Youtube premium izdvojena tema

poruka: 1.230
|
čitano: 445.692
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: Youtube premium
Bio bih jako zahvalan ako pokazes/screenas gdje bih to trebao moci promijeniti 🙂
16 godina
Repko kaže...
Bio bih jako zahvalan ako pokazes/screenas gdje bih to trebao moci promijeniti 🙂

https://payments.google.com/gp/w/home/settings

Ovdje? Često mi u zadnje vrijeme neće da uploada screenshot

LOL: Crobrother
16 godina
imate ininal servis gdje dobijete dzabe tursku karticu ali se morate registrirat sa putovnicom. Meni ona prolazi na xbox passu za tursku regiju, sad kad mi istekne youtube probat cu i na youtube
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
6 mjeseci

Radi YouTube Premium Turska uz ininal karticu, s obzirom na to da je kartica turska.

Ininal je nešto kao turski Revolut, imaju licencu njihove Središnje banke i 7 milijuna korisnika (mnogi su izvan Turske i koriste karticu za kupnju turskih pretplata)

Dobro je napomenuti da ova kartica prolazi i za turski Spotify (1.62 EUR/mj), turski Disney+ (3 EUR/mj), Google One 2TB (13 EUR/godina), Apple Music (1 EUR/mj), turski PlayStation/Xbox Store sa puno povoljnijim cijenama itd itd

https://www.ininal.com/en

Evo Nijemci nas preduhitrili za Ininal 

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2024 13:25 (homer32).
9 mjeseci
rega na Ininal je samo putovnicom ili ..
Hvala na info Homer32
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2024 13:12 (EmP1).

0 0 hvala 0
6 mjeseci
EmP1 kaže...
Hvala na info Homer32

Turski državljani se registriraju uz osobnu iskaznicu, strani državljani uz putovnicu.

Standardna potvrda identiteta, kao na sličnim servisima (Revolut, Wise, Curve...). Razlog: sprječavanje pranja novca.

7 godina
Šta vam je ljudi, Gale će dobiti žešći napadaj!...u kombinaciji sa ovim vrućinama, ne znam, bojim se za njega! 😂
Turska, još uvijek standardno...1.63€🍻
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2024 13:21 (Mali322).

2 0 hvala 4
9 mjeseci
Gale je legenda i svi se brinemo za njega
6 mjeseci
Youtube premium

Prošao Spotify Premium DUO (za dvije osobe), za 2 EUR (a kod nas je 9 EUR) 

3 0 hvala 1
6 mjeseci
neaktivan
homer32 kaže...
EmP1 kaže...
Hvala na info Homer32

Turski državljani se registriraju uz osobnu iskaznicu, strani državljani uz putovnicu.

Standardna potvrda identiteta, kao na sličnim servisima (Revolut, Wise, Curve...). Razlog: sprječavanje pranja novca.

Šta ako više nemamo putovnicu

14 godina
Youtube premium

onda pokušavaš na random upiknut državu gdje te neće tražit lokalnu karticu ili preći na legalno plaćanje pune cijene u RH ili koristit 3rd party aplikacije za youtube.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 mjeseci

Onda ništa, I guess.

Rumunjska ti je onda "najjeftinija" opcija gdje ne traže lokalnu karticu, 5 EUR individual/7 EUR family

15 godina
Kod mene u revolutu pise 3699$ a imam argentinski yt.
9 mjeseci
Ukr 149 UAH obiteljska YT = 3,29EUR , sa Revolut placeno
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2024 16:58 (EmP1).

0 0 hvala 0
12 godina
Youtube premium

Koji god VPN da probam sa bilo kojom zemljom, čim stisnem na Premium dobijem grešku "We couldn't verify your country" i nemam ni cijene ni ništa.

Kako to zaobići? Već pokušavam 2 sata i ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 mjeseci

UrbanVPN free, Tunnel Bear

Mada, "we couldnt verify your country" se pojavljuje na zemljama koje su svakako blokirane, odnosno za koje ti je svakako potrebna lokalna kartica. Ali pokušaj ipak, nemaš što za izgubiti

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2024 17:05 (homer32).
12 godina

Uspio napokon.

UrbanVPN, Rumunjska, obiteljska za 7.80€.

5 godina
homer32 kaže...

Radi YouTube Premium Turska uz ininal karticu, s obzirom na to da je kartica turska.

Ininal je nešto kao turski Revolut, imaju licencu njihove Središnje banke i 7 milijuna korisnika (mnogi su izvan Turske i koriste karticu za kupnju turskih pretplata)

Dobro je napomenuti da ova kartica prolazi i za turski Spotify (1.62 EUR/mj), turski Disney+ (3 EUR/mj), Google One 2TB (13 EUR/godina), Apple Music (1 EUR/mj), turski PlayStation/Xbox Store sa puno povoljnijim cijenama itd itd

Za koliko vremena nalog bude aktivan? Ja se registrovao ali kad pokusam uci u mobilnu aplikaciju kaze nalog nije aktivan

6 mjeseci
Posmatrač kaže...
homer32 kaže...

Za koliko vremena nalog bude aktivan? Ja se registrovao ali kad pokusam uci u mobilnu aplikaciju kaze nalog nije aktivan

Ovisi. Od par sati do jednog dana, u ovisnosti je li radno vrijeme završilo. Ti si završio registraciju, oni sad trebaju verificirati tvoj račun (vidjeti poklapaju li se unešeni podaci s onima na putovnici itd)

5 godina
homer32 kaže...
Posmatrač kaže...
homer32 kaže...

Ovisi. Od par sati do jednog dana, u ovisnosti je li radno vrijeme završilo. Ti si završio registraciju, oni sad trebaju verificirati tvoj račun (vidjeti poklapaju li se unešeni podaci s onima na putovnici itd)

evo sad dodje odbijenica jer nisam uslikao drugu stranu pasosa. A na njoj su samo pecati al ok. Posalo pa cu vidjeti sta ce biti...

6 godina
Za ininal najveci problem je adresa. Verifikacija je kroz sat dva. Cesto odbiju to, te treba odabrati neke koje se ne koriste cesto. Ako vise puta odbiju registraciju, tada sms potvrdu zablokiraju. Nakon 24h blokiranje je zavrseno i moze se opet pokusati.

Ininal ima ogranicenje da ne smijete potpisiti oko 2700 lira svaki mjesec. Tako da ovo ne smijete preci. Do ovoga iznosa prolaze ovakve verifikacije adrese.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2024 18:17 (markma).

0 0 hvala 0
6 mjeseci
Youtube premium

Da, mjesečni limit je 2750 TL (75 EUR), što je i više nego dovoljno za ove potrebe turskih pretplata. Ja kad zbrojim sve svoje pretplate (Spotify Duo, Disney+, YT Premium, Amazon Prime Video, Crunchyroll, Apple Music, iCloud+) izađe me oko 370 TL (10 EUR)

1 0 hvala 1
5 godina
markma kaže...
Za ininal najveci problem je adresa. Verifikacija je kroz sat dva. Cesto odbiju to, te treba odabrati neke koje se ne koriste cesto. Ako vise puta odbiju registraciju, tada sms potvrdu zablokiraju. Nakon 24h blokiranje je zavrseno i moze se opet pokusati.

Ininal ima ogranicenje da ne smijete potpisiti oko 2700 lira svaki mjesec. Tako da ovo ne smijete preci. Do ovoga iznosa prolaze ovakve verifikacije adrese.

Kakva je verifikacija adrese? Ako se registrujem sa stranim pasosem zar ne mogu staviti svoju adresu?

6 mjeseci
Posmatrač kaže...
markma kaže...

Kakva je verifikacija adrese? Ako se registrujem sa stranim pasosem zar ne mogu staviti svoju adresu?

Ako si prilikom registracije označio da ne želiš da ti bilo šta šalju na adresu, adresa je potpuno nebitna. Ali trebala bi biti neka random adresa iz Turske. 

5 godina
homer32 kaže...
Posmatrač kaže...
markma kaže...

Ako si prilikom registracije označio da ne želiš da ti bilo šta šalju na adresu, adresa je potpuno nebitna. Ali trebala bi biti neka random adresa iz Turske. 

Upravo sam to oznacio ;)

16 godina
Youtube premium

Jel ovaj ininal radi i za bosnu? Jel ko pokusavao iz bosne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 mjeseci

Radi u svim državama. BiH se može izabrati iz padajućeg izbornika i za dokument i za telefonski broj. 

5 godina
DangerousB kaže...

Jel ovaj ininal radi i za bosnu? Jel ko pokusavao iz bosne?

homer32 kaže...

Radi u svim državama. BiH se može izabrati iz padajućeg izbornika i za dokument i za telefonski broj. 

Jeste ali kad pokusam dodati debitnu i revolving karticu NLB banke kaze kartica nije prepoznata.... Pokusacu kasnije sa viza karticom....

6 godina
Ne znam jesu li sad nesto mijenjali, ali trebala se birati neka adresa iz Turske. Bez toga nije bilo moguce otvoriti profil.

Inace ininal nudi i kupovinu za ps po dosta jeftinijim cijenama no najnoviji naslovi su uskladjeni sa cijenama na zapadu.

Ininal je nabolje puniti preko revoluta, kupe se try i prebace na svoj racun na ininalu.
6 mjeseci
Youtube premium

Preko Revoluta je najjednostavije dopuniti Ininal karticu (tako su rekli i u priloženom videu). 

u Revolut app ide se na "new transfer" i onda prijenos izravno na debitnu karticu, upise se broj Ininal kartica i novac je automatski prebačen. 

pogledajte video, posljednji 5 minuta. 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice