Uploadanje

poruka: 4
|
čitano: 992
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Uploadanje

Evo da se predstavim novi sam na ovom forumu....Nisam znao di da postam ovu temu pa sam ovdje (sry ako je krivo)

Znaci s jedne stranice skidam torrente i trebo bi i uploadat inace ce mi banat acc!!!! Zanima me kako uploadat neku igru,film ili tak nesto????

Tnx na savjetima!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uploadanje

uff imas puno posla bolje ti je da to sto si poskida samo seedas

ako si slucajno iz utorrenta ili bittorrenta pobrisa zavrsene torrente koji su se seedali samo ih resedaj

dakle odes tracker odakle si skinija npr. igricu ili film i stavis ga ponovo skidati. Naravno da ga neces skinuti ponov vec ce ti utorrent sam skuziti da tu igricu ili film vec imas i vratiti na seed. Ovo gore podrazumjeva da toj igrici/filmu niti si minja ime niti da si ga mica iz download foldera

neznam oces li razumiti zapravo je jako lagano ali opet ovako mi je tesko za objasniti,najbolje bi bilo kada bi bia registriran na torrenthru i sve lipo pogleda na njihovom forumu

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 15:57 (labrovic).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uploadanje

Kod vrlo loseg omjera Download-anog/Upload-anog ( Ratio ) uputno je skinuti djelić ( da se jos vise ne narusi ionako los omjer ) vrlo, vrlo popularnog materijala ( onog sa puno Leechera, odnosno onog za koji se pretpostavlja da ce imati u izvjesnom vremenu ogroman broj Leechera ) te ga Seed-ati dokle god je on popularan ( time se moze za kratko vrijeme dobrano izbalansirati Ratio ).

Neke zatvorene zajednice ( Privat Tracker ) ne dozvoljavaju svakome da Upload-aju materijal bez prethodnog odobravanja Admina ( gdje se izmedju ostalog gleda i pozitivan Ratio/Omjer ).

Filozofija Torrentinga je jednostavna, sve sto skines moras i dati nazad u preferiranom omjeru 1:1!

Sretno!

Xero: ...Ti nemaš brige. Tebi se tako rečeno proc zmrzava ...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Uploadanje

Nesto sam ajmo rec skuzio.....Hvala

Idem ja na torrenthr pa cu vidjet.....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice