Windows Live messenger na Windows 7

poruka: 23
|
čitano: 7.447
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows Live Messenger na Windows 7

Imam jedan problemcic.

Nekad mozda u 10 mjesecu sam instalirala Windows 7 na moj kompjuter.Sve radi sve odlicno,pohvale,ali imam problem s Windows Live Messengerom,MSNom.

Ovako,

kada mi se otvori prozor ja normalno ukucam svoj msn,ali ne mogu uprijeti ni da mi ono ''Zapamti sifru'',''zapamti msn'' , ...uprem da me loguje. izadje mi ono glupo ,kao pogreska,pa ona sifra nesto sa osmicom pocinje,nisam sigurna.

* gledala sam po nekakvim jos forumima na netu kao ''ima li pomoci oko toga'' . ii nadjem da kao idem u properties,pa na compatibily i promjenim iz Windows XP u Vistu,kao operativni sustav koji koristim.

-mislila sam da je Windows Live Messenger kao josh nije programiram za koristenje na Windows 7,ali vidjevsi po nettu da kao je vec napravljeno,da je sve ok,nije mi bilo jasno bas nista sto meni nece..

>je l' netko ima slican problem il moj zna rijesiti neka se javi please :)))

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na msn.com i skini novi Windows Live i instaliraj..ima podrsku i croatia language pack-a i to je to..prvo skines neki program preko kojeg ide instalacija WLM-a

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

eee

meni ide bez problema

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Windows Live messenger na Windows 7

aaf.sad je meni iskreno lijeno,problem trazit na sliepo neki program! imash linkk ? :P

16 godina
neaktivan
annacb kaže...

aaf.sad je meni iskreno lijeno,problem trazit na sliepo neki program! imash linkk ? :P

KLIK.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
annacb kaže...

KLIK.

A kako napraviti taj mali video-trik ?

Nemam potpis osim na licnoj
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu...a o msn-u jos budemo svi pisali u duzinu i sirinu..

Imam wlm lite 8.5 i do neko vrijeme je sve bilo ok.Sada prilikom logiranja me upucuje na nadogradnju.Kada se to odbije automatski me ne zeli logirati...aplikacija ostaje na "sign in".Kako mi je ovo sve bilo ok i poznavajuci msn nisam htio nista nadogradivati..vec uputio koristnika da ode na drugu particiju i pokrene isti msn,dakle wml lite 8.5...prihvati nadogradnju da bi nakon toga nadogradio stariju verziju.Kada je to netko od ukucana napravio i nazvao me rekao sam da je nemoguce...dosao kuci i uvjerio se...

Sto je tko od njih clickao i gdje ne znam niti mi se istrazuje...samo me zanima nacin kako da odbijem nadogradnju wlm-a i da se ponovo mogu logirati na messenger verzije 8.5.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 20:29 (insight).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mozda si neku tockicu krivo napisal.. probaj s zaboravljenim passom

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
wital kaže...

Mozda si neku tockicu krivo napisal.. probaj s zaboravljenim passom

ne..nisam tockice krivo napisao.iako sam vec isprobavao sve..pokusao sam i navedeno,ali opet ista prica...kada se upise adresa i pass onda nudi noviju verziju...na odg. NO i on odgovara ne :-) ...odnosno ostaje sign out

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 20:45 (insight).
17 godina
neaktivan

Moraces uraditi nadogradnju jer MS ne dozvoljava logovoaje sa starom verzijom.

16 godina
neaktivan

sto jos necu saznati...to znaci da i xp moram nadogradivati zar ne?Koje su to gluposti...sto se onda treba nadograditi na verziju 8.5?2009?

No ima i tu nekih nejasnoca...za msn 2009 ne znam kada je izasao u finalnoj verziji...msn 8.5 je funkcionirao odlicno do 11mj.prosle godine i sada kao treba novija verzija za logiranje...

Nije da ti ne vjerujem...no daj mi neki direktni link za ovu "mudrost" microsofta...

na drugoj particiji sa istim xp mi je nadogradena starija verzija i mogu se logirati...zanimljivo...

17 godina
neaktivan

A sta je problem da instaliras novu verziju? Bsplatna i jedna i druga.

16 godina
neaktivan

problem je sto onda imam stariju verziju..bar je tako bilo na onoj particiji.Dakle nadogradili su stariju verziju..kako su to uspjeli i mene zanima,no istim sistemom cu ovdje pokusati nadograditi...pa da vidim tko je lud.

Nije problem u free verzijama,vec u microsoftovim glupostima.Nije problem niti skinuti cijelu novu verziju,pa nadograditi.

Sada idem "nadogradivati" da vidim kakav novi cirkus ceka...

17 godina
neaktivan

Kako mislis imas stariju verziju? Ako stavis najnoviju imas najnoviju. I kakav to "cirkus" ocekujes? Pa nije to software za kontrolni toranj vec MSN.

16 godina
neaktivan

mozda nisam jasno opisao,pa se ispricavam,no citaj sto pisem...

dakle na xp sp1a je pokusana instalacija wlm verzije 8.5 i nakon te instalacije je verzija wlm bila starija od verzije 8.5. Stvar je u tome da microsoft trazi instalaciju novijeg softvera,ali ako ima netko stariju verziju os-a tada se "nadograduje" starija verzija msn-a.

Nisam niti sam vjerovao,nego sam obrisao kompletni messenger i pokusao..i dogodilo se isto.

Naravno da treba os nadogradivati...ali cemu onda cijeli proces(nazvao sam ga cirkus)skidanja starijeg messengera i prikazivanja sto sve ima novo,ako ce taj msn biti starija verzija sukladna sa os-om koji je isto tako stariji.Napomena tome je da je do tada na istom tom os-u winxp sp1a verzija wlm 8.5 funkcionirala odlicno.

Istina to nije softver za kontrolni toranj,no ocito se za njega ne pokazuje odredena ozbiljnost.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 12:51 (insight).
17 godina
neaktivan

Ne razumijem ja ocigledno puno stvari al meni nije jasno ni cemu XP SP1 kad je SP 3 izasao prije ohohoho godina la necu ni pitati. Ipak je to ksn. Kad mi treba skinem najnoviji ukucam username i pass i to je sve sto me zanima oko msn-a. Ako radi super ako ne radi stavim digzbi ili trilian i opet me bas briga. Ipak je to samo msn.

16 godina
neaktivan

onda se moras potruditi razumjeti :-)) ovo nije sarkazam,da ne bi bilo krivo shvaceno.

Travanj ili svibanj 2008 nije ohoho godina vec jedva dvije godine...sto naravno i jest puno u IT.

XP SP1 je stavljen jednom prilikom na brzinu,nije mi se dalo gnjaviti sa nekim trojancem i reinstal je bio bolje rjesenje...posto ne koristim to racunalo nisam niti nadogradivao.Poanta svega je bila sasvim druga. I za mene je to samo msn jer ga niti ne koristim.

Uglavnom,na sp3 radi odlicno,pa ce i korisnici biti zadovoljni..

Inace,hvala za savjete i za vrijeme koje si posvetio temi...

17 godina
neaktivan

Ma ne brini nisam ja to shvatio pogresno vec me samo interesovalo. Sto se tice vremena nema problema ako mogu pomoci potrudim se jer su i meni tako pomagali drugi svjesno ili nesvjesno.

16 godina

E recite mi zasto kad uprem u games kaze mi : no available games or activities.. nikako da igram s frendom :X. u cemu je problem?

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da neotvaram novu temu...

Ovako,jucer dobio novi PC i na njemu vec Windows 7.Podjeljen je na 2 accounta (administrator i HP--laptop je).Na bilo kojem da probam uci na MSN, izbaci neku gresku,ali nakon dugo dugo vremena logovanja.Najcesce je 80004002,trazio sam sve o tome i nece,gledao vrijeme i datum,firewall,ali nema problema.Mijenjao sam i 2009(v.14) i 2010(v.15,,ona beta),ali nista.
Kod v.14 dugo se loguje,i nista se ne desava,a na v15 cim kliknem sing in izbaci mi gore navedenu gresku.

Kako cu rijesit ovaj problem.?

I got my weed from the west,my pills form the east....Young Money
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 11:11 (Nyxem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo sada sam instalirao Pidgin,i usao na njega i sve je OK,ali proba se Sing In sa WL Messengera i idalje stoji na Sing In djelu,tj ovo dvoje se okrece,ali mi se Pidgin dissconnectovao i pise da sam usao sa drugog programa,znaci prijavi me na racun ali nemogu uc i koristit ga jer stoji na Singing in....

zna li ko rijesenje

I got my weed from the west,my pills form the east....Young Money
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav,

Imam jedan problem sto se tice WLM-a. Kada se logiram u WL pojavi mi se poruka da za koristenje nekih dijelova WLM-a treba nadograditi flash player (ne rade mi emotikoni i sl.), a prije 2 dana sam apdejto flash. Probo sam to učiniti opet ali svejedno problem je jos tu. ???

Jel mozda netko zna rijesnje na ovo, cuo sam da par ljudi isto to se javlja?!

hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice