YouTube problem

poruka: 21
|
čitano: 6.264
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
YouTube problem

Pozdrav,

Kod gledanja YouTube filmica mi se pojavljuje onaj dosadni krug (kao da loada)

iako je filmić već u potpunosti skinut, tj. crvena crta je došla do kraja i makar sam jedan dio normalno odgledo.

Imam XP home edition SP3 i IE7 sa svim zakrpama.

Kod gledanja drugih filmica koji nisu YouTube sve radi normalno.

Internet veza je 2Mbit/s od T-coma

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
YouTube problem

Jesi pokušao s nekim drugim browserom? Imaš li instaliran najnoviji Flash Player?

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: YouTube problem

Imam flash najnoviji, mislim da nije do browsera.

Budem instaliro IE8 kad više ne bude u beti

16 godina
protjeran
Miro7 kaže...

Pozdrav,

Kod gledanja YouTube filmica mi se pojavljuje onaj dosadni krug (kao da loada)

iako je filmić već u potpunosti skinut, tj. crvena crta je došla do kraja i makar sam jedan dio normalno odgledo.

Imam XP home edition SP3 i IE7 sa svim zakrpama.

Kod gledanja drugih filmica koji nisu YouTube sve radi normalno.

Internet veza je 2Mbit/s od T-coma

Nije ti palo na pamet da je greška u filmiću ili ti to radi sa svime..ILI nešto skidaš sa net priko torenta ,,ako jesi onda ograniči upload.
sada; -Athlon 1.81Ghz 3000+ -Radeon X1300/X1550 -2x1 Ram DDR2 Future; -Athlon x2 5600+ 2,9Ghz -Radeon 3850 512 DDR3 -4x1 Ram DDR2
16 godina
neaktivan

Ne skidam ništa i to mi se dagađalo sa svima,

sada rijeđe nakon što sam novi flesh instaliro ali ipak se događa.

16 godina
neaktivan
YouTube problem

A jeli ti palo na pamet da probas sa firefox pa vidis hoce li ci onda bez stajanja....

AMD Athlon 4400+ x2,DDR2 4G (800mhz),M2N,Nvidia 8600GT Fata1ty profesional,Technisat ss2,LG 19 ws
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
YouTube problem

Da ne otvaram novu temu. Imam problem.

Dok se na youtubeu pušta pjesma i dok mijenjam tabove na chromeu, pjesma zastane na trenutak i dalje nastavi...

Jel itko zna u čemu bi mogao biti problem?

Hvala, pozdrav!

WithSkill
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
YouTube problem

na jednom e-mailu imam otvorena cak 3 YT kanala a ne mogu da ih izbrisem.. Mislim ostavio bih svoj glavni kanal a preostala dva izbrisao koja su sasvim slucajno napravljena jer su me prevarili sa google + i povezivanjem racuna koje ne zelim, izbrisem google + ali ovi nepredvidjeni kanali i dalje postoje. Zna li netko kako da ih izbrisem  {#}

Edit: samo na glavnom kojeg ne zelim izbrisati postoji opcija brisanja dok na preostalim dva nema te opcije da izbrisem kanal

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 16:58 (spbudy).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
YouTube problem

Znaci ovako, kad pokrenem neki video na youtubeu i npr. stavim na pola videa zasteka mi video i vise se nemoze pokrenut a onda mi zasteka cijeli firefox, onda ne mogu vise ni otici na google, samo mi stoji da se ucitava a nikad se ne ucita. Ako izgasim firefox i idem ga upalit onda se nece upalit, ako idem na chrome nece se upalit google. Onda uvjek moram restartat komp i onda net normalno radi ali youtube ima isti problem: A prije sam mogao uvjek kad se odma upali video otici do sredine i uvjek je radilo, znaci nisam trebao cekati da se učita ono na videu. Moram napomenut da sam instalirao ponvno windowse ali ne zbog toga i od tada mi se to događa. Imam instaliran adobel flash player i   adobe schokwave player, mozda moram jos nesto instalirat jer mi je ovo stvarno problem veliki. Znaci ako ocu pogledat video na 3:20 moram cekati da se ucita do tuda.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
YouTube problem

Ovaj guide bar mi je konstantno prikazan kao što se vidi na slici. Probao sam isključiti stylish, ali ne pomaže.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: YouTube problem
razor1234 kaže...

Znaci ovako, kad pokrenem neki video na youtubeu i npr. stavim na pola videa zasteka mi video i vise se nemoze pokrenut a onda mi zasteka cijeli firefox, onda ne mogu vise ni otici na google, samo mi stoji da se ucitava a nikad se ne ucita. Ako izgasim firefox i idem ga upalit onda se nece upalit, ako idem na chrome nece se upalit google. Onda uvjek moram restartat komp i onda net normalno radi ali youtube ima isti problem: A prije sam mogao uvjek kad se odma upali video otici do sredine i uvjek je radilo, znaci nisam trebao cekati da se učita ono na videu. Moram napomenut da sam instalirao ponvno windowse ali ne zbog toga i od tada mi se to događa. Imam instaliran adobel flash player i   adobe schokwave player, mozda moram jos nesto instalirat jer mi je ovo stvarno problem veliki. Znaci ako ocu pogledat video na 3:20 moram cekati da se ucita do tuda.

Probaj FF prisilino ugasit, jer vjerojatno kada ga prvi put izgasiš on kao proces ostane upaljen (ostane u memoriji, tj. ne izgasi se).

“Why is marijuana against the law? It grows naturally upon our planet. Doesn’t the idea of making nature against the law seem to you a bit.. unnatural?” ― Bill Hicks
14 godina
neaktivan
Looka kaže...

Ovaj guide bar mi je konstantno prikazan kao što se vidi na slici. Probao sam isključiti stylish, ali ne pomaže.

Onemogući Stylish i počisti sa CCleanerom

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
16 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Onemogući Stylish i počisti sa CCleanerom

Hvala, nema više guide bara!

15 godina
YouTube problem

Bok imam problem sa pokretanjem pjesama na youtubu koje su VEVO, kad idem pokrenut pjesmu izbaci mi problem kao na slici, probao sam mjenjati browsere ali ne pomaze, update flash playera isto eh i da na mobitelima ni na drugom racunalu isto neradi...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
YouTube problem

Koji ISP? Navodno Optima ima takvih problema.

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 20:43 (Marko :D).

1 0 hvala 0
15 godina
YouTube problem

Optimu imam, dali je moguce taj problem rijesiti?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grom kaže...

Optimu imam, dali je moguce taj problem rijesiti?

Ne možeš, do Optime je. Možeš nazvati službu za korisnike i pitati ih kada će to popraviti.

15 godina
YouTube problem

Aha hvala na pomoci

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
YouTube problem

Probaj možda upali. :)

http://hidemyass.com

“Why is marijuana against the law? It grows naturally upon our planet. Doesn’t the idea of making nature against the law seem to you a bit.. unnatural?” ― Bill Hicks

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Antonio kaže...

Probaj možda upali. :)

http://hidemyass.com

Ne vjerujem da će mu raditi preko web-proxyja jer web-proxy ne podržava Flash...

13 godina
protjeran
YouTube problem

Kad otvorim video, po difoltu mi je bez zvuka, pa treba uvijek pojačati. Kak to riješiti?

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice