VIP Homebox - problem

poruka: 15
|
čitano: 17.235
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
VIP Homebox - problem

Koristim Vip homebox internet i telefon, no internet mi je ponekad (većinom) jako spor. Zna li tko što da učinim??

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

0 0 hvala 0
16 godina
VIP Homebox - problem

Ne može sa tim ovo nije adsl, slabo je pokriven sa signalom trebalo se prije uzimanja provjeriti jačinu signala na lokaciji..... :)

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
17 godina
VIP Homebox - problem

Kaj je najsmesnije, i kod full signal (pet crtica) HSPA brzina ne prelazi 1 megabit. Jednostavno smece od usluge, bjezi od toga, zivi uzas.

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
VIP Homebox - problem

Joj daj ne trkeljaj; prvo Homebox niti nema HSPA, a drugo ja imam 4 crtice sa e372 a još sam na pretplati brzinski ogranićen. :p

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 13:42 (Oldy).

0 1 hvala 0
14 godina
VIP Homebox - problem

Evo što mi je danas polazo:

Svaki je pokušaj bio u razmaku od 30 do 45 sekundi.

Prvi pokušaj Prvi pokušaj
Drugi pokušaj Drugi pokušaj
Treći pokušaj Treći pokušaj
Toni
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 15:57 (Tony1999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: VIP Homebox - problem
Oldy kaže...

Joj daj ne trkeljaj; prvo Homebox niti nema HSPA, a drugo ja imam 4 crtice sa e372 a još sam na pretplati brzinski ogranićen. :p

Ima HSPA. Evo slike: 

Toni
14 godina
Oldy kaže...

Ne može sa tim ovo nije adsl, slabo je pokriven sa signalom trebalo se prije uzimanja provjeriti jačinu signala na lokaciji..... :)

To je istina, ovima na početku ulice je signal super, a ja se nekad nemogu ni spojiti.

Toni
16 godina
VIP Homebox - problem

Nema HSPA nego HSDPA jer je do 7.2Mb/s to je HSDPA, HSPA je do 14.4Mb/s, HSPA+ do 21Mb/s, Dual Carrier HSPA+ do 42Mb/s.

Dakle nema HSPA. :)

Googlaj za gsm/umts vanjske antene imaš ovu Iskru samo ne znam kako je sa priključkom da li paše odmah ili ga treba zamjeniti...

http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.f43c181972754932a5ef622ec901793c.antena-gsm-umts-iskra-tela-p-54-gsm-umts-890-2170mhz-g-10-12dbi.aspx

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 17:01 (Oldy).

0 1 hvala 0
17 godina
Oldy kaže...

Vrlo popularna rijec ovdje na bugu, koriste je obicno djeca koja pokusavaju biti pametna.

Homebox ima HSPA... i da, smece je za koje moras biti idiot prve klase da uzmes to sranje. (bez uvrede decki, sve pet ako ZBILJA nemate druge opcije)

EDIT: HSPA je i HSDPA i HSUPA zajedno. Dal vi opce citate kaj rijeci znace? Oo

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 14:01 (ukay1000).
16 godina
VIP Homebox - problem

Smeće je ako si slabo pokriven a za HSPA se ne bi baš do kraja složio Postoji HSUPA kao pojam..... To se onda piše HSDPA/HSUPA uglavnom do 7.2Mb/s u DL. Danas slabo.

A i bakar je mnogima smeće zavisi kakvu paricu imaju.... i koliko im je centrala stotina kilometara udaljena.   {#}

Trkeljaj se odnosilo da se sa 5 crtica ima samo 1Mb/s.....

Uglavnom ako čovjeku nećeš pomoći kako da poboljša prijem signala čuvaj bakar da ne zahrđa.....

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 21:57 (Oldy).

0 0 hvala 0
17 godina
Cek, ti to mene za*ebavas?
16 godina
VIP Homebox - problem

Ne uopće postao sam ti svoju brzinu sa sticka sa 4 crtice signala....

i to sa pretplate gdje sam brzinski ogranićen na do 16Mb/s u DL.... eto još jednom ako nisi apsolvirao.... ;)

Dakle jedina šansa mu je vanjska antena da ostvari neku dobit tj. bolji signal ako mu već u istoj ulici imaju bolji signal ne treba prekopavati ulicu samo pukne van gsm/umts antenu.

0 0 hvala 0
17 godina
Cura je koristila to smece skoro 2 godine. Full signal, 5 crtica HSUPA, jedva 1 megabit. Uzeo mobitel, t-mobile Huawei i kraj nje izmjerio 5 megabita. Ne postoji ta antena koja ce ti povecati brzinu ako ti je oni ne povecaju. Kaj to znaci? Da lazu jer ne znam nikoga tko ima vipov homebox i dobru brzinu. Od tada prekinula ugovor. Tu uslugu bi trebalo zabraniti pod ovim sranjima kaj govore i po toj cijeni. Cisti lopovluk.
Kaj se tice HSPA, prvo je izasel umts 3g, pa hsdpa (brzi download), onda hsupa (brzi upload) i tada se ta kombinacija pise i zove hspa da se ne komplicira. Hspa je takodjer 3.5g, bar neki kazu. LTE 3.9g i LTE advanced kao pravi 4g. Iz 3g jos imas neke derivate. Evo nadam se da ti je sad jasnije.
16 godina
VIP Homebox - problem

A ne znam viđao sam speedtestove sa HB i sa 4-5Mb/s, a ograničiti mogu to znam jer ja preko bonova mogu i do 30Mb/s ali da bi baš ograničili na samo 1Mb/s ne znam.

Za LTE i Advance naravno da znam.... Na LTE mogu i sada ali za razliku od 3G bazne za koju znam gdje mi je i koju vidim kada izađem na ulicu za ovu nemam pojma gdje je i kako bi se sve to skupa ponašalo.... pošto je na 1800Mhz moglo bi mi se desiti da budem i lošije pokriven nego sada sa 3G tako da ne znam niti sam čekam dalje što će biti sa LTE....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice