Torrent seed

poruka: 4
|
čitano: 1.501
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Torrent seed

Ovakva je stvar. Imam nešto što bi htio uploadati na internet i da se seeda preko torrenta. E sad, pošto mi i nije neki upload (otprilike 70 kB/s) nema smisla da ih se sada 10 "nakači" na download pa nitko neće dobit skoro ništa. Može li se taj fajl negdje staviti na internet pa da se on onda i od tamo seeda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Torrent seed
xxx777 kaže...

Ovakva je stvar. Imam nešto što bi htio uploadati na internet i da se seeda preko torrenta. E sad, pošto mi i nije neki upload (otprilike 70 kB/s) nema smisla da ih se sada 10 "nakači" na download pa nitko neće dobit skoro ništa. Može li se taj fajl negdje staviti na internet pa da se on onda i od tamo seeda?

Jedino ako imaš svoj server,pošalji mi link tog torrenta ja ti mogu pridonjet s cca 10mbp/s(oko 1000kb/s) uploada preko noći.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
16 godina
odjavljen
Re: Torrent seed
xxx777 kaže...

Pa cijela poanta torrenta je da kad se njih 10 nakači i skine taj fajl da postoji 11 seedera nakon toga, svatko sa svojom brzinom.

Ali ako si već uporan, googlaj seedbox.

My name is Legion... For we are many!
12 godina
Torrent seed

Registruj se na kickass forum i postavi tamo u temi ( potrazi malo ) da trazis pomoc od nekog ko ima seedbox, ako bude sta korisno javice ti se mnogi ili zakupi neki sedmicni ili dnevni seedbox i uploadaj.

http://www.phonespal.com/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice