Youtube: "Comment failed to post"

poruka: 22
|
čitano: 3.521
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Danas sam po prvi put doživio da mi se poruka iz naslova pojavi prilikom komentiranja na YouTube-u. Na kanalima na kojima sam pretplaćen komentiram bez problema. Međutim, kada se pretplatim na novi kanal i želim komentirati, prvi komentar ne mogu poslati. Danas sam imao neugodnost i brzo se problem riješio. Onda sam opet komentirao bez ikakvih problema. Sada opet ne mogu nikako. Zna li netko kako da riješim problem i zašto se ovo događa? Evo izgleda da ne mogu komentirati ni ove stare kanale na kojima sam pretplaćen. Ima li netko ideju kako da riješim problem?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo sada na koji god stari kanal ostavim komentar samo ga proguta nema ga poslije kada uđem u video

poludit cu, fakat ne znam sto je ovo od danas. Ne trebam mi youtube za gluposti nego za raspravu i druženje.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pritisnuo sma opciju kao da dozvoljam neke notifinakcije na youtubeu i sada mi stizu notifikacije da mi je netko lajkao komentar a to ne zelim. kako sada to da iskljucim?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Izbrisao sam kolačiće i cache i opet ništa. Sada ne mogu komentirati niti jedan video. Mislim, mogu kanale na kojima sam se prije pretplatio, ali samo nestane komentar. Danas sam imao update. Znate onaj update kada se pojavi plavi prozor i odradite update za 10-20 minuta. Standardno. Možda je do toga? Ovaj problem se pojavio prije updatea, ali se odmah riješio. Nakon updatea je funkcioniralo nekih četiri časa i evo sada neće ništa, a lagano je sve nestajalo. 

Marko :D   ihush  Znate li vi možda?

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2021 0:05 (zombie).

0 0 hvala 0
5 godina

Ako komentiraš ko na forumu, postoji mogućnost da su te blokirali..

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne komentiram.

0 0 hvala 0
5 godina

Pregledaj da li su ti komentari sortirani pod "najpopularnije"..

Apropo notifikacija: Google is your best friend

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da je sortirano na top commnets. Nisam ništa diao, ovo se samo pojavilo kao problem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2021 1:28 (zombie).

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Youtube: "Comment failed to post"
zombie kaže...

pritisnuo sma opciju kao da dozvoljam neke notifinakcije na youtubeu i sada mi stizu notifikacije da mi je netko lajkao komentar a to ne zelim. kako sada to da iskljucim?

Kliknes na taj like u obavjestima, doci ces na svoj koment, u svojem komentaru imas 3 tockice u desnom gornjem kutu, pod opcije:  izbrisi ili uredi, stisni izbrisi i to je to! 

Ovo ostalo neznam, mozda si blokan pa zato ne vidis svoj komentar, malo cudno da ih ne vidis na vise kanala! Mozda je i do neta, i meni se to znalo dogoditi a nisam bio blokiran, kilas YT i ponovis koment! Meni je tako valjalo! ✌️☺️

Odmori u Istini! :-)
14 godina
neaktivan

Na 10-ak kanala se gube komentari, na svim na koje sam probao, a na novima ne mogu komentirati jer izlazi ona poruka. Slaba je konekcija, spora, ali uvijek je moglo. Čitao sam da se i drugima dešavalo po nekoliko dana.

• Ovo sam našao. Kako ovo da uradim? To je kao neko rješenje. Ne mogu nikako naći kod sebe ovo. Mogu li se obratiti YouTubeu?
  • Click on your channel icon in the top right corner and go to 'Settings'

• Go to 'View additional features'

• Click on the Youtube logo in the top left corner and this will take you to the home page in Youtube's original format

• Search for a video manually in the search bar, click on the video (do not open the video in a new tab) and you should be able to comment.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2021 1:54 (zombie).

0 0 hvala 0
11 godina

Moguce je da imas slabi net, provijeri na speed testu! Mozda ti ovo pomogne✌️ Klik

14 godina
neaktivan

ping 5

download 100,80

upload 5,07

ping prevelik?

kako može biti do neta? mnogi imaju slabiji net pa opet mogu komentirati.

Na toj temi piše spajanje Google+ i YT, ali Gogle+ je ugašen 2019 godine.

Ja sam probavao preko IE i ne može uopće učitati YT. Opera ista situacija kao Google. Ne znam, možda reinstaliranje Googlea?

Što se tiče tih notifikacija za lajkove. Ja sam odabrao samo notifikacije da mi YT šalje općenito. I sada ću morati tako za svaki komentar? Može li drugačije?

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2021 2:40 (zombie).

0 0 hvala 0
11 godina

Mozes napraviti novi google acc i onda sa njime na YT, pa vidis dali ima promijene, to ti je 5min. Naknadno uvijek mozes resetirat stari account i izbrisati ovaj novi, ako ti proradi, tj nadjes rijesenje. 

Meni kad se desi tako nesto prvo routet of/on i onda sve ostalo! Jer imam mobilni Tcom, pa moram tako da bi net prodiso! Zasto je tako, nemam pojma! U vecini slucajeva proradi kod restarta! 

Napravio bi novi acc i onda dalje! Ti vidi! 😌

14 godina
neaktivan

Znači, ode sve što sam stvarao.

Imam još jedan profil, ne YT nego Google pa ga mogu koristiti. Nikada ga nisam upotrijebio.

Da li bi promjena imena kanala pomogla?

EDIT probao sa drugim i sve štima. ali ipak bih onaj moj stari.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2021 3:13 (zombie).

0 0 hvala 0
11 godina

Jedan problem rijesen, ne moras brisati stari acc zasto i bi. 

Ako sa novim acc mozes komentirati tamo gdje prije nisi mogo, onda su te vjerovatno blokali. Ako nista posaljes par emaila na YT support i obijasnis situaciju pa vidi sta ti oni kazu. ☺️✌️

14 godina
neaktivan

Stvarno ne bih znao, nemam YouTube račun.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
veseli007 kaže...

Jedan problem rijesen, ne moras brisati stari acc zasto i bi. 

Ako sa novim acc mozes komentirati tamo gdje prije nisi mogo, onda su te vjerovatno blokali. Ako nista posaljes par emaila na YT support i obijasnis situaciju pa vidi sta ti oni kazu. ☺️✌️

Znači, ni promjena imena ne i ništa riješila? Imaš li možda email, jer na stranici nisam mogao naći njihov email.

14 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Stvarno ne bih znao, nemam YouTube račun.

Ok, ako ništa, hvala na odgovoru.

11 godina

zombie@

Da, izgleda konplicirano naci njihov email, skrivaju ga kao zmija noge! Pronaso sam ovo  klik neznam kolik  ce ti pomoci. Znam da kada su neki jutuberi imali npr. ukraden YT kanal tj hakiran da su to rijesili putem YT supporta. Tako da to radi, samo zasto je tako tesko stupiti s njima u kontakt, ne kuzim!

Pogledaj vido od hakiranog 

racuna, slicna je procedura za kontakt! Na 7:00 ti prica o proceduri! Pozz!

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2021 13:06 (veseli007).
14 godina
neaktivan

Hvala ti puno.

Evo sada opet mogu komentirati. Ne znam što se desilo, ali srećom mogu komentirati stare kanale. Vidjet ću mogu li i nove. Znam da nisam ništa loše pisao. Može li problem biti što sam spomenuo par puta da imam titlove od YouTubea? Možda su me zbog toga blokirali? Također, nekakvi fejk profili su ispod mog komentara koji je uglavnom imao najviše lajkova pisali da su bivšoj djevojci hakirali Instagram i 5-6 puta su pisaii takve random komentare na različitim mjestima gdje sam komentirao. Da nije to problem?

1 0 hvala 0
11 godina

Drago mi je da si rijesio, da je sada sve Ok! Ovo drugo nebi znao! ✌️☺️

14 godina
neaktivan

IZGLEDA DA SAM OTKRIO PROBLEM!

Naime, ponovno kada sam želio komenturati nove kanale nisma mogao. Onda sam izbrisao emotikone iz komentara i moglo je. Emotikone kopiram sam neta, jer sam na PC-u. Izgleda da je to bilo problem, iako ne znam kako. Zna li netko kako bih ubacivao emotikone u YT komentare? Možda preko TubeBuddy

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2021 14:36 (zombie).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice