da on radi odlično, iOS je takve naravi, buttery smooth :)

16 godina
iOS8.2 i 6+ radi mrak....
kao i Android 5.1 i N6

Uff sad mi je pretezak odabir :D
Imam 6+, predivan i svida mi se izrada i batka, ali sve ostalo na N6

BTW 6+ je uzasno skup u HR hebate....pa za 7100 (64GB) model se da uzet prebolestan ultrabook.
12 godina
Iphone 6

Pa nije ni N6 jeftin. Meni je N6 ruzan ali je odlican uredaj to stoji. 

Ako vec imas 6 plus mislim da ti se ne isplati zafrkavat i mjenjat ga. 

Covjece pa ja svog 5s nebi dao za nista a kamoli 6 i 6plus. Imam i htc m8 sluzbeni al iphone je iphone makar kad to napisem ispadam idiot i neki ce rec da ne vidim dalje ibtakve stvari. 

Mobitel ima sve sto ti treba,aplikacije su maksimalno optimizirane i radi odlicno. 

Ja sam se bio nabrijao na 6icu ali sam odustao jer me ovaj sluzi stvarno super. 

Necu sad tu pisat bajke svatko voli nesto drugo ako tebi vise odgovara N6 samo naprijed jos jednom velim odlican telefon.

ja osobno ostajem vjeran jabuci privatno,slizbeno sam na m8 sad odkako mi je dosao lolipop imam problem sto mi net ne radi dobro i neznam zasto.

5 0 hvala 0
16 godina
Iphone 6

Ma uređaji su fenomenalni.

Ali OS ne mogu smislit ni jedan ni drugi.

FB, Instagram, Whatsapp, iCloud i Camera Roll rade fantastično na iOSu.

S druge strane, fali mi sve što mogu napraviti na Androidu (prilagoditi sebi).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...

Pa nije ni N6 jeftin. Meni je N6 ruzan ali je odlican uredaj to stoji. 

Ako vec imas 6 plus mislim da ti se ne isplati zafrkavat i mjenjat ga. 

Covjece pa ja svog 5s nebi dao za nista a kamoli 6 i 6plus. Imam i htc m8 sluzbeni al iphone je iphone makar kad to napisem ispadam idiot i neki ce rec da ne vidim dalje ibtakve stvari. 

Mobitel ima sve sto ti treba,aplikacije su maksimalno optimizirane i radi odlicno. 

Ja sam se bio nabrijao na 6icu ali sam odustao jer me ovaj sluzi stvarno super. 

Necu sad tu pisat bajke svatko voli nesto drugo ako tebi vise odgovara N6 samo naprijed jos jednom velim odlican telefon.

ja osobno ostajem vjeran jabuci privatno,slizbeno sam na m8 sad odkako mi je dosao lolipop imam problem sto mi net ne radi dobro i neznam zasto.

Jesi probao factory reset na M8? Sorry na off topicu, ja imam M8, radi odlično na LP, s tim da sam napravio factory reset (uvijek to radim u različitim inačicama, bio to iOS ili Android)

Dosada od miljarde uređaja iz mog gušta koje sam promijenio, nisam ljubitelj iOS-a, ali moram priznati da mi je iP5s ostavio odličan dojam

12 godina
Iphone 6

Nisam radio nista skinuo LP i ueza me i wifi i posatkovni. Stvar je u tome da par minjta radi i odjednom ne radi i to od trenutka kad se azirirao LP tak da nije dobrelefona nekbdo softwarea. Iskreno neznam nista od tih stvari po androidu ubjek furam stock. 

4 0 hvala 0
11 godina
omomomomoomm kaže...

Nisam radio nista skinuo LP i ueza me i wifi i posatkovni. Stvar je u tome da par minjta radi i odjednom ne radi i to od trenutka kad se azirirao LP tak da nije dobrelefona nekbdo softwarea. Iskreno neznam nista od tih stvari po androidu ubjek furam stock. 

Daj ne dolazi pijan na forum :D

16 godina
odjavljen
Skillzor70 kaže...

Nadajmo se, ali imao sam par "mušica" sa racunom, naime racun je sa vise telefona(6) te covjek nije dobio garancijski list, a koliko sam upoznat racun kao racun ne vrijedi kao garancija bez jamstvenog lista kojeg ovaj telefon nema to jest, covjek ga nije dobio vec samo ovaj racun(otpremnica) sa 6 IP6 na njemu.

Ovo je od mog starog 4S iz Vipa i bez ovoga nebi mi uvazili samo racun kao garanicju.

Za iPhone ti treba samo IMEI, ne treba ni racun, a ni garancijski list.

I to sto su te jednom zatrazili si vjerojatno naisao na zaposlenika koji je ili nov, ili totalno tup.

Ja sam iPhone 5 nosio u tcom, jednostavno se izgasio i vise nije radio. Cak ga ja nisam tamo kupio, vec preko njuskala od lika koji ga je uzeo na produzenje ugovora. Ukratko, u roku od tjedan dana sam dobio novi. Nitko me nista nije pitao, a ni trazio. Niti su imali pravo. U najgoru ruku bih kontaktirao Apple i sve bi se rijesilo kroz dan-dva.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice