Ja imam plavi i nikakvo gubljenje ili guljenje boje do sad nemam. Al dobro meni je od prvog trena u maski.
Ja imam plavi i nikakvo gubljenje ili guljenje boje do sad nemam. Al dobro meni je od prvog trena u maski.
Jučer sam baš do 0 posto otišao, čisto da vidim i stvarno, meni je Spotify teško pokvaren kad ovo radi, iako sam ga par puta komplet clean instalirao, on i dalje po svoju. Ili će oni prije update ili Apple, al meni na 17.2.1 Spotify izgleda nešto ne valja kako treba.
Sve ostalo radi kako treba, a kad je idle ništa ne troši
Probaj instalirati beta verziju Spotifyja, pa vidi kako se ona ponaša.
Pro model gledam i sve sam više nekako za plavu i ja.
Uzet cu u iStyle kaljeno kada dobiju, a masku mislim da cu prozirnu od spigena.
Pro model gledam i sve sam više nekako za plavu i ja.
Uzet cu u iStyle kaljeno kada dobiju, a masku mislim da cu prozirnu od spigena.
Ja imam plavi pro i zaista sam zadovoljan. Svakak preporuka.
Ma za plavu sam zato napisao da sam pročitao, nisam iskusio niti vidio zato se i ograđujem :) https://www.ikream.com/iphone-15-pro-discoloration-should-you-buy-black-blue-or-natural-titanium-72613
Vjerujem da u maskici nema problema niti će bit, i da je ovo na webu možda svega par primjera od desetaka tisuća prodanih.
Ja gonjam svog u natural titanium boji, no s plavim caseom kupljenim u istyleu :)
Znači cijeli dan mi mob samo na stolu sjedi, tu i tamo sam samo malo YT upalio, i sad ga otvorim i vidim ovo. Ja ne znam što je taj 17.2.1 napravio
To je sad 100% problem neke aplikacije, jer idle time označava da nešto stalno čeka nešto. Nema šanse da je do OS-a. Jesi ugasio background refresh za aplikacije koje ne koristiš toliko odnosno za koje su nebitne notifikacije itd?
Znači ipak nije do Spotifyja? Ne znam može li se na iPhone uređajima, ali na Androidu imaš opciju prisilnog zaustavljanja aplikacija tako da su one kompletno zatvorene u pozadini i da nisu pokrenute. Ako se to može napraviti, probaj prisilno zatvoriti Spotify, YouTube, Facebook i Instagram, pa ostavi mobitel na stolu i vidi kako se onda ponašaju.
Da li je ta statistika korištenja baterije u postavkama jedino što iPhone daje ili možeš instalirat neku drugu aplikaciju za pregled statistike? Na Androidu možeš instalirat GSam Battery Monitor, dati joj pristup detaljnijoj statistici i onda ti govori baš sve u detalje što je sisalo koliko baterije, što je "budilo" u stanju mirovanja, koliko puta u detalje. Pogledaj na AppStore ima li neka aplikacija koja bi radila isto, možda ti može dati više detalja o bateriji.
Znači cijeli dan mi mob samo na stolu sjedi, tu i tamo sam samo malo YT upalio, i sad ga otvorim i vidim ovo. Ja ne znam što je taj 17.2.1 napravio
To je sad 100% problem neke aplikacije, jer idle time označava da nešto stalno čeka nešto. Nema šanse da je do OS-a. Jesi ugasio background refresh za aplikacije koje ne koristiš toliko odnosno za koje su nebitne notifikacije itd?
Facebook da ali Discord ne mogu ugasti refresh jer imam server + par prijatelja s kojim samo preko njega komuniciram. Ali ne dobivam puno notifikacija.
A i da želim nema ga u opcijama za ugasit Background Refresh haha. Izbrisat ću ga i probat par postavki pa vidim
Facebook da ali Discord ne mogu ugasti refresh jer imam server + par prijatelja s kojim samo preko njega komuniciram. Ali ne dobivam puno notifikacija.
A i da želim nema ga u opcijama za ugasit Background Refresh haha. Izbrisat ću ga i probat par postavki pa vidim
Probaj sa app po app pa vidi jel koji od njih. Trajat će ali ćeš barem znati. I onda bug report 
Znači ipak nije do Spotifyja? Ne znam može li se na iPhone uređajima, ali na Androidu imaš opciju prisilnog zaustavljanja aplikacija tako da su one kompletno zatvorene u pozadini i da nisu pokrenute. Ako se to može napraviti, probaj prisilno zatvoriti Spotify, YouTube, Facebook i Instagram, pa ostavi mobitel na stolu i vidi kako se onda ponašaju.
Da li je ta statistika korištenja baterije u postavkama jedino što iPhone daje ili možeš instalirat neku drugu aplikaciju za pregled statistike? Na Androidu možeš instalirat GSam Battery Monitor, dati joj pristup detaljnijoj statistici i onda ti govori baš sve u detalje što je sisalo koliko baterije, što je "budilo" u stanju mirovanja, koliko puta u detalje. Pogledaj na AppStore ima li neka aplikacija koja bi radila isto, možda ti može dati više detalja o bateriji.
Ako je do prisilnog zaustavljanja, neka jednostavno "izbriše" iz aktivnosti sve aplikacije, pa neka pričeka koju minutu i uključi ponovnim otvaranjem one bitne a Spotify i neke druge suspektne neka ne dira nekih par sati dok bude mogao uočiti mjerenja, relevantna!
ATJ Lučko
ekipa, kod slanja whatsapp voice poruka, kad držite onu tipku (dole desno), da li vam se ponekad dogodi da kao daju prestane držat i ništa ne snimi?
Nisam gledao ostale trgovine i modele, ali je u iStyle-u je cijena išla dolje...15 pro 256gb sa 1490e na 1400e...
U recentu su ti apsolutno sve slike (whatsapp,viber,screenshot,kamera itd itd).
Ti možeš kreirati novi album i nazvat ga kako god hoćeš i onda nakon što uslikaš i slika se spremi 'tagirat' ju da pripada albumu XY(ovom kaj si ranije kreirao), i onda sve te slike buš vidio i u tom albumu, al bome i u recentsima.
Bar tako mislim, i ja sam novi IOS korisnik.
Pozdrav ekipa!
Ne znam gdje da potam pa cu tu probati...
Imam iPhone 12 mini i sad zelim sve slike i video prebaciti na Laptop, i sa mobitela onda sve obrisati...mene zanima da li ce to sve biti vidljivo kad se logiram sa novim mobitelom Iphone 15 Pro, ato ne zelim..zelim onda od nule poceti sa slikama i svime..
iOS 17.3 dostupan (nadogradnja iPhone 15 Pro je 773,2MB)
Pozdrav ekipa!
Ne znam gdje da potam pa cu tu probati...
Imam iPhone 12 mini i sad zelim sve slike i video prebaciti na Laptop, i sa mobitela onda sve obrisati...mene zanima da li ce to sve biti vidljivo kad se logiram sa novim mobitelom Iphone 15 Pro, ato ne zelim..zelim onda od nule poceti sa slikama i svime..
zakaj ne migriraš sve s 12ice direktno na iphone 15? Prilikom postavljanja telefona možeš odabrat da ti sve pošalje s jednog uređaja na drugi.
Ne zelim...imam previse slika i svega..sto zelim na comp staviti i onda obrisati tako da na novom nemam nista vise..
@Miki_16 Trebao bi moći to napraviti. Prebaciš sve na komp i onda ih obrišeš na iCloudu ako su i dalje tamo.
Ekipo koja je fora sa Easy Upgrade programom od iSytle-a, isplati li se?
Ekipa, može mišljenje u vezi Iphone 15 Pro Max 256GB. Imam priliku zamjenit svoj Iphone 14 Pro 128gb (stanje 10/10,kutija,original kabel,račun, baterija 90%) star godinu i četiri mjeseca za Iphone 15 Pro Max 256GB star 3 mjeseca(stanje 10/10, baterija 100% praktički samo raspakiran,kutija,kabel,račun,garancija) uz doplatu od 500€. Je li po vama to ok prelazak, tj. je li to ok deal za zamjenu? Jedino je taj IP15 kupljen u A1 Slovenija, ali mislim da to ne bi trebalo nikakav problem predstavljati što se tiče garancije za ne daj Bože. 
Ekipa, može mišljenje u vezi Iphone 15 Pro Max 256GB. Imam priliku zamjenit svoj Iphone 14 Pro 128gb (stanje 10/10,kutija,original kabel,račun, baterija 90%) star godinu i četiri mjeseca za Iphone 15 Pro Max 256GB star 3 mjeseca(stanje 10/10, baterija 100% praktički samo raspakiran,kutija,kabel,račun,garancija) uz doplatu od 500€. Je li po vama to ok prelazak, tj. je li to ok deal za zamjenu? Jedino je taj IP15 kupljen u A1 Slovenija, ali mislim da to ne bi trebalo nikakav problem predstavljati što se tiče garancije za ne daj Bože. 
Ovisi kolko te žulja 500 ojra te naravno 15 pro max je 6.7'' zaslon dok je tvoj 14 pro 6.1'' - vidi jel ti paše veći mob (meni supruga ima 15 plus dok ja imam 15 pro i nema šanse da bi ja ikad prešao na tolki zaslon).
Kaj se tiče performansi 15ica ta ima novi procesor (razliku nebuš skužio), tip zaslona je isti (samo dijagonala veća), nisam još siguran za kamere, al sve u svemu ti moraš odlučit, ponajviše 500€ i 6.7'', želiš li to :)
Ekipo koja je fora sa Easy Upgrade programom od iSytle-a, isplati li se?
to ti je zdravo seljački leasing za mobitele. Plaćaš svotu X na Y mjeseci i nakon tog roka MORAŠ isti vratit i zamjenit za drugi (novi kao) i nastavit mjesečno plaćanje, ili ako ne želiš nastavit taj 'leasing' onda moraš još nekaj nofca dat da u potpunosti otkupiš uređaj koji si 'rentao'.
Jel netko zna kako uključiti NFC? pokušavam onu certiliju aktivirati za dokumente pa traži nfc, a kad prislonim iphone na dokument ništa se ne događa.
Jel netko zna kako uključiti NFC? pokušavam onu certiliju aktivirati za dokumente pa traži nfc, a kad prislonim iphone na dokument ništa se ne događa.
Ako sam dobro shvatio, to bi trebalo biti u meniu; Postavke - Kontrolni centar - NFC!
Samo ga iz ponuđenog trebate zelenog + prebaciti u listu crveni - iznad!
Ako sam dobro shvatio, to bi trebalo biti u meniu; Postavke - Kontrolni centar - NFC!
Samo ga iz ponuđenog trebate zelenog + prebaciti u listu crveni - iznad!
Evo slika iz control centra nema ga tamo. Ni na pretrazi isto ništa ne izbacuje. Stvarno ne kužim kako ga onda uključiti, a uputa nigdje... baš iskomplicirano.