Usporedba internet mreža: t-com i optima

poruka: 43
|
čitano: 33.135
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Usporedio sam t-com i optima internet:

T-com  max-adsl mjesečno:   Flat: 99.00 kn    +    brzina: 2mbit\s 79.00 kn    mjesečno ukupno:    178.00 kn

Optima  optiDSL mjesečno:   Flat: 50.00 kn    +    brzina: 2mbit\s 68.00 kn     mjesečno ukupno:    118.00 kn

Ako mi ne vjerujete pogjedajte sami:

T-com:

http://www.t-com.hr/privatni/kzona/cjenici/int_adsl.asp

Optima:

http://www.optima.hr/za-po-doma/internet/optidsl

Crysis!
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.8.2008 17:15 (DR.Ficho).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Usporedba internet mreža: t-com i optima

ah to se sve već zna, zato sam ja još davno prešao na optimu, i telefon i intrenet, samo da ne budem kod t-com tata.

tat-lopov.

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.
17 godina
neaktivan

Kako je stanej sa vezama optime , u pocecima su pucale dosta cesto a sada , je li se to popravili ili je ostalo isto ?

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ne znam?

Crysis!
17 godina
neaktivan

To je racunica ako ti mama i tata placaju racune... ako sam placas svoje racune onda ti je racuna ovakva:

T-com  max-adsl mjesečno: Flat: 99.00 kn + brzina: 2mbit\s 79.00 kn + 73kn tel pretplata - mjesečno ukupno:    251.00 kn

Optima  optiDSL mjesečno: Flat: 50.00 kn + brzina: 2mbit\s 68.00 kn + 61kn tel. pretplata - mjesečno ukupno:   179.00 kn

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja sam na iskonu, al se prije već znalo da je optima bolja od t-coma

People that think they know it all annoy those of us that do!

0 0 hvala 0
17 godina

I ja bi uzel optimu ali joj signal ne ide do mene,pa mogu jedino T-Scum uzetiMršti se

http://media.goalunited.org/game/gfx/signatures/user/sig_018fcea4864849cf91a42c6edd9f37ee.jpg

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Shen kaže...

To je racunica ako ti mama i tata placaju racune... ako sam placas svoje racune onda ti je racuna ovakva:

T-com  max-adsl mjesečno: Flat: 99.00 kn + brzina: 2mbit\s 79.00 kn + 73kn tel pretplata - mjesečno ukupno:    251.00 kn

Optima  optiDSL mjesečno: Flat: 50.00 kn + brzina: 2mbit\s 68.00 kn + 61kn tel. pretplata - mjesečno ukupno:   179.00 kn

da, upravu si
Crysis!
17 godina
neaktivan

naj pokvarenija mreza u hrvatskoj na prijevaru vrbuju ljude predstavljaju se kao zaposlenici t-kom-a sklapaju sa ljudima ugovore naprevaru

17 godina
protjeran
velimir1111 kaže...

naj pokvarenija mreza u hrvatskoj na prijevaru vrbuju ljude predstavljaju se kao zaposlenici t-kom-a sklapaju sa ljudima ugovore naprevaru

Prijavi Gašperu Gaćini.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
neaktivan

evo ja san se prebacija na optimu prije 7 dana.neću generalizirati i navest ću samo svoj problem veza mi svaki drugi dan puca svakih deset minuta tako da san jedna i ovo napisa...:))) užasno iritantno.usput živin u zadru...

XFX780i,q6600,crucial ballistix 2x2gb,geforce gtx 260,Hdd's640+160+120gb,coolermaster cosmos P1000
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma ljudi OPTIMA nije fer, grozni su , razočarenje totalno

1 0 hvala 0
17 godina

ma dajte molim vas nemozete usporedivat t-com i optimu . Optima je po meni katastrofa znam par ljudi veza im puca stalno , korisnicka podrska je katasrofa. Ja sam ih bio cekao 2 mjeseca da mi dodu ukopcat tel i int al onda dodu u kazu da nemogu omg nisu mi to mogli reci odmah. t-com ima povoda i razloga biti skuplji od konkurencije. osim max tva sta je cista prijevara.

MSI Platinum P7N | Intel C2D E6750 | 2gb Kingston HyperX | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb | Fortron 650w
17 godina
neaktivan

Iskreno, zaj*bi ti to sve...

Možda su najskuplji, ali t-com daje najbolju uslugu.  Od nekakvih 10-ak ljudi koje znam a da su kod drugih operatera, samo jedan nema nikakvih problema i to na Iskonu.

Držim se ja t-coma, pa radije dam 50 kn više a da imam stabilnu vezu.

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja mogu podijelit svoje iskustvo sa Tcomom imam 16Mbps + flat placam 400kn mjesecno (sa nekih dobrih stranica / torrenta skida i po 1.2-1.3MB/s ja prezadovoljan). Apsolutno nikakvih vecih problema nisam imao u 2 godine otkad imam internet tu u ZG, nije doslo nijednom da se nesta pokvarilo da je pukla veza ili tome slicno. Nikad nisam morao zvat sluzbe za korisnike. Sve u svemu ja sam zadovoljan  uslugom jedina stvar koju bi T-com trebao u dogledno vrijeme razmotrir, osim uvijek dobrodoslih dizanja brzine / spustanja cijene, jest brzina uploada koja je po meni presmijesna

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina

Da ja imam 8mbita t-com i isto upload katastrofa. Da ja kazem nesto ipak protiv njih neznam jel znate kada uzmete max tv na probni rok od 3 mjeseca ako ne vratite uredaju u ta 3 mjeseca i narednih 14 dana automatski vam krece komercijalni ugovor. Te vi placate svaki mjesec i maxtv i uredaj sta vas dode 100 kn mjesecno, nemozete raskinut to iako niste potpisali ako bas zelite morate platit ostala 24 mjeseca.  A pazite kolko ja znam nigdje to nije naznaceno niti nista. Drugo niko te ne obavijesti od njih da ti istjece ta 3 mjeseca i da li zelimo biti komercijalni korisnici. uglavno max tv je za mene cista prijevara. Dok je max adsl za mene odlican od t-coma

MSI Platinum P7N | Intel C2D E6750 | 2gb Kingston HyperX | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb | Fortron 650w
17 godina
toxic kaže...

Da ja imam 8mbita t-com i isto upload katastrofa. Da ja kazem nesto ipak protiv njih neznam jel znate kada uzmete max tv na probni rok od 3 mjeseca ako ne vratite uredaju u ta 3 mjeseca i narednih 14 dana automatski vam krece komercijalni ugovor. Te vi placate svaki mjesec i maxtv i uredaj sta vas dode 100 kn mjesecno, nemozete raskinut to iako niste potpisali ako bas zelite morate platit ostala 24 mjeseca.  A pazite kolko ja znam nigdje to nije naznaceno niti nista.

Lijepo piše:
Tijekom probnog perioda korištenja MAXtv usluge možete:
Nastaviti korištenje - ukoliko niste u međuvremenu otkazali uslugu, nakon 3 mjeseca automatski vam se aktivira ugovor na 24 mjeseca.
Ukinuti uslugu bez penalizacije - tijekom 3 mjeseca probnog korištenja usluge nudi vam se mogućnost odustajanja od usluge bez penalizacije, a za to imate još i narednih 15 dana. Za tih 15 dana plaćate punu cijenu potrošenog (mjesečna naknada + naknada za dodatne pakete), ali ne plaćate MAXtv prijemnik ukoliko ga vratite vidno ispravnog.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2008 11:44 (klimama).
17 godina

Ok . Nisam to vidio a daj mi reci nisam nista potpisao niti ista i nemogu prekinut max tv a da ne platim penale tj tih 24 mjeseca. Katastorfa

17 godina
neaktivan

t-com je bolji OPTIMA to su lažovi i prevaranti kakvih nema

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ah, po tko zna koji put na ovome forumu se uljece u rasprave 'moj tata je bolji od tvoga'.

gledajte vamo. Svatko ima svoje ZA i PROTIV. Mislim da se svaka usporedba treba gledati na prosjeku od 100 ljudi (ili vise) a ne kad se uhvate dva klinca od kojih jedan ima t-com a drugi optimu.

Gledajmo sad ovu usporedbu ekonomski. Zar t-com jednostavno ne moze sutra spustiti cijenu svoje usluge na 100 kuna (recimo flat-voice, flat internet i max tv). Pa vec imaju kabele u svakoj vukojebini, teoretski nemaju sta izgubiti. Porazit ce konkurenciju i ponovno imati monopol a zaradit ce enormne svote! Zar ne?

E u realnosti to bas nije tako. Svih 2 miljuna kucanstava u HR (neznam odakle mi ova brojka) ce barem jednom godisnje prijaviti nekakav kvar. Onda gospoda iz t-coma treba poslati servisera koji realno u vecini slucajeva ne razumi vise od fikusa ili crnobradog mravojeda. Tog servisera moraju platiti odnekud.  A tu su jos i troskovi odrzavanja infrastrukture, zamjena neispravnih uredzaja, poslovni ručkovi, PDV... i to bi bio jedan od razloga zasto t-com sutra ne objavi monopol. Oni moraju odrzati kvalitetu jer ljudi nisu budale pa da placaju nesto sto u konkurencije mogu imati za puno manje novaca.

Optima, iskon, H1 i svi ostali su nastali iz pakosti t-comu i jedina smjernica im je bila ponuditi jeftiniju uslugu, zar ne. Prema tome oni su mozda u mogucnosti ponuditi sve 3 usluge za 100kuna. Zasto? Zato sta njihov tehnicar sanja o kvocjentu inteligencije sobnog fikusa (to je onaj iz t-coma). Njihov tehnicar s naporom razlikuje interni modem od vanjskog. Tehnicka podrska zbog svega ovoga jedva da i postoji. Kad sve sve zbroji i oduzme mislim da u RH nema 50 korisnika koji nisu imali potrebu zvati tehnicku sluzbu dvaput tjedno.

Vecinu stvari sam karikirao, pa kad mi ide onda cu jos jednu.

Recimo vodite curu vanka, i veceras cete dobiti malo-malo. Zapitajte se gdje cete je odvesti i koliko vam igra tih 50 kuna.

2 x čevapi = 30kuna

2 x piva = 30 kuna

1 paketic kondoma = 25 kuna

= 85 kuna + noga u dupe na kraju veceri jer zaudarate po pivi i čevapima, a mogli ste dat jos 50 kuna pa mozda i vecer nebi zavrsila kao američka ekonomija...

Osobno, koristim t-com. Zadovoljan sam uslugom.

Imao sam dlink modem koji je radio sranja, istina malo sam proveo na telefonu zivkajuci ali uredno sam dobio novi modem, te se tehnicari odazovu u roku od 24h

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2008 11:59 (pixelatem).

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

ma dajte molim vas nemozete usporedivat t-com i optimu . Optima je po meni katastrofa znam par ljudi veza im puca stalno , korisnicka podrska je katasrofa. Ja sam ih bio cekao 2 mjeseca da mi dodu ukopcat tel i int al onda dodu u kazu da nemogu omg nisu mi to mogli reci odmah. t-com ima povoda i razloga biti skuplji od konkurencije. osim max tva sta je cista prijevara.

Ja sam 2 puta uzimao optimu jer sam se selio i to što ti pričaš je nebuloza. Obadva puta su došli unutar mjesec dana kako su i rekli, veza mi je pucala sve skupa 5 puta u više od godinu dana.
Ja sam sa optimom prezadovoljan.
17 godina
Morgoth kaže...
toxic kaže...

Ja sam 2 puta uzimao optimu jer sam se selio i to što ti pričaš je nebuloza. Obadva puta su došli unutar mjesec dana kako su i rekli, veza mi je pucala sve skupa 5 puta u više od godinu dana.
Ja sam sa optimom prezadovoljan.
 haha omg. pa to se meni dogodilo majku im znas sta radi njih sam bio 2 mjeseca bez neta. Jednostavno su nesposobni i gotovo.

edit: radi njih sam morao kupit vipovu karticu za laptop koja je imama 3gb za 1400 kn jer sam morao svakodnevno koristit net. btw za mene je optima na crnoj listi i quit EOD
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2008 12:04 (toxic).
17 godina
neaktivan

T.com ne snizuje cijene baš zato što imaju više korisnika od drugih i definitivno su najjači operater u HR. Još nemaju veliku konkurenciju, ali kad i ovi manji operateri prošire dostupnost, tek tada će se cijene interneta iz t.coma sniziti.

Jednostavno iz cijele situacije izvlače maximalnu dobit. Zašto bi oni smanjivali cijene kad imaju većinu naroda? Iritantna politika, ali to je kapitalizam...

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A isto tako mislim da je jedan od problema uvodjenja vece i jace konkurencije nerijeseni vlasnicki odnosi onih podzemnih kablova ili cega vec. Tako nesta sam jednom bio citao / gledao na dnevniku. Zna li netko nesta vise o tome?

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
neaktivan

OptimaOsmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2008 15:54 (Auro).
17 godina
protjeran

ali optima ima slabu kvalitetu i ne preporučam je

ISKON je hrvatski, t-com je njemački -  "KUPUJMO HRVATSKO" - ISKON

Crysis wars, COH: OP

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ficho 94 kaže...

Iskon je T-Comov ;)
Ču-ču
17 godina
neaktivan
Ficho 94 kaže...

A T-com je kupio Iskon prije godinu-dvije dana!:)
17 godina
Luka kaže...
Ficho 94 kaže...

E pa je, ali Iskon ima svoju slobodu, nije vezan uz T-Com
iMac 20" - C2D 2.4GHz/2GB/320GB Mac OS X Leopard 10.5.5 ... Laborare non amo!
17 godina
neaktivan
lampa kaže...
Luka kaže...
Ficho 94 kaže...

E pa je, ali Iskon ima svoju slobodu, nije vezan uz T-Com
 Da ali njihov profit redovno sjeda na racun bogatog Svabe! :D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice