Nedavno sam naisao na jako zanimljiv programcic. WhatPulse
Dakle, sto je WhatPulse? (Da ja sad ne sastavljam romane, najbolje bi bilo da kopiram "Introduction" sa njihove stranice)
"Do you feel that you could have moved your hands, keystroke by keystroke, across the globe twice every day? Interested in finding out just how much you type a day?
Well then welcome to the WhatPulse homepage. This website <-> software combination is the best way of keeping track of your keystrokes.
So wait no longer! Sign up, download the WhatPulse client today and start tracking your keystrokes!
Have fun typing. :-)"
Sa njihove stranice, https://whatpulse.org/ , mozete skinuti verziju za Windows, Linux ili Mac OS.
Nakon sto ste ga instalirali, trebate napraviti racun da se podaci mogu (po vasoj zelji) update-at.
Jos jedna jako zanimljiva opcija, osim pregledavanja vlastite statistike (bilo iz windowsa ili sa nj stranice), je mogucnost udruzivanja u timove. Ima i lista najboljih timova.. :optimism on: S obzirom da na WhatPulsu najbolji tim u svijetu ima 1400 clanova, a bug forum 61 764 korisnika (neka nas je 10% aktivno, to je 6 176,.. te neka 50% od tih aktivnih korisnika vidi ovu temu to je vise od 3000 osoba) :optimism off:
Team se zove Bug Online. Dolje sam prilozio slike kako se pridruziti. Tko bude najaktivniji (koliko se napravi klikova, keystrokes-ova, kilometara misem, itd.) korisnik, bit ce postavljen za menadzera tima. (updejtat cemo svaki tjedan ili kako se vec dogovorimo).
Mnogi pitaju je li ovo zapravo keylogger. Naravno da nije. WoT, McAfee, Norton Safe Web , takodjer kazu da nije, a mozete i procitati odgovor koji su dali na svojoj stranici.
Bug Online FTW : ))