ovak zanima me kak ubrzat IE8 tj da trosi manje memorije...ak je bas to nemoguca misija koji da web preglednik napavim a da nije firefox ili chrome...moze biti baziran na firefoxu (to bi cak i volio) al ne smije biti cist firefox...treba mi hitno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
preporuka - safari, meni je super, brz je, ne trosi puno
preporuka - safari, meni je super, brz je, ne trosi puno
probao i uzas jako losu konfu imam tak da mi treba nesta sta manje trosi resi (inace perfektno izgleda safari al kad upogonim neki flash uzas mi bude)
onda je za tebe stvoren google chrome
onda je za tebe stvoren google chrome
da i imam ga i dobr je al zbog specificne situacije u kojoj se nalazim ne mogu koristiti chrome i firefox (al smijem firefox based browsere koristiti) tak ak neko zna trecu opciju sam dajte :-(
google chrome 4.0 predobar ne jede skoro ništa memorije
znam da je chrome dobar al kako rekoh treba mi nesta trece
Opera nije prezahtjevna.
Opera nije prezahtjevna.
da znam al ona mi davi nesta kada god sam na ovome forumu i flash me davi tamo dosta cesto
rijeseno....instalirao NOVU operu i sve super radi super zadovoljan jaako je brza mogu reci....al trosi puno memorije neznam kak ce biti kada budem gledao film i surfo netom
rijeseno....instalirao NOVU operu i sve super radi super zadovoljan jaako je brza mogu reci....al trosi puno memorije neznam kak ce biti kada budem gledao film i surfo netom
Da, zaboravio sam reći. I ja imam novu Operu (10 beta).