Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 448.551
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Iphone 6

ali, ima rijesenje koje ce ti mozda olaksat i pomoc. kontakte koje zelis stavi u favorite, odi u postavke->mail,kontakti,kalendari->prikaz u listi apk. i tu aktiviraj da ti prikazuje favorite. znaci kad otkljucas mob, dvaputa kliknes home tipku, i zatim iznad prozora aktivnih aplikacija imas kontake koje zelis.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iphone 6

Sta iphone 6 nema mogucnost osobnog hotspota ?

edit... google riješio problem :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2015 19:04 (barabones).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Iphone 6

Ima 

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
11 godina
neaktivan
Iphone 6

Moze neko odgovorit na prethodni post ? hvala..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 6

Dostupan nam iOS 8.2, je li ga tko instalirao i isprobao već

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone 6

nadam se da će omogućit micanje apple watch aplikacije, to je stvarno besmisleno, onaj tko kupi sat neka skine aplikaciju sa stora..

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6

Sta sa novim iosom dolazi i taj app? Dal se isplati skinut uopce taj 8.2?

0 0 hvala 0
16 godina
Pa zar je ne možeš hideat? Nemam iP kod sebe trenutno, pa ne mogu probat. A Apple neće dati da ju makneš, baš da bi te bola u oko i natirala da kupiš Watch :) Ima to logike s njihove strane.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
Ja sam ga skinuo na iP5C i na iPad2 i moram priznat da mi iPad2 malo ljepše radi ...
14 godina
neaktivan

Evo ja skinuo iOS 8.2 na običnoj šestici. Nema nikakvih poboljšanja u radu mobitela, mislim i prije je super radio. Ispravljeno je jako puno bugova navodno, iako ja nisam vidio ni jedan do sad. Najveća glupost je što instalira Apple Watch aplikaciju koju je nažalost nemogu deinstalirati. Šta je najtragičnije ne radi ni store u aplikaciji preko kojeg bi trebao skidati aplikacije za Apple Watch. Tako da čisti bloat, pogotovo za one koji ne misle kupovati sat.

14 godina
odjavljen
rbalic kaže...

Evo ja skinuo iOS 8.2 na običnoj šestici. Nema nikakvih poboljšanja u radu mobitela, mislim i prije je super radio. Ispravljeno je jako puno bugova navodno, iako ja nisam vidio ni jedan do sad. Najveća glupost je što instalira Apple Watch aplikaciju koju je nažalost nemogu deinstalirati. Šta je najtragičnije ne radi ni store u aplikaciji preko kojeg bi trebao skidati aplikacije za Apple Watch. Tako da čisti bloat, pogotovo za one koji ne misle kupovati sat.

Budi sretan što imaš Apple, pa ti taj bloat neće usporavati mobitel (khmm Samsung)

16 godina
@rbalic, jeli je mos sakrit?
14 godina
neaktivan
Iphone 6

Jedino ako je staviš na drugu stranicu nekog foldera :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 6

da, stavili su taj apple watch, ali ne smeta, samo ga makneš u extra folder i to je to, a sa iOS 8.2 jedino što se možda meni čini da se preko noći baterija ne prazni, isključim ga prije spavanja s punjača i ujutro kad se probudim baterija i dalje na 100%, prije je nešto malo bilo potrošilo da s tim da nisam ni skužio  da mi je sada bio bluetooth uključen što je kod mene inače isključen i nisam ga ja uključivao, wifi je naravno bio uključen, sve u svemu, ništa pretjerano, više neki psihološki update bih ja to nazvao, a ako nam se posreći da se nabavi apple watch jednoga dana, dobro će nam doći ta ikonica hehehe :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 6

Vidim na njuškalu se iphone drzi prek 4k kn. 

Mjenjao bi Samsunga Galaxya S5 za IP.  Kolko vidm doplata bi prek 1000kn bila. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ima ih i za 3500. Past ce njemu cijena brzo... nemaju ljudi bas tolko love na bacanje.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
Iphone 6

GalaxyS5 su vec na 2500kn. 

IP6 nema ni jedan ispod 4k kn, ima za 3,5k kn s razbijenim ekranom i oni spameri s mobitelima iz njemacke novim. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Iphone 6

ima li kakav info o jb ios 8.2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
kale_fotograf kaže...

Dostupan nam iOS 8.2, je li ga tko instalirao i isprobao već

yes. 

Don't junge people by their looks.
11 godina
odjavljen
Iphone 6
Tough Armor :)
Don't junge people by their looks.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Iphone 6

Pozdrav, nazalost morati cu malo ici offtopic....

Ovako preko njuskala sam narucio IPhone 6 16gb Space Gray, znaci IPhone je u vakumu. Provjerio sam IMEI pise samo serijski broj i not activated, ali sada vas pitam dali cu ja smijeti sutra otvoriti paket pred dostavljacem jer ipak platio sam ga 4000kn i nebih htio prevaru dozivjeti. Pod paket ne mislim samo izvaditi iz koverte/kutije vec kompletno cijeli mobitel raspakirati. Sada sam gledao par scam videa na youtubeu pa me trtavica uhvatila hahaha.

IMEI check: http://iphoneimei.info/?imei=354433066069423

Ovo je par slika od prodavaca i cini mi se da je pravi, vase misljenje?

Find me here |||: Steam: |CRO|Vitaly™ ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina www.mrcine.org
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 18:08 (Skillzor70).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skillzor70 kaže...

Ovako preko njuskala sam narucio IPhone 6 16gb Space Gray, znaci IPhone je u vakumu. Provjerio sam IMEI pise samo serijski broj i not activated, ali sada vas pitam dali cu ja smijeti sutra otvoriti paket pred dostavljacem jer ipak platio sam ga 4000kn i nebih htio prevaru dozivjeti. Pod paket ne mislim samo izvaditi iz koverte/kutije vec kompletno cijeli mobitel raspakirati. Sada sam gledao par scam videa na youtubeu pa me trtavica uhvatila hahaha.

znam da ti overseas da da pogledas prije paket, a za druge neznam..Iako zar nisi mogao naci nekoga u blizini a ne bas izazivat preko poste 

11 godina
neaktivan
MSN kaže...
Skillzor70 kaže...

znam da ti overseas da da pogledas prije paket, a za druge neznam..Iako zar nisi mogao naci nekoga u blizini a ne bas izazivat preko poste 

Radi se o HPExpressu, imam ih par blizih, ali su cijene pre napuhane i probao sam 2 kontaktirati, nisam dobio odgovore.

Find me here |||: Steam: |CRO|Vitaly™ ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina www.mrcine.org
14 godina
neaktivan
Iphone 6

s ovim ce biti sve u redu, koliko vidim ima racun od ht, ne vjerujem da ce te zeznuti

edit: vidim da je i uzeo preko firme, ne vjerujem da bi se isao zezat s prijevarom , a na firmu su bili mobiteli

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 18:04 (MSN).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
MSN kaže...

s ovim ce biti sve u redu, koliko vidim ima racun od ht, ne vjerujem da ce te zeznuti

edit: vidim da je i uzeo preko firme, ne vjerujem da bi se isao zezat s prijevarom , a na firmu su bili mobiteli

Nadajmo se, ali imao sam par "mušica" sa racunom, naime racun je sa vise telefona(6) te covjek nije dobio garancijski list, a koliko sam upoznat racun kao racun ne vrijedi kao garancija bez jamstvenog lista kojeg ovaj telefon nema to jest, covjek ga nije dobio vec samo ovaj racun(otpremnica) sa 6 IP6 na njemu.

Ovo je od mog starog 4S iz Vipa i bez ovoga nebi mi uvazili samo racun kao garanicju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 18:13 (Skillzor70).
14 godina
neaktivan
Skillzor70 kaže...
Nadajmo se, ali imao sam par "mušica" sa racunom, naime racun je sa vise telefona(6) te covjek nije dobio garancijski list, a koliko sam upoznat racun kao racun ne vrijedi kao garancija bez jamstvenog lista kojeg ovaj telefon nema to jest, covjek ga nije dobio vec samo ovaj racun(otpremnica) sa 6 IP6 na njemu.

neznam sada dali vrijedi ili ne, meni su cesto mobiteli primili i bez racuna ali nisam nikad iphone nosio, a sto se tice racuna, kada ja uzmem preko firme mobitele, a ako sam ih narucivao preko web shopa, oni mi na mail posalju racun, te kada nosis uredaj na garanciju taj racun vrijedi, samo ga sprintas ili ovima u servisu posaljes na mail ovisno kako žele..ali kao sto kažem nikada nisam nosio iphone na servis :)

edit: ovaj jamstveni  list koliko  znam nemora biti ispunjen, evo primjera, imam z3 i nisam uopce dobio jamstveni list taj s mobom, ali kada sam ga nosio na servis jer me nesto zezao mikrofon, normalno priznali , samo sam im dao racun gdje su vidjeli kada je kupljen i to je to, cak mob nije ni kupljen kod nas i nije bilo nikakvih problema 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 18:16 (MSN).
11 godina
neaktivan
MSN kaže...
Skillzor70 kaže...

neznam sada dali vrijedi ili ne, meni su cesto mobiteli primili i bez racuna ali nisam nikad iphone nosio, a sto se tice racuna, kada ja uzmem preko firme mobitele, a ako sam ih narucivao preko web shopa, oni mi na mail posalju racun, te kada nosis uredaj na garanciju taj racun vrijedi, samo ga sprintas ili ovima u servisu posaljes na mail ovisno kako žele..ali kao sto kažem nikada nisam nosio iphone na servis :)

edit: ovaj jamstveni  list koliko  znam nemora biti ispunjen, evo primjera, imam z3 i nisam uopce dobio jamstveni list taj s mobom, ali kada sam ga nosio na servis jer me nesto zezao mikrofon, normalno priznali , samo sam im dao racun gdje su vidjeli kada je kupljen i to je to, cak mob nije ni kupljen kod nas i nije bilo nikakvih problema 

Kod mene je bilo drugacije, kada sam ja nosio svoj 4S zbog pokvarene WI-FI antene, nisu htijeli primiti bez tog lista, na svu srecu imao sam ga kod sebe, ali inace bih morao opet otic doma i nazad se vracat, a vozim se 70km u jednom smijeru znaci potrosio bih jos dodatna 2h.

13 godina
Iphone 6

Ja sam nosio kanadski 5s bez ijednog papira, samo sam znao da je mlađi od god dana i nisu za ništa pitali. Sve vide po imeiu i apple dopušta to

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6

Iphone nisam nosio pa neznam al za htc one me u agramu nisu pitali za nista samobsu imei ocitali

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice