Nakon tjedan i pola nisam primjetio nikakve probleme koji se hajpaju svugdje. No doduše većinom je to sve klikbejt. Par usera prijavi problem ovi napuhnu do neba za par klikova više. Ajfon ko ajfon.
Nije to nikakav hajp nego jednostavno ljudi ne znaju koristit mobitele. Upale Wi-Fi, mobilne podatke da rade istovremeno, pa lokaciju na visoku preciznost cijelo vrijeme, NFC, BT, 50-ak intenzivnih aplikacija otvorene u isto vrijeme, YouTube u pozadini i još pritom surfaju. Pod takvim uvjetima, ne postoji mobitel koji se neće zagrijat i to je sasvim normalno. Moj Poco X5 Pro kad se jako koristi isto zna doći do temperature od 37°C. Najhladniji mobitel koji sam imao bila je Xperia XA2 Ultra; u idleu 22°C, u radu do 35°C s tim da se ta toplina iz vana uopće nije osjetila jer je mobitel i po najvećoj vrućini bio mlak na dodir.
Moje misljenje je da su oni,kao i svi drugi primili brdo narudzbi koje ne mogu isporuciti.
Iz "Linksa" su mi rekli da je isporuka u roku 40 radnih dana.
Nisam otkazao,imam 2 narudzbe na cekanju,ako mi jave ranije prepustiti cu nekom s foruma ako zeli rezervaciju besplatno.
Ne zamjerite ali jedan zanimljivi polu-off topic za buduce vlasnike :
Imao sam negativno iskustvo s "Gomibo" trgovinom koju je neki forumas preporucio,zato mi je i ostala u pamcenju kako nisam nigdje mogao naci uredaj,cijeli dan im je stajalo da su iPhone 15PM 256GB crni i plavi "in stock" ,dostavljamo kroz 3 radna dana.
Ja naravno,brze bolje narucio i platio,bio uzbuden i sretan jer se borim vec 3 tjedna da dobijem taj uređaj više i da me ne vuku svi za nos.
Kad ono,10 sati nakon sto sam platio stize mail : "Zao nam je,vas uredaj ocekujemo kroz 7 dana a isporuku kroz 10-13 dana.
Posaljem mail sa upitom i trazim objasnjenje. Zasto jos uvijek na stranici stoji da je uredaj "in stock" i dostavljanje kroz 2-3 radna dana.
Evo već 32+ sata od kako nisu odgovorili na 2 maila,chat nemaju naravno,kad zoves - dobivam poruku da se telefon naravno ne koristi - na kojoj god domeni pokusao. (Irska,Njemacka)
Zatrazio od Revoluta chargeback,Revolut rijesio,unutar 24h su pare na račun sjele nazad. (svaka preporuka za Revolut - customer support im je FANTASTICAN,rijesili su mi vec barem 2-3 grde situacije od kako ga koristim)
Što se Gomibo trgovine tiče,čini mi se da im je 90% pozitivnih ocjena te tih 4.6 na TrustPilotu fejk na najjače.
Imaju cenzuru "loših" reviewsa.
Dakle, kao naše trgovine. 😂
Honor 70 se nikad ne ugrije u radu a sve je popaljeno....Nego kako se pregrijavanje moze rijesiti softwerski?;)