Meni se svida story fora je.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bas samn htio pitati zasto ljudi pate na taj iMessage uz Wapp, Viber i FB Messenger?
Umjesto da služe kao alat, postaju simbol. Blesavo
Sasvim slučajno naišao na zaštitnu foliju za Iphone 8 i 7 za samo 22 kn
https://www.ekupi.hr/Savvies-SU75-zastitna-folija-za-Iphone-8-7-1197666.aspx
i silikonske za samo 30 kn
https://www.ekupi.hr/Silikonska-maska-za-Iphone-8-7-zlatna-1213247.aspx
https://www.ekupi.hr/Silikonska-maska-za--Iphone-8-7-1184228.aspx
https://www.ekupi.hr/Silikonska-maska-za-Iphone-6s-roza-1213249.aspx
https://www.ekupi.hr/Silikonska-maska-za-Iphone-8-7-srebrna-1213248.aspx
Bas samn htio pitati zasto ljudi pate na taj iMessage uz Wapp, Viber i FB Messenger?
Očito da je nekima teško skinuti jedan app na mobitel... Na kojem su navodno appovi praktički najbitnija stvar. Ni ja ne razumijem uopće.
Ispada da iph ima fast od prije ALI eto u 2017oj je to sluzbeno sa novim modelom i sada je to kao fjučr (sitnim slovima..mogli ste puniti fast od ...2013e da ste kupili jaci punjac...)
Naravno plus sad su im udovoljili zelji da doplatis za to ;) Naravno cijena sitnica ;)
Naravno plus sad su im udovoljili zelji da doplatis za to ;) Naravno cijena sitnica ;)
samo trolaj ti i tebi slicni i budite ljubomorni i jadni sa vasim korejskim i kineskim sranjima...pustite nas ostale na miru da uzivamo u svojim mobitelima i ne gadite nam temu
samo trolaj ti i tebi slicni i budite ljubomorni i jadni sa vasim korejskim i kineskim sranjima...pustite nas ostale na miru da uzivamo u svojim mobitelima i ne gadite nam temu
da li je u povijesti covjecanstva izaslo nesto gore / losije / katastrofalnije od ajfona i iosa? tako nesto jos svijet nije vidio.
samsung i android koji nije cisti, pixel moze proci ali ovo ostalo je Bože sačuvaj
Wow nemoj da se ponavljam. Napisao sam ti u drugoj temi ;) Skraceno zaboli te neka stvar sta pisem i gdje.... Ukratko FO ...
E da a gdje se ono iphone proizvodi? USA? hmmmmmmmmmmmmm
E da a cinio ono ekran koristi? Baterije? Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ovo nije trolanje vec realnost koju neki ne mogu prihvatiti ! i8 nije nista drugo nego i7s s tim da sada nudi kao navodno brzo punjenje koje je identicno kao i na i7 sa jacim adapterom tako da....
Nudi brzo punjenje kao sto android proizvodjaci nude endoskop, mikroskop, OBD2 i slicne dodatke. Mozes prikopcati ali moras doplatiti....
Tonči e daj proičitaj zadnjih par postova i obrisi ove postove od debila koji se NE VEZANI sa iphone 8 niti imaju iphone i dolaze pljuvati ovdje po svemu sta ima veze sa Apple proizvodima hvala,i ne nisam fanboy appla samo mi se neda citat prepirke u iphone 8 temi "da li je android bolji ili iOS i kako je iphone smece" hvala
Ko je debil vidi se iz tvog posta. De napisi spisak sta zelis citati pa ce forumski "debili" tebi ispuniti zelju... Jer ti si ipak najvazniji ovdje....
Zasto niakd ni na jednoj temi o andoridu ili uredjaju na androidu nisam proctioa nsita slicno ovome. Nikad niko i nigdje ne govri drugima sta ce pisati ili smiju li uopste pisati. To samo na ios i/ili iphone temi mozes procitati.....
daj proičitaj zadnjih par postova i obrisi ove postove od debila koji se NE VEZANI sa iphone 8 niti imaju iphone i dolaze pljuvati ovdje po svemu sta ima veze sa Apple proizvodima hvala,i ne nisam fanboy appla samo mi se neda citat prepirke u iphone 8 temi "da li je android bolji ili iOS i kako je iphone smece" hvala
u cemu je problem, samo se uzvrati istom mjerom na proljeve tipa ovog: "ljubomorni i jadni sa vasim korejskim i kineskim sranjima" (koja btw brisu pod sa ajfonom),
koji su napisani od strane maloumne, frustrirane, retardirane djecurlije kojima je tata digao kredit na 5 godina da kupit ajfon, da bi mogli biti glavni u kvartu kad se igraju u pijesku.. a ne samo da nemaju pojma o tehnologiji, nego nemaju pojma o zivotu..
i onda kad uzvratis istom mjerom onda si debil? pa ne znam bas tko je debil.. bez mozga
a joj da.. mi koji nemamo para za ajfon stalno nesto kukamo, pa kupimo jos skuplji mob..
daj proičitaj zadnjih par postova i obrisi ove postove od debila koji se NE VEZANI sa iphone 8 niti imaju iphone i dolaze pljuvati ovdje po svemu sta ima veze sa Apple proizvodima hvala,i ne nisam fanboy appla samo mi se neda citat prepirke u iphone 8 temi "da li je android bolji ili iOS i kako je iphone smece" hvala
u cemu je problem, samo se uzvrati istom mjerom na proljeve tipa ovog: "ljubomorni i jadni sa vasim korejskim i kineskim sranjima" (koja btw brisu pod sa ajfonom),
koji su napisani od strane maloumne, frustrirane, retardirane djecurlije kojima je tata digao kredit na 5 godina da kupit ajfon, da bi mogli biti glavni u kvartu kad se igraju u pijesku.. a ne samo da nemaju pojma o tehnologiji, nego nemaju pojma o zivotu..
i onda kad uzvratis istom mjerom onda si debil? pa ne znam bas tko je debil.. bez mozga
a joj da.. mi koji nemamo para za ajfon stalno nesto kukamo, pa kupimo jos skuplji mob..
Alne zato sto je skuplji nego sto je bolji ;) A ne mora biti skuplji dda bi bio bolji i obicno i nije ;) I hej ne moras doplatiti za adaptere ;)
u cemu je problem..
Problem je u tome što ne doprinosite raspravi. Meni ste npr simpatični dok uvjeravate nekoga (čitaj: sebe) zašto je vaš "kinez" bolji od iPhonea, ali nisu svi kao ja. Netko bi možda volio pročitati utiske, dobra i loša iskustva, probleme, preporuke za dodatke... ali im je do takvih postova teško doći zbog nekolicine vas.
Dobre aplikacije...ovisi o potrebama ali generalno Week Cal, Numerical, Outlook, aNote...
Postavke si prelistaj i vidjet ces i sam sto i kako treba. Ukljuci Find my iPhone u iCloud-u (moras si prvo napraviti acc). Backgroun app refresh iskljuci sve sto ti ne treba.
u cemu je problem..
Problem je u tome što ne doprinosite raspravi. Meni ste npr simpatični dok uvjeravate nekoga (čitaj: sebe) zašto je vaš "kinez" bolji od iPhonea, ali nisu svi kao ja. Netko bi možda volio pročitati utiske, dobra i loša iskustva, probleme, preporuke za dodatke... ali im je do takvih postova teško doći zbog nekolicine vas.
Otvori temu problemi i preporuke i tamo necemo pisati. Ovo je generalna tema o iphoneu 8.
Otvori temu problemi i preporuke i tamo necemo pisati. Ovo je generalna tema o iphoneu 8.
Ili da otvorimo tebi blog pa da te ne moramo gledati kako cendraš? Kad može Todorić, možeš i ti
Dobre aplikacije...ovisi o potrebama ali generalno Week Cal, Numerical, Outlook, aNote...
Postavke si prelistaj i vidjet ces i sam sto i kako treba. Ukljuci Find my iPhone u iCloud-u (moras si prvo napraviti acc). Backgroun app refresh iskljuci sve sto ti ne treba.
"Backgroun app refresh iskljuci" kaj je ovo?
Ili da otvorimo tebi blog pa da te ne moramo gledati kako cendraš? Kad može Todorić, možeš i ti
Ja cendram? Zbog cega? Mogu sebi priustiti sta god zelim ;) I imam sve sto zelim ;) Ja ne placem i dizem kredit da sebi prisutim kopiju samsugna s8 ;) Kupicu S8 ;)
Tipicni balkanski menatlitet. U zivotu zelis iphone i golfa ili passata. kad to imas uspio si u zivotu ;)
Kupio iPhone 8 Plus cekam dostavu kako sam hype sta prelazim sa androida na iOS bit ce ogromna razlika kolko sam vidio u fluidnosti i kvaliteti kamere.
Sa kojeg androida prelazis da ocekujes veliku promjenu?
Ekipa sa ovoga sam promjenio na Iphone
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6294&idPhone2=8131
Ekipa sa ovoga sam promjenio na Iphone
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6294&idPhone2=8131
sa g3 ce ti biti ogromna razlika sta god da si uzeo, ne samo iphone.
imao sam g3 izmedu ostalih, i mogu rec da je najtrzaviji mob ikad. stariji g2 je bio fludniji. kad bolje razmislim svi prije njega i poslije njega su bili osjetno fludniji (osim kad se flasha custom rom)..
u svakom slucaju ces bit zadovoljan i ostat ces paf kad vidis razliku.
ne govorim samo zato sto si uzeo iphone, nego isto bi ti bilo po tom pitanju da si uzeo bilo koji android flagship ove godine.
sretno s novim mobom :)