Youtube premium izdvojena tema

poruka: 1.418
|
čitano: 597.078
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 mjeseci
neaktivan
Re: Youtube premium
homer32 kaže...

Preko Revoluta je najjednostavije dopuniti Ininal karticu (tako su rekli i u priloženom videu). 

u Revolut app ide se na "new transfer" i onda prijenos izravno na debitnu karticu, upise se broj Ininal kartica i novac je automatski prebačen. 

pogledajte video, posljednji 5 minuta. 

Isplati li se preći na ininal Plus budući da je limit plusa 500.000 ₺

https://www.ininal.com/en/card-fees

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2024 20:22 (Witcher1).
12 mjeseci
Witcher1 kaže...
homer32 kaže...

Preko Revoluta je najjednostavije dopuniti Ininal karticu (tako su rekli i u priloženom videu). 

u Revolut app ide se na "new transfer" i onda prijenos izravno na debitnu karticu, upise se broj Ininal kartica i novac je automatski prebačen. 

Mislim da niti ne možeš prijeći na Plus kao strani državljanin. 

Isplati li se? Pa nije valjda da ti treba mjesečni limit od 13.500€?? 

12 mjeseci
neaktivan
homer32 kaže...
Witcher1 kaže...
homer32 kaže...

Prema ovome stranci mogu koristiti inial Plus. Dobro preći na plus ako želiš uplatiti na račun više od 2.750 ₺

It is the account statu for foreign ininal Plus users, offering the same features as ininal Plus. All foreign users are 

in the Global account status and money transfer fees can change . 

https://www.ininal.com/en/frequently-asked-questions-faq

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2024 20:38 (Witcher1).
12 mjeseci
Witcher1 kaže...
homer32 kaže...
Witcher1 kaže...
homer32 kaže...

Prema ovome stranci mogu koristiti inial Plus. Dobro preći na plus ako želiš uplatiti na račun više od 2.750 ₺

It is the account statu for foreign ininal Plus users, offering the same features as ininal Plus. All foreign users are 

in the Global account status and money transfer fees can change . 

https://www.ininal.com/en/frequently-asked-questions-faq

Sa iste te stranice:

If you want to increase your limit, you can call our courier to your address free of charge, sign your contract and become an ininal Plus member.

16 godina
homer32 kaže...
EmP1 kaže...
rega na Ininal je samo putovnicom ili ..
Hvala na info Homer32

Turski državljani se registriraju uz osobnu iskaznicu, strani državljani uz putovnicu.

Standardna potvrda identiteta, kao na sličnim servisima (Revolut, Wise, Curve...). Razlog: sprječavanje pranja novca.

cisto da znate da prolazi registracija i sa isteklom putovnicom....ja sam photoshopirao datum isteka, i uspio sam se registrirat

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
16 godina
Posmatrač kaže...
DangerousB kaže...

Jel ovaj ininal radi i za bosnu? Jel ko pokusavao iz bosne?

homer32 kaže...

Radi u svim državama. BiH se može izabrati iz padajućeg izbornika i za dokument i za telefonski broj. 

Jeste ali kad pokusam dodati debitnu i revolving karticu NLB banke kaze kartica nije prepoznata.... Pokusacu kasnije sa viza karticom....

Eh zbog ovog pitam kako da nadopunim?!  Znam da se nalog moze otvoriti bez problema jedino eto kako je nadopuniti

16 godina
ne punite unutar ininala, nego preko revoluta na transfer... nece nijednu prihvatit karticu preko ininal aplikacije...
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
15 mjeseci
vezano za razne pretplate pa i YT Premium preko Turske, ima li netko iskustva sa TR Gift Card na stranici Turgame.. ?

0 0 hvala 0
14 godina
Repko kaže...
Bio bih jako zahvalan ako pokazes/screenas gdje bih to trebao moci promijeniti 🙂

Najbrži kaže...
Repko kaže...
Bio bih jako zahvalan ako pokazes/screenas gdje bih to trebao moci promijeniti 🙂

https://payments.google.com/gp/w/home/settings

Ovdje? Često mi u zadnje vrijeme neće da uploada screenshot

ne moze se promijeniti zemlja, mislim da smo to vec zakljucili, kao moze se jednom godisnje ali meni još uvijek neda. vjerojatno bi trebao izbrisati turski profil ali onda ne znam da li ce izbrisati i youtube pretplatu.

problem je sto puno aplikacija koje su dostupne kod nas nisu u Turskoj i onda ih se ne moze naci na storeu.

ja koristim dva profila na play storeu, jedan turski, drugi hrvatski, jedino tako mogu instalirati/update-ati aplikacije koje nisu dostupne kod njih.

12 mjeseci
EmP1 kaže...
vezano za razne pretplate pa i YT Premium preko Turske, ima li netko iskustva sa TR Gift Card na stranici Turgame.. ?

Google Play Gift Cards su odnedavno banirane za redeem izvan turske. Nakon unošenja koda moraš popuniti i podatke gdje moraš slikati fizičku gift karticu, napisati gdje si kupila te slikati račun. 

Apple Gift Cards rade bez problema. Potrebno je promijeniti regiju Apple ID na Tursku ili napraviti novi turski Apple ID. 

15 mjeseci
homer32 hvala za info !
12 mjeseci
neaktivan
homer32 kaže...
EmP1 kaže...

Google Play Gift Cards su odnedavno banirane za redeem izvan turske. Nakon unošenja koda moraš popuniti i podatke gdje moraš slikati fizičku gift karticu, napisati gdje si kupila te slikati račun. 

Apple Gift Cards rade bez problema. Potrebno je promijeniti regiju Apple ID na Tursku ili napraviti novi turski Apple ID. 

Po tom pitanju je App Store bolji od Google Play jer bi bilo super kada bi Google kao Apple dopustio da radimo račune za neku regiju ili promijeniti trenutačnu regiju u drugu regiju bez korištenja VPN-a.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2024 16:05 (Witcher1).
14 godina
homer32 kaže...
EmP1 kaže...

Znaci isplati se napravit putovnicu za ininal, traje 10 godina a imam sigurno 6-7 aplikacija koje su kod nas skupe a ovako bi ih dobio za takvu sicu da bi si otplatio tu putovnicu vec u prvoj godini.

Ako se ulogiram na app store sa turskim apple id i skinem par aplikacija koje se placaju, te se onda odjavim i prijavim sa hrvatskim apple id jel cu moc normalno koristit te aplikacije? 

Ja sam muljao tako sa placanjem preko tih gift cardova ali regija je morala bit na turskoj pa mi onda u app storu neke aplikacije za nase trziste nisu bile dostupne za skinut. 

12 mjeseci
neaktivan
domac5 kaže...
homer32 kaže...
EmP1 kaže...

Ako se ulogiram na app store sa turskim apple id i skinem par aplikacija koje se placaju, te se onda odjavim i prijavim sa hrvatskim apple id jel cu moc normalno koristit te aplikacije? 

Ja sam muljao tako sa placanjem preko tih gift cardova ali regija je morala bit na turskoj pa mi onda u app storu neke aplikacije za nase trziste nisu bile dostupne za skinut. 

Da, moći ćeš normalno koristiti te aplikacije ako se prijaviš sa hrvatskim apple id

16 godina
Youtube premium

Jel ko probao preko aircasha da uzme youtube premium, netflix i sl... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 mjeseci
DangerousB..
YT P/ TR ..placem Air C. karticom cca 2 god ( bas prije 2 dana uredno naplaceno),
Moj kum također cca 1mj
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2024 13:50 (EmP1).
14 godina
EmP1 kaže...
Gale je legenda i svi se brinemo za njega

Ljepi moji, više ste me spominjali u ovih 2 mj nego ikada prije.
Niš stojte vi meni dobro... meni je jučer skinulo 14€ i idem toćat noge u moru

15 godina
Youtube premium

meni jučer Revolut konvertirao 189 INR u 2.06 €, obiteljski YTP na indijski način uz curry začin...

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2024 13:43 (Stric_Jura).
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 mjeseci
DangerousB kaže...
Posmatrač kaže...
DangerousB kaže...

Jel ovaj ininal radi i za bosnu? Jel ko pokusavao iz bosne?

homer32 kaže...

Radi u svim državama. BiH se može izabrati iz padajućeg izbornika i za dokument i za telefonski broj. 

Jeste ali kad pokusam dodati debitnu i revolving karticu NLB banke kaze kartica nije prepoznata.... Pokusacu kasnije sa viza karticom....

Eh zbog ovog pitam kako da nadopunim?!  Znam da se nalog moze otvoriti bez problema jedino eto kako je nadopuniti

Aircash ima opciju slanja na TR IBAN i radi odnedavno u BiH 

3 godine
neaktivan
Gale92 kaže...
EmP1 kaže...

Meni skinulo 3.70€ obiteljska i idem popit pivo kraj mora.

9 godina
Gale92 kaže...
EmP1 kaže...

Zar ste vi stvarno Hlebinci  pa vjerujete da Gale92 stvarno plaća ovu pretplatu kako da ne kao i većina nas samo pošteno aka ne meže drugačije što bi rekli kamenjarci . Kolega je samo malo zamutio vodu i niš drugo a u stvari trtari da mu ne odbiju pretplatu . 🤣

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2024 21:36 (MUĆAK).
8 godina
Ajde MUĆAK ne kvari zajebanciju 😂
6 godina
homer32 kaže...
....

Upravo sam u postupku nabavka aircash kartice. Nema je kupiti u bih. 

17 godina
Kod nas bi aircash do kraja godine biti dostupan. Tako je pisalo na nekom portalu
LIFE IS SHORT, WORK HARD, PLAY HARDER, PRAY HARDEST
6 godina
Ininal prima random adresu da postanem plus korisnik i primam uplate preko iban? Prima li ininal aircash kartice?
6 godina
Kako ja ne vidim tu opciju? Jos nemam aircash karticu. Je li zbog toga? Mogu li direktno sa deviznig racuna paltiti ininan
12 mjeseci
Posmatrač kaže...
homer32 kaže...
....

Upravo sam u postupku nabavka aircash kartice. Nema je kupiti u bih. 

Aircash Mastercard kartica se prodaje u Wwin poslovnicama na području cijele BiH. 

14 godina
Youtube premium

Pozdrav, 

Pitanje, koje sve servise ste uspjeli platiti preko ovog Ininala? Zanima me Amazon Prime i (HBO) Max. I prebace li onda sav sadržaj na turski i preporuke za Tursku (razmišljam si Spotify prebaciti na Tursku).

0 0 hvala 0
12 mjeseci
milinho kaže...

Pozdrav, 

Pitanje, koje sve servise ste uspjeli platiti preko ovog Ininala? Zanima me Amazon Prime i (HBO) Max. I prebace li onda sav sadržaj na turski i preporuke za Tursku (razmišljam si Spotify prebaciti na Tursku).

Pisao sam na prethodnoj stranici. Imam Spotify, Prime Video, Apple Music, Disney+, Crunchyroll itd

Kartica prolazi na svim servisima koji posluju u Turskoj. HBO Max ne posluje, niti je ikad poslovao u TR.

Ne prebacuje vam se sadržaj na streaming servisima, sadržaj vam se prikazuje na osnovu vaše fizičke lokacije, odakle mu pristupate, a ne gdje je pretplata kupljena. Npr. ti ćeš pristupati sadržaju namijenjenom za RH na Prime Videu, iako ga plaćaš u TR.

Link za turski Spotify:

https://www.spotify.com/tr-en/premium/

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2024 12:32 (homer32).
16 godina
Youtube premium

Evo aktivirao aircash u bosni bez problema... sad je samo pitanje bili se usudio i yt premium (nigerija) prebacio na aircash karticu ili da ostavim kako jest (visa debit) i da ne diram nista dok ovako frcera...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice