Torrent...problem

poruka: 16
|
čitano: 4.592
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Torrent...problem
pitanje

imam problem vezan za torrent. Odlucio sam formatirati disk ali mi jedan torrent jos nije skinut do kraja. Zanimam me dali je mogu taj torrent nastaviti kasnije skidati pod ddrugim windowsom tj novim windowsom, te sta moram napraviti da mi nastavi to skidati i dalje od tamo gdje je i stalo...nadam se da je pitanje dovoljno jasno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Torrent...problem

Ne, s formatiranjem budeš obrisal sve-uključujući i ono skinuto!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Torrent...problem
autorov komentar

da al mislio sam kopirati faliove ili mmozda nest ima u nekom folderu podatak koliko je skinuto il nest sl. da se download nastavi...dosada sam ja nest pokusavao al bez uspijeha

17 godina
Torrent...problem
prihvaćeno rješenje

Kopiraj ono skinuto negdje na sigurno mjesto i onda kada sve reinstaliraš ponovo pokreni skidanje torrenta ali izaberi da ti skida u taj folder gdje si napravio backup. Ja tako radim preko utorrenta i radi odlično , znači nastavi tamo gdje je stao...

q9300@3,00/Gigabyte X48-DQ6/ OCZ Reaper DDR2 @ 1066/ASUS 4870/

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

da radit će ti, napravi ovako kako je zoka rekao, utorrent će ti par minuta provjewravat fajl i onda će ga nastavit skidat

AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-58 - 1.9 GHz ATI Mobility Radeon HD 2600 2GB RAM 160GB HDD + 320GB My Book
16 godina
neaktivan
Torrent...problem
autorov komentar

upalilo je super....fala ;-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torrent...problem

imam gadan problem, naim utorrent mi toliko prigusi konekciju da je to nemoguce. Znaci on radi normalno i skida bez ikakvi problema samo sto mi toliko prigusi mrezu da je to neizdrzljivo. Zna li ko u cemu je problem :D

0 0 hvala 0
17 godina
Torrent...problem

Da, problem je sto je to normalno, utorrent ti koristi sve resurse, ograniči malo download ili upload u klijentu

Dobro jutro radni narode, 12 je sati !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma kakvi probo isto sranje. smanjio upload na 1kb isto, smanjio download na 1kb opet isto, smanjim zajedno oboje ono opet isto. mislim da je problem u tome sto ja njega ili nemogu iskljuciti(misim kad zavrsim skidanje da je neaktivan) ili neznam(prije ovo drugo:D).ja izbrisem sve torrent fajlove sa kompa a on non stop nesto povlaci sa neta. ima da sve ovo porazbijam:Viče

16 godina
neaktivan
Torrent...problem

To se i meni događa i izluđuje me!!! Viče

Ograničim upload  i download i opet ista priča!!!!

I kada ga ugasim, opet mu treba oko 5 min da sve proradi.

Imam žešći komp, 8 mega liniju i flat.

Ima li tko riješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Torrent...problem

Meni pak kad skidam neki torrent,puca connection na net....to sam skužio...

CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz, GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb, MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0, HDD: Seagate 320&500 Gb, MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz, PWR: Fortron Blue Storm II 500 W, LCD: LG L194WT
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
zoka kaže...

Kopiraj ono skinuto negdje na sigurno mjesto i onda kada sve reinstaliraš ponovo pokreni skidanje torrenta ali izaberi da ti skida u taj folder gdje si napravio backup. Ja tako radim preko utorrenta i radi odlično , znači nastavi tamo gdje je stao...

a bi ovo funcioniralo ako naprimjer meni se neki torrent sheeda i sada ja npr ugasim komp npr kroz noc i kada ga opet upalim budem mogao nastaviti sheedati?? taj isti npr film a da ga prethodo ne trebam opet skidati! jer bi si htio povecati ratio ali mi se neda da mi komp radi po tjedan dana bez prestanka!!
17 godina
neaktivan
Torrent...problem

Zadnjih par dana uopće ne mogu otvoriti bittorrents.ro. Imam MAX adsl. Probao sam otvoriti stranicu preko VIP broadband interneta i kod frenda koji ima Optima adsl, u oba slučaja stranica se otvara bez problema. Sve druge stranice se otvaraju. Da li još netko s T-comovim adsl-om ima taj problem, a ako nema što to kod mene ne valja?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Torrent...problem

evo ni meni ne radi (imam t com adsl)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torrent...problem

Ne radi niti meni, ali ne znam zašto ste zapeli baš za taj  bittorrents.ro ? Kaj je to rumunjski torrent ili...

poletarac u duši i još sasvim zelen

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Torrent...problem

Ne radi mi Revolution.net kad se pokušavam spojiti preko Max ADSl-a, ali kad se spajam preko VIP broadbanda onda radi. U čemu je problem? Jel još netko s MAX ADSL-om ima taj problem?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice