Smijesno mi je i citati ovo, ajmo se vratiti na temu i iPhone.
Samo da zadnje dodam da je, između ostalog, ekran bio preosjetljiv i reagirao je i kad ga nisi dirao. Otud "fundamentalna greška". Cijeli UX im je fundamentalna greška, i nemam vremena čekat 12 mjeseci da nešto poprave. Mislim da su curved ekrani samo gimmick da izgledaju lijepo dok ih ne koristiš. Ne služe nikakvoj svrsi, kao što je kolega gore i rekao (i LG V30 ima featureove, a nema zakrivljen ekran). Ništa što je rekao nije svojstveno zakrivljenom ekranu.
da, znam da ne razumijes. ipak si ajfonas
"ekran bio preosjetljiv i reagirao je i kad ga nisi dirao" what??' whaaaaat? s ovim si pokazao svoje "znanje". dalje nema rasprave. uzmi svoj ajfoncic i uzivaj.
kad shvatis da je ekran reagirao na DODIR koji je bio slucajan jer dlanom diras rub, onda se javi, pa procitaj sve ispocetka. bit ce ti lakse.. ustvari vjerojatno teze..
ne sluze svrsi? tocno, ne sluze ako ne koristis funkcije namjenjene tome, koje sam naveo par postova ranije.
btw i v30 ima zakrivljeni ekran, tj prednje staklo, samo ste se ekran ne prostire bas skroz do ruba uredaja preko tog stakla kao kod zamazunga, nego prestaje bas na tom pregibu. i isto je lako prstom skrolat preko ruba..
"znanje" se prosipa standardno.. ali me to na ovoj temi ne cudi.. cak ocekivano.
i inace mi osobno zakrivljeni ekrani izgledaju RUZNO, ali koristi imaju, treba znat i probati ponekad nesto novo. samo ovce vide dalje od nosa kao i uvijek..
ja budala pokusavam biti realan na ajfon temi.. e budaleeee
kolega ATJLučko volim i ja tebe, tako da se ne sekirat.. pusaaa