Teamspeak slots

poruka: 6
|
čitano: 2.039
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Teamspeak slots

Instalirao sam TS3, međutim nema šanse da povečam broj slotova. Išao sam na edit pa stavio 100 međutim piše mi error:

max slot limit reached

Trenutno imam 32 slota. Vidio sam da je prije bilo da se preko query jednostavno poveča broj slotova, ali taj post koji sam vidio je napisan prije 3 godine i dosta se toga promjenilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Teamspeak slots
DeathBringer12 kaže...
Trenutno imam 32 slota. Vidio sam da je prije bilo da se preko query jednostavno poveča broj slotova, ali taj post koji sam vidio je napisan prije 3 godine i dosta se toga promjenilo.

Ako si radio tako sto si napravio port forward i skinuo zadnji verziju ts3 servera(non-profit license) trebao bi moci staviti 512 slotova.Tako i dalje stoji u user agreement-u.
Inace više ljudi se žalilo na isti problem i mislim da je teamspeak nedavno cak promijenio pravila. Dok ne kupis licencu mozes 32 slota za private svrhe,a kad kupis lincencu ili platis nekom hostingu koji je ima onda mozes,ali nisam ti siguran mozda si samo zeznuo sa postavkama kod querya ili ga nisi pravilno dodijelio. Query dodajes preko control panela od svog ID-a ,a mislim da ti odma i ponude token. Otiđi na njihov forum i lijepo pitaj,ako jos budes imao problema.

12 godina
protjeran

Nisam nikakav ip forward radio i skinuo sam zadnju verziju servera. Sad sam podnio zahtjev za non-profit licencu pa ću vidit što će tu biti.  Za query neznam, to sam vidio na nekom starom forumu sa slikama, ali te opcije sada nema jedino query login gdje upises svoj nick i nakon toga ti da password. Za što je taj password i gdje ga se upisuje neznam. Što je najčudnije kada idem editirat server i stavljam slot manje i manje i server to prihvača, a kad idem povisiti neće da mi taj error, evo sada sam ga povisivao 1 po 1 i prihvačao je neznam zašto i sada je na 32. Na 32 je i bio na defaultu.

I evo još nešto, sad sam preko laptopa otišao na ts s nekim drugim imenom i piše mi :

This identity of this server has changed

This could have one of these reasons:

a new teamspeak server is running at this address

the security of this connection to this server is compromised

Yes  No

13 godina
neaktivan
DeathBringer12 kaže...

Nisam nikakav ip forward radio i skinuo sam zadnju verziju servera. Sad sam podnio zahtjev za non-profit licencu pa ću vidit što će tu biti.  Za query neznam, to sam vidio na nekom starom forumu sa slikama, ali te opcije sada nema jedino query login gdje upises svoj nick i nakon toga ti da password. Za što je taj password i gdje ga se upisuje neznam. Što je najčudnije kada idem editirat server i stavljam slot manje i manje i server to prihvača, a kad idem povisiti neće da mi taj error, evo sada sam ga povisivao 1 po 1 i prihvačao je neznam zašto i sada je na 32. Na 32 je i bio na defaultu.

...

Ako ga hostas kod sebe onda napravis port forward te skines zadnju verziju.Kad si to napravio podneseš zahtjev za non-profit licencu i to je to.
Da, query login se malo promijenio pa ga sebi mozes dodjelit preko control panela kojeg skines s njihove stranice(vidjet cu sutra ime).
A za ovaj identity samo potvrdi "Yes"

12 godina
protjeran

Hostam ga na vpsu. Podnio sam zahtjev za non-profit, ali se ceka i do 3 tjedna. Identity sam potvrdio,  query login imam na tsu, tu uvijek upišem svoj nick i da mi svaki put različitu lozinku, ali neznam gdje s njome :p

13 godina
neaktivan
DeathBringer12 kaže...

Hostam ga na vpsu. Podnio sam zahtjev za non-profit, ali se ceka i do 3 tjedna. Identity sam potvrdio,  query login imam na tsu, tu uvijek upišem svoj nick i da mi svaki put različitu lozinku, ali neznam gdje s njome :p

A nez. sta da ti kazem.Koristim ts malo,ali prije sam ga koristio više tako da nisam skroz u toku. Pricekaj malo za non-profit licencu,a sto se tice query logina treba ti nekakav user name i pass da mi se mogao ulogirati u control panel i sebi dodijeliti query-a pomocu id-a koji ti piše na ts-u. Program di je dolje u linku.

Admin Tool: YaTQA

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 17:06 (Stux).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice