imam problem vezan za torrent. Odlucio sam formatirati disk ali mi jedan torrent jos nije skinut do kraja. Zanimam me dali je mogu taj torrent nastaviti kasnije skidati pod ddrugim windowsom tj novim windowsom, te sta moram napraviti da mi nastavi to skidati i dalje od tamo gdje je i stalo...nadam se da je pitanje dovoljno jasno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne, s formatiranjem budeš obrisal sve-uključujući i ono skinuto!
da al mislio sam kopirati faliove ili mmozda nest ima u nekom folderu podatak koliko je skinuto il nest sl. da se download nastavi...dosada sam ja nest pokusavao al bez uspijeha
Kopiraj ono skinuto negdje na sigurno mjesto i onda kada sve reinstaliraš ponovo pokreni skidanje torrenta ali izaberi da ti skida u taj folder gdje si napravio backup. Ja tako radim preko utorrenta i radi odlično , znači nastavi tamo gdje je stao...
da radit će ti, napravi ovako kako je zoka rekao, utorrent će ti par minuta provjewravat fajl i onda će ga nastavit skidat
upalilo je super....fala ;-)
imam gadan problem, naim utorrent mi toliko prigusi konekciju da je to nemoguce. Znaci on radi normalno i skida bez ikakvi problema samo sto mi toliko prigusi mrezu da je to neizdrzljivo. Zna li ko u cemu je problem :D
Da, problem je sto je to normalno, utorrent ti koristi sve resurse, ograniči malo download ili upload u klijentu
ma kakvi probo isto sranje. smanjio upload na 1kb isto, smanjio download na 1kb opet isto, smanjim zajedno oboje ono opet isto. mislim da je problem u tome sto ja njega ili nemogu iskljuciti(misim kad zavrsim skidanje da je neaktivan) ili neznam(prije ovo drugo:D).ja izbrisem sve torrent fajlove sa kompa a on non stop nesto povlaci sa neta. ima da sve ovo porazbijam:
To se i meni događa i izluđuje me!!!
Ograničim upload i download i opet ista priča!!!!
I kada ga ugasim, opet mu treba oko 5 min da sve proradi.
Imam žešći komp, 8 mega liniju i flat.
Ima li tko riješenje?
Meni pak kad skidam neki torrent,puca connection na net....to sam skužio...
Kopiraj ono skinuto negdje na sigurno mjesto i onda kada sve reinstaliraš ponovo pokreni skidanje torrenta ali izaberi da ti skida u taj folder gdje si napravio backup. Ja tako radim preko utorrenta i radi odlično , znači nastavi tamo gdje je stao...
Zadnjih par dana uopće ne mogu otvoriti bittorrents.ro. Imam MAX adsl. Probao sam otvoriti stranicu preko VIP broadband interneta i kod frenda koji ima Optima adsl, u oba slučaja stranica se otvara bez problema. Sve druge stranice se otvaraju. Da li još netko s T-comovim adsl-om ima taj problem, a ako nema što to kod mene ne valja?
evo ni meni ne radi (imam t com adsl)
Ne radi niti meni, ali ne znam zašto ste zapeli baš za taj bittorrents.ro ? Kaj je to rumunjski torrent ili...
Ne radi mi Revolution.net kad se pokušavam spojiti preko Max ADSl-a, ali kad se spajam preko VIP broadbanda onda radi. U čemu je problem? Jel još netko s MAX ADSL-om ima taj problem?