Youtube premium

poruka: 993
|
čitano: 379.048
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Youtube premium
Hacker002 kaže...

Nositelj se ne može promijeniti, može se jedino raspustiti grupa pa napraviti nova. I opet nema garancije da će vam raditi jer većini ljudi blokira pristup turskoj, tj učita ti yt normalno ali kada klikneš na premium izbaci we couldn't verify your country, tako da ni ne možeš doći do procesa gdje ti pokazuje cijenu i aktiviraš pretplatu. Tako da ti u toj situaciji ni inial ne pomaže. Možda ti budeđ imao sreće pa ti ne izbaci tu poruku kada klikneš na premium, ali bio bi jedan od rijetkih onda..

Ja sam imao takav problem we couldn't verify your country ali sam ga rijesio. Pisao sam o tome vec u ovoj temi pa cu samo zaljepit kopirani tekst.

Edit: ako vam se ovakvo sta desi pisat ce vam vam u gornjem djelu obnovi pretplatu i nudit cijenu u staroj valuti zemlje preko koje ste imali pretplatu. To ne klikajte. Odite skroz dole i pisat ce obiteljska premium i kliknite na saznaj vise plavim slovima, onda ce vam ispravno ponudit cijenu u turskoj valuti i nece bit greske vezano za zemlju.

10 godina
jocommb kaže...
Kakva je to inial? Neka Turska virtualka ili?

Je,isto ko i ostale virtualne kartice...dopustili su registraciju i za strance.Imas par stranica prije di se spominje.

Origin_Steam: hrka11
14 godina
Youtube premium

Ekipa, želi li se netko možda pridružiti u HR youtube premium, imam par slobodnih mjesta? (javite se u inbox)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2024 8:55 (armagedon_marin).

0 0 hvala 0
11 godina
Youtube premium

Nudim slobodno mjesto u youtube premiumu.

Ako ima zainteresiranih - javite se u PP

0 0 hvala 0
14 godina
Youtube premium

Evo da javim, nakon ukidanja ukrajine prebacio sam se na tursku (iphone metoda):link

E sad ovo kolko bude trajalo, bumo vidli.

150turskih lira(cca 4 i po eura) obiteljska (solo je i manje).

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2024 7:56 (sinkee).
Moj PC  
4 0 hvala 3
15 godina
Može li se nakon aktivacije plaćanja dodavati usere u Premium plan? I je li unutra i Music?
14 godina
DarK.xy kaže...
Može li se nakon aktivacije plaćanja dodavati usere u Premium plan? I je li unutra i Music?

- možeš ako ideš legalnom metodom i platiš obiteljsku u RH. Ove zaobilazne metode nekad ne šljakaju za dodavanje novih korisnika (tako da je prije aktivacije potrebno napravit obitelj).

- ima youtube music uključen

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2024 20:51 (sinkee).
15 godina
Youtube premium

Sad mi došlo na mail, ima netko ideju kako tome doskočiti?;

YouTube Premium memberships based in India requiere safe payment issued in India.

To maintain your membership, please update your form of payment to one issued in India before December 5, 2024. If you do not update your form of payment, your membership will not renew automatically, and you will lose access to your YouTube Premium benefits.

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
dax-lax kaže...

Upravo prošla naplata u novu godinu. UKR, master revolut. Kolko će dugo tako, tek će se vidjeti. 

Bok, isto imam YTPF Ukraine na Revolut kartici i dobio warning. Što je ovo: UKR, master revolut?

12 godina
Pislje kaže...

YouTube Premium memberships based in India requiere safe payment issued in India.

To maintain your membership, please update your form of payment to one issued in India before December 5, 2024. If you do not update your form of payment, your membership will not renew automatically, and you will lose access to your YouTube Premium benefits.

Stigao isti mail za Indiju. Prije 2 godine sam samo prebacio plačanje na ženin revolut i prošlo je.

Postoji li novo rješenje ili dolazi kraj uživanja u ovoj povlastici?

13 godina
cro_scouser kaže...
Pislje kaže...

Stigao isti mail za Indiju. Prije 2 godine sam samo prebacio plačanje na ženin revolut i prošlo je.

Meni isto došao mail, na indiji sam od 2019.. Ubacio sam novu virtualnu karticu sa Revoluta i prošlo je za sada. Vidjet ćemo 5.12. jel bude i dalje igralo

14 godina
domagoj_zg kaže...
dax-lax kaže...

Upravo prošla naplata u novu godinu. UKR, master revolut. Kolko će dugo tako, tek će se vidjeti. 

Bok, isto imam YTPF Ukraine na Revolut kartici i dobio warning. Što je ovo: UKR, master revolut?

Da si prije pitao, prije bi mi stigao mail. Jep, jučer stigla poruka tak da imam mjesec dana za smisliti što ubaciti za zamjenu. Stižu mi ukrajinci u dućan svakih par dana pa bi mogao užicat haha

7 godina
Youtube premium

Evo i ja dobio za Indiju.... fuck it.... a tako sam se navuka na ovaj YT bez reklama i YT music.... a ništa pokušam i ja sa novom virtualkom u Revolutu pa ako prođe. Ako ne onda tražim novu državu :)

Uglavnom ako netko nešto novo skonta nek javi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Youtube premium

Mislim da nije više bitna država nego način za prijavit uplatu u drugoj zemlji. Sve ove kartice kaj imamo su i dalje u našoj zemlji izvađene a to gugl prepoznaje. 

Netko je spominjao da postoji neka turska usluga slična revolutu ali kartica bude s turskom adresom pa bi možda to prolazilo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
dax-lax kaže...

Mislim da nije više bitna država nego način za prijavit uplatu u drugoj zemlji. Sve ove kartice kaj imamo su i dalje u našoj zemlji izvađene a to gugl prepoznaje. 

Netko je spominjao da postoji neka turska usluga slična revolutu ali kartica bude s turskom adresom pa bi možda to prolazilo. 

Tražio sam pa nisam ništa našao, ako tebi uspije javi!

12 godina
dax-lax kaže...

Postoji, ima na mydealz opisana procedura, ali takva je kemija da je upitno je li se isplati zezati s tim. Ja sam krenio sam pa zapeo na jednom od koraka i na kraju odustao.

Ako pronadjem proceduru linkam je ovdje. 

BTW ekipi koja ima google payment profile u Turskoj i koristi revolut jos uvijek sve OK radi?

15 godina
assassin.st kaže...

Postoji, ima na mydealz opisana procedura, ali takva je kemija da je upitno je li se isplati zezati s tim. Ja sam krenio sam pa zapeo na jednom od koraka i na kraju odustao.

Ako pronadjem proceduru linkam je ovdje. 

BTW ekipi koja ima google payment profile u Turskoj i koristi revolut jos uvijek sve OK radi?

Evo procedure LINK.

Ja sam uredno napravio račun, dodao novce preko Revoluta i spojio karticu na youtube. Sad čekam nekih 15ak dana da odradi prvu naplatu pa ću biti pametniji.

Meni je išlo sve glatko. Da, moraš dat sliku putovnice i zbog tog sam se najviše mislio hoću-neću...

9 godina
Ja sam danas dobio poruku da nabavim validnu karticu.Imao sam Ukr famili Malo sam tražio oko sebe ,našao 2 frenda koji su voljni plaćati svaki po 5e mjesec i eto famili ostaje i dalje . Mislim da je ovo možda najjednostavnije riješenje.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2024 18:03 (Ivooh11).

0 0 hvala 0
10 godina
dax-lax kaže...

Ima,vec sam ne spomenuo iznad i spominjana je par stranica nazat.Inial je Turska virtualna kartica,dopustili su reg. strancima tako da možeš Napravit racun,ja sam je dodao kao novi način plaćanja pa cemo vidit sad sta će bit.

11 godina
Youtube premium

imao sam dosad single premium, jel sada mogu prebacig se na hrv obiteljski sa istom mail adresom...jel frenodvi isto daju svoju mail adresu samo ili kako?

jel nece jutub pravit probleme ako nismo svi iz istog kucanstva?

eto zanima me regularna obiteljska procedura za HR

0 0 hvala 0
12 godina
GSP kaže...

imao sam dosad single premium, jel sada mogu prebacig se na hrv obiteljski sa istom mail adresom...jel frenodvi isto daju svoju mail adresu samo ili kako?

jel nece jutub pravit probleme ako nismo svi iz istog kucanstva?

eto zanima me regularna obiteljska procedura za HR

Ja imam 5ero ljudi i svi su sa različitih adresa. Samo im pošalješ invite na mail s kojim su povezani u Youtube i kad ga prihvate imaju YT premium

11 godina
Youtube premium

kad ja dodam frenda na obiteljsku jel onda on moze sa svojim mailom tj racunom i tv npr gledati sa premium ili samo jedan uređaj tj svoj telefon

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2024 14:59 (GSP).

0 0 hvala 0
10 godina
GSP kaže...

kad ja dodam frenda na obiteljsku jel onda on moze sa svojim mailom tj racunom i tv npr gledati sa premium ili samo jedan uređaj tj svoj telefon

More bit prijavljen na vise uredjaja s itim racunom,a za gledat u isto vrijeme ne znam...upalim to na pc-u i vrti video na mobu i pc-u (oprobao sada),e sad je li moze tako stalno i duze vremena nezz.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2024 15:40 (hrka11).
8 godina
Youtube premium

Najprije objašnjenje a onda pitanje , pred dvije godine sam napravio single Premium  preko Turske koristeći Surfshark postavljen na Tursku  i bez dodavanja adrese u Turskoj odredio plaćanje preko  PBZ Visa mjesečno a sve to odradio preko mobitela do sada sve radi ok i da napomenem da kada gledam You Tube na VPN postavim Tursku ima li to efekta .

Pitanje je dali oni mogu prepoznati po sadržaju kojeg ja gledam u povijesti korištenja  da ja zapravo nisam iz Turske iako  po VPNu IP pokazuje da je Turska .

0 0 hvala 0
7 mjeseci
Upravo dobio mail od YT admin.:)

- Kako bismo mogli nastaviti s pružanjem odlične usluge i značajki, podignut ćemo vašu cijenu na 159,99 TRY mjesečno.

Obiteljska poskupljuje od 4. siječnja 2025 , bar u mom slucaju
Ahh Turska 👍🏻

0 0 hvala 0
8 godina
Youtube premium

Meni od 21.12. kad mi i ide mjesečna naplata povećali sa 57,99 na 79,99 TRY / 0,59 € , aj dobro  podnošljivo je  još uvijek 😱 . 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2024 10:00 (MUĆAK).

0 0 hvala 0
12 godina
EmP1 kaže...
Upravo dobio mail od YT admin.:)

- Kako bismo mogli nastaviti s pružanjem odlične usluge i značajki, podignut ćemo vašu cijenu na 159,99 TRY mjesečno.

Obiteljska poskupljuje od 4. siječnja 2025 , bar u mom slucaju
Ahh Turska 👍🏻

I meni stigla potpuno ista poruka, valjda ćemo nekako preživjeti to povećanje

14 godina
Youtube premium

ma lako za povećanje, samo da ne krenu ukidat kao Ukrajinu (to su nas masovno maknuli).

Jer ako i Tursku krenu čačkat, ostajemo bez mogućnosti jeftine pretplate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ivanjino96 kaže...
cro_scouser kaže...
Pislje kaže...

Meni isto došao mail, na indiji sam od 2019.. Ubacio sam novu virtualnu karticu sa Revoluta i prošlo je za sada. Vidjet ćemo 5.12. jel bude i dalje igralo

Dodao novu virtualnu, bez VPN-a. Odmah autoriziralo i potvrdilo karticu. Slijedeća naplata 03.12.

7 godina
cro_scouser kaže...
Ivanjino96 kaže...
cro_scouser kaže...
Pislje kaže...

Dodao novu virtualnu, bez VPN-a. Odmah autoriziralo i potvrdilo karticu. Slijedeća naplata 03.12.

A ništa javi onda jeli prošlo, ako je napravim i ja, ako ne onda odo na onu fintu preko Turske.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice