Youtube - Q&A

poruka: 11
|
čitano: 1.603
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Youtube - Q&A

Ova tema je otvorena za sva moguća pitanja o najpopularnijoj internetskoj stranici za dijeljenje korisničkih videa. No kako to biva, imam jedno pitanje :

Evo, primjetio sam da na youtube-u postoji velika većina ljudi koja pravi tutorijale, a nema originalan softver (čak postoje i tutorijali kako skinuti piratizirani sadržaj).

Moje pitanje je, kako to sve funkcionira na youtube-u? Mislim, ako netko zarađuje preko donacija na njemu (ili partnershipa), a softver koji koristi nije originalan, što se događa sa tom osobom (govorim o osobi koja živi u Hrvatskoj)?

Recimo, nekakav Hrvat dobije dosta na donacijama i na partnershipu, ali nema originalan video editor (ili screen recorder). Što se s njime događa? Dolazi li mu nekekava inspekcija ili tako nešto? Biva li tužen?

Slobodno postavljajte bilo kakva pitanja vezana za Youtube!

Unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Youtube - Q&A

BUMP

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Youtube - Q&A
Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Youtube - Q&A

Mislim da se ne dogodi ništa , jer rijetko tko će kupiti nekakav software za obradu videa pokraj pirata , zašto bi ti dolazila inspekcija 

14 godina
neaktivan
Youtube - Q&A

Gledaj, velikoj korporaciji nije problem dat par tisuća dolara za tužbu protiv tebe, koji si naspram njih ništa. Primjer ti je, da su tužili ljude što su nelegalno skidali Witchera 2...

Ali ne govorim ja o snimanju gameplaya... ja govorim da neki covjek recimo ima tutorijale za windows, popularizira se i zaradi. Ali u jednom svom tutorijalu na desktopu ima ikonicu piratiziranog screen capture softwarea.

Da li ga oni mogu provjeriti (ako je lokacija i prebivalište te osobe u Hrvatskoj)...?

Znam da u većim zemljama (USA, Njemačka), ovaj sustav radi i više nego dobro, te svaki pirat mora platiti dobru sumu novca za snimanje nečega što ne posjeduje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 19:11 (TheGh0st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Youtube - Q&A

BUMP

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Youtube - Q&A

BUMP

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Youtube - Q&A
Što stalno bumpaš? Ako netko bude imao neko pitanje,pronaći će temu...
Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
14 godina
neaktivan
Youtube - Q&A

U redu. Ionako sam dobio odgovor na svoje pitanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Youtube - Q&A

evo mene isto zanima, ako npr snimam igru dali ja krsim neka autorska prava???

ima li veze ako je igra pirati ili original?

ako da dali ista pomaze ako napisem "copyrights to EA ili neka druga korporacija "

FUS RO DAH!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Youtube - Q&A

Ne trebate se brinut nitko u Hrvatskoj ne može biti partner s youtube.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 21:24 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice