Zeza Google Chrome

poruka: 23
|
čitano: 13.547
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Zeza Google Chrome

POzdrav,

zašto mi se Chrome ruši..reinstalirao sam ga več 10 put i ista stvar..javlja da nemam adobe shockwave instaliran..onako samo me izabi iz igrice i pokaže tužni smajlić...pa ako neko zna šta bi bilo..jer imama instaliranog i sad sam ga baš instalirao i ista pričaa

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Zeza Google Chrome
reinstaliraj Adobe Shockwave....a ako to ne radi updateaj taj sto vec imas (stavi na noviju verziju...)
kolko god tresli,zadnja kap ide u gaće ;)
14 godina

probao sam i nejde...samo se sruši..i piše da se srušio shockwave player...

14 godina

piše ovako "The following plug in has crashed: Shockwave Flash "....neznam zašto se ruši

16 godina
tido35 kaže...

piše ovako "The following plug in has crashed: Shockwave Flash "....neznam zašto se ruši

Pocisti zaostetke i sve u compu sa CCleanerom...

Softwer
14 godina

ok evo da probam

15 godina
Zeza Google Chrome

i meni se javlja taj problem... ja sam nedavno cistio chrome vsa cclenarom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

i meni se javlja taj problem.

Meni se isto dešavalo to, jučer sam ga nadogradio na verziju 17.0.963.46 pa za sad nisam primjetio taj problem.

- ako već nisi ažuriraj ga na novu verziju.

https://twitter.com/#!/Mario1990_Bug
14 godina

evoga opet..očistio sam ga i opet sere...evo sad ću ga updateti

17 godina
Zeza Google Chrome

Jučer je objavljena nova verzija Chrome-a. Probaj deinstalirati chrome i flash. Obriši sve što zaostane od chrome-a na hardu i registry. Instaliraj najnoviju verziju chrome-a i flasha. Možda proradi.

http://www.Hedonist385.in
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

ej da javimmmprobao sam svašta...i novi flash i novi crome i ista stvar

14 godina
Zeza Google Chrome

evo da ne otvaram neku drugu temu. Imam problema sa Chrome kad sam dulje vrijeme na njemu. Jednostavo ne radi click to back gumb. I to se često događa. Mislim radi ali dođe do nekoga čekanja stranice i nikako da vrati na prethodno gledano. Kad počistim CCleanerom sve ok, ali se stalno vraća. Je li riječ o bugu ili? Zna biti prilično iritantno. Evo recimo sada na forumu, otvorim temu i ne mogu se vratiti. Jedino ako kliknem normalnim klikom negdje na stranici da se vratim, ali sa back click nikako.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 21:42 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zeza Google Chrome

to je jedna od boljki Chromea, ruši se Shockwave

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Meni se chrome samo počeo freezati
Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
14 godina
Ziga kaže...

to je jedna od boljki Chromea, ruši se Shockwave

Da ali kad recimo sada otvorim novi tab u Chromu i uđem u istu temu sve normalno vraća. Bez izlaženja iz Chroma. Valjda tako mora biti. Hvala.

Edit:

Kod mene nije freeze, više kao da pokušava učitati stranicu ali ne ide jednostavno. Makar sam sumnjo na Schockwave, malo mi je to čudno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 21:53 (fighterZu).
16 godina
Zeza Google Chrome

Vjerojatno najgori i nabugovitiji preglednik ikad sklepan! Gori i od IE6. A uz to i spyware. Tko vas sili to instalirati?

http://www.sibenik-meteo.com
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Zeza Google Chrome

Evo kako je danas izasla nova verzija chromea(stable) javili se i neki problemi sa downloadom.

Nešto download sa sluzbenog sajta ne radi (mislim na setup file od 722 kb,jer ovaj veći setup preko 20 mb uredno radi). Stalno ponavlja download i na kraju dođe do greške. Vidim i na google forumu ljudi imaju sličan problem. Jeli itkome uspjelo išta nakon skidanja chroma sa službenog sajta.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 23:27 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zeza Google Chrome

Ne znam o čemu zbori kolega Blackmoon XD

Pa,meni radi sve perfektno.

Old Insomniac
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
fromcelltohell kaže...

Ne znam o čemu zbori kolega Blackmoon XD

Pa,meni radi sve perfektno.

Ma i meni radi ok, pa i sad sam na njemu i to na istoj verziji koju koristiš, i onaj problem koji sam imao prije sa click to back su izgleda rješili. No danas je izašla nova verzija chroma 18(151) i javlja se problem pri instalaciji(no riječ je samo o ovom manjem setupu sa službene stranice). S obzirom da mi ova stara verzija dobro radi, ostajem na njoj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 23:38 (fighterZu).
16 godina
Zeza Google Chrome

Ja sam 29.03. instalirao ponovo OS.XP sam stavio zbog lošeg hardware-a.

Točnije,Single Core proc imam momentalno pa zato.

Tako sam preuzeo i Chrome,ne znam koja verzija je bila tad.

Instalirao,povukao mi sve uredno preko sinkronizacije i radi k'o zmaj.

I običan surf i video i download.

Momentalno je verzija 18.0.1025.142 m

I inače nemam nikakvih problema s Chrome-om niti nakon

podužeg korištenja systema,samo povremeno deinstaliram

ako par verzija za redom nadogradi.

Skužio sam da onda zna gutat više RAM-a.

Otvara kvalitetno stranice i ne vuče se k'o krepana mačka pri tome.

A,uvijek imam bar 10-ak TAB-ova otvoreno u pregledniku.

Old Insomniac
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zeza Google Chrome

Ma ja inače imam updatane osnovne programe. Recimo ovdje imaš promjene koje su došle u novim verzijama chroma. Kod nekih se neki bugovi recimo primjete kod nekih ne. Meni je uvijek updatan na zadnju verziju(update flash plugina, ispravci nekih bugova...) no eto danas je vjerovatno nešto do njih problem sa downloadom( inače kratki opis greške: tri puta pokušava skinuti pa prekine to jest javi error,da instalacija nije uspjela). No vjerujem da će to rješiti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 0:05 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zeza Google Chrome

Ja sam prije 2 tjedna stavio win 7 ultimate 64 bit na laptop intel core duo T5870 @2,0GHz, 3Gb rama, prije sam imao xp i chrome je radio super... Otkad sam stavio win7 dugo se ucitavaju stranice, neke kao tiap fejs prestanu reagirat (tipa ne mogu kliknut na nista, nema ni hover promjene stanja misa), stranice sa javom ili shockwaveom pocnu brejkat, a quake live koji je prije letio jedva da digne i potpuno je neigriv.

Zanima me dal je stvar u OS-u, dal ce mozda pomoc ako vratim 32 btini sustav?

Hvala {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zeza Google Chrome

Meni se taj problem počeo nedavno dešavati, naime kad odem na Telemundo.com pogledati novelu, uvijek mi se sruši shockwave kad hoću pogledati određeni video, a zanimljivo inače na drugim stranicama sve radi perfektno i nemam sličnih problema osim na Telemundu. Zna li tko kako riješiti taj problem, stvarno sam više isfrustrirana zbog toga.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice