uTorrent

poruka: 4
|
čitano: 1.875
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
uTorrent

Prek uTorrenta skidam nešto, nije važno što, i TO ima 4000sedova i sad mi se kao Update neki trackeri i to traje već ohoho i stalno piše kao ETA 5min i onda piše Server Timedout i onda sve ispočetka a brzina mi je 74kb/s a obično je 500kb/s. Što da radim??

WIN 7Ultimate 32-bit,AMD Atholn 64 x2 Dual processor 5400+ 2.80gHz,2,00GB RAM,nVidia GeForce 9500GT

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
uTorrent

Da ne otvaram drugu temu.

• Kako da pri skidanju magnet-a odaberem koji dio želim skinuti?
  • Kako da stari torrent, od kojeg sam skinuo polovicu (koju sam odabrao prije početka snimanja) ponovno aktiviram da skinem i drugu polovicu? 
Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
uTorrent

Jel još nekom danas ne rade Torrent-i?

Ima na stotine seed-era no nikako da počne povlačiti - radi se o starijoj seriji, a program je uTorrent (provider mi je Iskon).

Još jučer je normalno vuklo sve torrent-e..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
uTorrent

jeli moze pomoc neka... instaliro sam si utorrent 3.2 (mislim) i sad svaki put kad skinem torrent i kad kliknem na njega pise It seems like uTorrent is running, but not responding. on je pokrenut dolje u traci i jednimo rjesenje je da ga ugasim i pokrenem utorrent, ili da pokrenem utorrent i dok je prozor otvoren kliknem na torrent.. jeli imo ko takav probem ili zna rjsenje molim da odgovori

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice