USB internet

poruka: 42
|
čitano: 15.196
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
USB internet
Vip mobilni internet
1GB
5GB
10GB
12GB**
Mjesečna naknada
99 kn
49,50 kn
199 kn
99,50 kn
299 kn
149,50 kn
399 kn
199,50 kn
MB uključeni u mjesečnu naknadu
1024
5120
10240
12288
Cijena dodatno prenesenih podataka (kn/MB)
0,29
0,29
0,29
0,29
Dodatni podatkovni promet (MB) *
100
100
100
100

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
USB internet

lol pa cini mi se da vip nije tako skup 12gb = 200kn a ti mi je dosta barem za 2 tjedna wowa

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: USB internet

to ti je promotivna tarifa pretplate koja traje do 30.4.

16 godina
neaktivan
USB internet

aha

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da, ali to ti je pretplata, onda svaki mjesec moraš plaćati 200 kuna (minimum 12 mjeseci-pa si izračunaj na kraju koliko to košta), bez obzira igrao wow 5 minuta ili 5 sati. još uvijek mislim da se to ne isplati, ali eto..

16 godina
neaktivan
USB internet

da razumijem,  ima li vip , tele2 , t-com neku tarifu koja nije na pretplatu ? recimo samo za 1  mjesec, ili da platim koliko potrosim i ako ima koliko je tu GB?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ima, gore u postu sam ti dao linkove, pogledaj si. u tim tarifama se računa koliko megabajte potrošiš toliko ćeš platiti.

17 godina
neaktivan
USB internet

Prošlo ljeto isprobao sam onaj Tele2 stick u Primoštenu i na Viru i mogu reći da je bio odličan.

Jedino što sam potrošio gotovo ništa jer sam ga koristio 99% za mejlove i 1% za par portala.

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
USB internet

da ali meni ce taj usb internet sluzit samo za wow , a ona pije dosta interneta s obzirom na cijene usb interneta na pretplatu, nego mislio sam se spojit susjedu ali on je dosta daleko oko 500-10000 metara od mene, mislim da bi signal bio jako slab ili nikakav ... jel se moze kako njegov signal pojacat ili nesto slicno da se ja mogu spojit njemu na internet bez da on kupuje nekakvu antenu!?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
USB internet

ma možda malo odstupam od teme ali imao sam i ja za laptop taj usb internet i ovi iz vipa su me zaj****i.Uzeo sam flet i to je bio tako zvani flet od 10 Gb i malo sam kasno to skužio i dobio sam raćun +400kn na ono što redovno plaćam

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
USB internet

ovako jel itko zna sta treba poslat za TELE2 i koliko kosta 200 mb?? na mobu :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 9:11 (fejjsaN).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
USB internet

evo ovak, imam pitanje za onaj USB internet stick. Treba mom frendu takav stick al nezna koji. On je mislio TELE 2, ali nezna kakve su mu brzine i koliko kosta 1 gb prometa.

Treba mu samo za Cod2 MP da igra i jos uz to teamspeak. Pa ga zanima jel mu oce to lagat u igrici i pucat veza stalno.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice