- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledaj u BIOSU za te WAKE opcije, mora pisat nešto WAKE BY USB, WAKE FROM S3 ILI S4, uzmi manual od matične u slučaju stolnog pca ili manual od laptopa imaš njega, te opcije moraš iskuljučit.
Pogledaj u device manageru pod LAN, WLAN karticu opcije kao na slici (slika 1), isto bi morala bit neka opcija wake by ili tako nešto.
Ok. Ali imam win7 ti imaš xp pa se malo razlikuje?!? Evo ti sliku pa pogledaj malo.
E sorry kaj tek sada odgovaram, to kaj ja imam XP a ti 7 nema ama baš nikakve veze, bil to 7, xp, vista, windows 2000, ove opcije su iste bez obzira na OS, one zavise od same LAN ILI WLAN kartice, evo imaš na slici označenu tu opciju. Samo klikni na nju i odaberi disable.
Te opcije ne zavise od OS, samo od proizvođaća kartice, uvijek piše WAKE BY ili slično, pogledaj si i pod WLAN karticu ukoliko ju imaš za isto tako neku opciju i isto ju stavi na DISABLE.
Vidim na sliki da imaš i nešto od DLINKA pa i tu pogledaj za tako neku opciju pa ju isto isključi.
Ugasio to i još nešto što bi ga moglo "probudit" al ne radi.. 
Ugasio to i još nešto što bi ga moglo "probudit" al ne radi.. 
Pogledaj bios i tamo imaš te opcije.
Imam isto problem sa sleep modom na windows 7.
Kad stavim kompjuter u sleep mode,ekran se zacrni ali kompjuter i dalje radi.
Sve je normalno radilo do flashanja biosa,nakon toga ne ardi sleep mode,ostalo je sve u redu.
Kao grešku pod performance information and tools izbacio je grešku vezanu uz drivere grafičke.
Probo sam ih reinstalirat ali ništa.
Napominjem da je sve radilo prije flashanja,nakon toga se javio problem.
EDIT:evo da javim da je problem riješen,prebacio sam na S3 mod u biosu i sad radi sleep ko i prije.