[TUT]Besplatni SMS-ovi by OverDoseeD

poruka: 4
|
čitano: 2.222
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav raja. Nakon sto mi je obrisan kanal izgubih inspiraciju za nove tutove. Al evo napravio sam novi i nastavio sa tutovima.
Skoro sam dostigao 300 subova i odlucih i za nas balkance nesto napravit. Znaci radi se o besplatnim sms porukama kao sto vidite u naslovu.
Napravio sam Video Tut koji je veoma jednostavan tako da ga i covjek sa lopatom razumije.

Link:

OPREZ:
Narode bacite koji sub i budite strpljivi serveri su veoma optereceni. Nemojte odma spamat ne radi itd. Radi al treba vremena. Hvala unaprijed svima koji budu gledali i izdvojili malo svog vremena. Izvinite sto nisam mogao da pricam na videu pokvaren mi Mic.

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zarađuje se, ha!?

Ovaj prvi web site ti nikako ne radi a ovaj drugi ne šalje poruke nikada ili ih šalje na Mars! {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Re: [TUT]Besplatni SMS-ovi by OverDoseeD

Hahahaha... kao "rade sajtovi". Evo pravi video i tut. od mene za sajtove koji stvarno rade i šalju sms poruke. Tema na bug forumu je ovdje 

Zagorje u srcu
13 godina
neaktivan

omg, sub?

ja subujem, ti subuješ, on subuje... jel tako ide?

sorry na offtopic, ali ove neke riječi jednostavno nisu za korištenje na engleskom,

kod nas se za "subscribe" kaže pretplata!

P.S. testirao prvi link i nije mi došla poruka, morao sam čekat 30 sekundi na reklame {#}

http://flyshare.info

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice