Ovakva je stvar. Imam nešto što bi htio uploadati na internet i da se seeda preko torrenta. E sad, pošto mi i nije neki upload (otprilike 70 kB/s) nema smisla da ih se sada 10 "nakači" na download pa nitko neće dobit skoro ništa. Može li se taj fajl negdje staviti na internet pa da se on onda i od tamo seeda?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovakva je stvar. Imam nešto što bi htio uploadati na internet i da se seeda preko torrenta. E sad, pošto mi i nije neki upload (otprilike 70 kB/s) nema smisla da ih se sada 10 "nakači" na download pa nitko neće dobit skoro ništa. Može li se taj fajl negdje staviti na internet pa da se on onda i od tamo seeda?
Jedino ako imaš svoj server,pošalji mi link tog torrenta ja ti mogu pridonjet s cca 10mbp/s(oko 1000kb/s) uploada preko noći.
Pa cijela poanta torrenta je da kad se njih 10 nakači i skine taj fajl da postoji 11 seedera nakon toga, svatko sa svojom brzinom.
Ali ako si već uporan, googlaj seedbox.
Registruj se na kickass forum i postavi tamo u temi ( potrazi malo ) da trazis pomoc od nekog ko ima seedbox, ako bude sta korisno javice ti se mnogi ili zakupi neki sedmicni ili dnevni seedbox i uploadaj.