Apple iPhone 8/8 Plus, rasprava!
- poruka: 637
- |
- čitano: 224.606
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
ja sam davno presao na ips, i mnogo mi vise odgovara ips nego amoled
sad kad uzmem neki noviji samsung iz galaxy s, neka mucnina me uhvati, konkretno ovo je slucaj od galaxy s6 edge+
Nov iphone 8 kupljen u VIp-u.
Izvadjen upaljen i aktiviran normalno,odma u pocetku kamera stekala lagano i za 3-4 min poceo stopat,ugasi se i samo se vrti onaj krug na crnom ekranu.
Nekom poznato?
Baterija je kriminal na iOS 11.3 na 8 plus. Glavni forte uređaja su sjebali.
Pozdrav, presao sam na iPhone nakon godina koristenja Androida. Uglavnom nabavio sam iPhone 8 preko T-mobilea prije 2 tjedna. Skuzio sam da su rubovi na straznjoj strani di staklo dolazi do metala dosta grubo/ostro, i citajuci malo o tome, to tako nebi trebalo bit. Pa me zanima da li vi imate slicnu situaciju, i ako da jeste mozda vracali uredaj za novi? Te da li mi je bolje odnjeti uredaj u T-centar ili u Store ili iStyle? Pretpostavljam da bi trebao dobiti novi uredaj po Apple standardima u Americi (vecina izvora je od tamo).
To budem svakako, samo me zanima da li da uredaj predam u Store ili u T-centar, nekako vise vjerujem Storeu, jer oni su ipak zaduzeni samo za iPhone
Ali vidim da i ti imas iPhone 8 (plus verziju, ali isti vrag), pa mi reci da li su tvoji rubovi ostri na tim prijelazima ili je potpuno glatko kada predjes prstom?
Ako nekog zanima, odnio sam uredaj u Smartson, slozili se samnom da rubovi nebi trebali biti ostri, za dva dana evo me sa novim iPhonom na kojem sve stima. Dobio sam replacement model.
Frendica mi je nakon dugo koristenja iPhone 6 uzela Galaxy S8. Jednostavno android nije za nju. Nudi se iPhone 6 zlatni u odlicnom stanju i sa novom baterijom, te Galaxy S8 star doslovno dva dana (Orchid Grey) za iPhone 8/8 Plus. Ako neko zeli neka se javi u inbox
A eto stavio sam po nek se ljudi nude, vidit cemo za nadoplatu
Kakva je baterija na osmici obicnoj i koje su prednosti ili mane recimo na iphone 7 .U cemu se razlikuju jeli bolje kupiti 7 za manje para nego 8 ako su razlike neznatne?
vazna mi je baterija,brzina i kamnera
Kako se logovati na aple imam akaunt i popunjen mi je iclod.Kako staviti da se nove slike i podaci ne aplouduju na icloud
Ima li iko sa obicnom malom osmicom.Kako sluzi baterija i da li je 64 memorije dovilno jer imam preko 100 aplikacija i puno slikam
Nema toga uporaba memorije i iclouda?
I imam jos da pitam kako da namjestim svjetklo za obavjesti
Buduci si ti ona mutava Besana koja i na forumu.hr drka sa ovakvim pitanjima i ovo ti je valjda peti iPhone koji koristis (a i dalje ku*ca ne znas) trazi sama gdje je to u postavkama 😒
Ne znam o cemu pricas a i mislila sam na to led svjetlo
umoči ga u vodu
Osobno sam imao sličnih problema, i sa zvučnikom i sa utorom za punjenje na iP6+!
Riješio sam ih sa oštrom čačkalicom koju sam malo držao u vodi da malo smekša i lagano “pohvatao” svu prljavštinu, uspješno!
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)