A to je ona 4g + opcija? Jer ja na 5s na 4g nemogu dobit vise od nekih 12mbps u centru zagreba niti igdje drugdje gdje sam probao.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da to je 4g + opcija.
valjda misli na uporabu baterije dok je ekran upalje...
pisali smo vec o tome, oko 8-9 h na wifi, sat manje na 3g.
7 sati na 3G-u? Ne vjerujem, možda 5 i nešto, ali 7 mi se ne čini moguće. Ne zbog samog mobitela, već ovog našeg retardiranog signala koji štuca na svakom koraku.

Pozdrav imam jedno pitanje. Vlasnik sam iphona 6 i skuzio sam da mi se onaj dio ekrana oko home tipke, donji lijevi i desni ugao mobitela kad stisnem lagano mice prema dolje. Jel to "normalno" ili?
Pozdrav imam jedno pitanje. Vlasnik sam iphona 6 i skuzio sam da mi se onaj dio ekrana oko home tipke, donji lijevi i desni ugao mobitela kad stisnem lagano mice prema dolje. Jel to "normalno" ili?
Nažalost nije, jesi možda dirao šarafčiće oko ulaza za punjenje? Možda nisu do kraja pričvršćeni
Nisam jer je mobitel pod garancijom da nebi bilo...
Nisam jer je mobitel pod garancijom da nebi bilo...
Imaš jako jeftino (1-2$) te posebne šarafcigere za naručiti na ebayu pa možeš probati dali možeš još malo zategnuti te šarafčiće. Ako te toliko nesmeta možda najbolje da ni nenosiš na servis jer ćeš vjerojatno biti bez moba neko vrijeme kako ovi naši to sređuju na servisima.
Nije tako strasno. A bolje da bjezim od servisa jer ako ga se ovi u Agramu uhvate sredit ce taj dio a ostale ce zaj....
Dat ce ti novi mob, apple ne popravlja uređaje nego mjenja za nove s novim jamstvom, učini to
To nisam znao. Hvala ti budem otisao sutra do servisa
Dat ce ti novi mob, apple ne popravlja uređaje nego mjenja za nove s novim jamstvom, učini to
Hahaha Apple ali ne i mi xD Iako najbolja opcija ti je da odeš u Sloveniju, tamo sam po drugim forumima čuo da se daju novi iPhonei, sada vjerojatno sve ovisi o vrsti kvara.. Ako imaš živaca i volje za takvo šta možeš otići kod Agrama ili iSylea pa čisto pitati kako i šta oko toga umjesto da im samo pošalješ pa nekon tjedan dana dobiješ odbijenicu ili slično.
Daju se i tu, namjerno sam trgao tipke tj klikao home 10000 puta da steka i dobio nov mob. Sve što agram radi u vezi applea, ide preko applea i dobiješ novi mob. Dobih novi 5s tako prije 2 mj cca
Namjerno si kliknuo 10000 puta?
Daju se i tu, namjerno sam trgao tipke tj klikao home 10000 puta da steka i dobio nov mob. Sve što agram radi u vezi applea, ide preko applea i dobiješ novi mob. Dobih novi 5s tako prije 2 mj cca
Haha zanimljivo, ali snašao si se. Ma znam da ima i kod nas da ti daju novi samo kažem slabije su šanse, posebno jer mi njegov kvar ne zvuči kao ozbiljniji. Ili zategnuti/promjeniti šarafe ili komplet novi ekran. Ali neka ode pa vidi, ako bi dobio novi to je super
Nije to ozbiljan kvar ali nervira. Pogotovo jer to bas i nije jeftina igracka...
Hahaha Apple ali ne i mi xD Iako najbolja opcija ti je da odeš u Sloveniju, tamo sam po drugim forumima čuo da se daju novi iPhonei, sada vjerojatno sve ovisi o vrsti kvara.. Ako imaš živaca i volje za takvo šta možeš otići kod Agrama ili iSylea pa čisto pitati kako i šta oko toga umjesto da im samo pošalješ pa nekon tjedan dana dobiješ odbijenicu ili slično.
Daju daju i nasi. Ja sam dobio novu šesticu nakon mjesec dana jer mi crkla home tipka tako da samo ga ti odnesi u servis dok je još pod garancijom.
Daju daju i nasi. Ja sam dobio novu šesticu nakon mjesec dana jer mi crkla home tipka tako da samo ga ti odnesi u servis dok je još pod garancijom.
Koji naši. Gdje si kupio uređaj. Recimo VIP, frendica ima Lumiu 630 stara ni pola godine. U zadnjih 2 mjeseca je bila 3 puta na servisu i sad je još. Uvijek isti problem, a rješenja od nikud. Sad su rekli da će promjeniti matičnu ploču. Ja ne želim da mi neko raskopa iPhone i da neko mesari na njemu. Ako mi nešto bude s tako skupim uređajem očekujem novi, a ne takve gluposti. Tako da zato pitam ko to daje novi, jer nisam to još čuo kod nas
agram servis daje nove uređaje
dostavio u servis i dobio novu 4-ku, 5-icu (više komada) unutar garancije
Namjerno si kliknuo 10000 puta?
Da, a jedan 5s sam u stiske stavio da mu 3 dana bude stisnut lock button. Bio je kodiran na kanadsku mrezu, dali novog na sve xD
@paranoid lumie mesare, iphone ne
Kad zamjene mobitel u agramu, jel dobijes novi zapakirani uređaj u kutiji ili samo uređaj?
Kad zamjene mobitel u agramu, jel dobijes novi zapakirani uređaj u kutiji ili samo uređaj?
dobijes samo uredjaj, jer i kada predajes uredjaj na servis ne dajes kutiju i opremu nego samo uredjaj.
dobijes samo uredjaj, jer i kada predajes uredjaj na servis ne dajes kutiju i opremu nego samo uredjaj.
To su refurbished uređaji, znači isto kao kada vi date svoj na popravak, oni riješe sve probleme i kada je mobitel 'kao nov' daju drugima umjesto njihovog pokvarenog.
imam pitanje oko servisa, imam nekih problem oko kucista, vec sam pisao o tome da kad se zagrije da zna onako gornji dio pucketat kad ga se stisne, i jedan dio mi je malo izbocen, oce li mi ovi u servisu radit probleme ako je mobitel izgreban sa strane pa da mi kazu da je ovo nastalo prilikom pada?
imam pitanje oko servisa, imam nekih problem oko kucista, vec sam pisao o tome da kad se zagrije da zna onako gornji dio pucketat kad ga se stisne, i jedan dio mi je malo izbocen, oce li mi ovi u servisu radit probleme ako je mobitel izgreban sa strane pa da mi kazu da je ovo nastalo prilikom pada?
Pa pucketa i moj G3, pa šta mora biti hermetički zatvoren. Pa plastika diše - to je normalana stvar da pucketa. Meni TV pucketa kada se ohladi...pa i dan danas radi.
Šta bezveze dižete dramu oko takvih stvari. Tebi da je toliko stalo do mobitela ne bi ti bio ogreban, nego bi isti dan kada si kupio mob, kupio i masku i zaštitnu foliju.
Pa ako ti je izgreban sa strane očito da ti mogu reči : Navedena izbočina se pojavila usljed pada - a dokaz su ogrebotine sa strane.
Fuj maska na mobitelu 😄
Fuj maska na mobitelu 😄
Slažem se...ali rađe dam za masku 50kn nego za ekran 200 eura.
Ja isto ne volim maske na mobitelima. Kupio sam silikonsu prozirnu za "šesticu" ali nije mi to to. Mobitel kad ne koristim držim na posebnoj krpi tako da nikad nije na stolu. Kad ga nosim u džepu u njemu je samo on, a ako je jakna ili sako u pitanju onda u unutarnjem džepu i nikad se nije izgrebao od toga. 4S mi je bila stara 2 godine i bez jedne ogrebotine, a isti način sam koristio. Ljudi mi se smiju i kažu kao držiš mobitel na krpi, pa kupio si ti njega, a ne on tebe. Ali posebno vodim brigu o takvim stvarima, laptop, mobitel, tv
definitivno sam odlucio preskociti 6icu dobar frend ju je kupio nedavno pa cesto tipkam po njoj i ne vidim ni jedan razlog osim veceg ekrana da ga mjenjam za mon 5s. Otvaranje aplikacija je sasvim indenticno. Cekam 6s da vidim ak ce bit kaj zanimljivog.
da se razumijemo 6 je odlican mobitel al nije npr 2000kn bolji kolko bi morao nadodat za njega kad bi prodao svoga.
Imat cu ja iphon 6 za prodat cim dobijem novi iz agrama. I prelazim na android. Iskreno i nisam bas odusevljen ios-om
Imat cu ja iphon 6 za prodat cim dobijem novi iz agrama. I prelazim na android. Iskreno i nisam bas odusevljen ios-om
Sve je u redu s iOS-om, ali kad nema normalnog file explorera i copy paste dokumenata mogu smisljat brda i doline, al nis od tog.